powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Πλήρωσε τα λάθη της

Written By Unknown on Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | 7:01 μ.μ.


Βαριά ήττα με 6-1 γνώρισε η ΑΕ Νίκαια στο Πέραμα όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Περαμαϊκό στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να την προσπεράσει στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον προσεχή αγώνα με την Ειρήνη 2005 προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα και από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση την τελική έκβασή της. Η Νίκαια πατούσε καλύτερά στον αγωνιστικό και έδειχνε πιο απειλητική. Μάλιστα στο 7’ λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Κάμπια έπειτα από σέντρα του Κάνδια πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μεϊμάρογλου. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μακρή δέκα λεπτά αργότερα που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μουρατίδη αυτή τη φορά. Στο 26’ οι γηπεδούχοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους αλλά η κεφαλιά του Αντωνίου πέρασε ξυστά από την εστία του Μουντρίχα. Ο Τζιώτης όμως πέντε λεπτά αργότερα ήταν πιο εύστοχος και με κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Ράπτη άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Νίκαιας ήταν άμεση καθώς στο 35’ ο Μακρής, ο οποίος φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στο νέο ρόλο που του έχει ανατεθεί, με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ωστόσο, ο Παπακαλοδούκας τροφοδότησε τον αμαρκάριστο εντός της περιοχής Τζιώτη που πλάσαρε για το 2-1. Δύο λεπτά προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ο Τζιώτης ανατράπηκε από τον Μουντρίχα με τον διαιτητή Μπαλαχούτη να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1 σημειώνοντας παράλληλα αυθεντικό χατ-τρικ.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα είχε διαφορετική εικόνα από το πρώτο. Οι ποδοσφαιριστές του Περαμαϊκού με το υπέρ τους αποτέλεσμα έμοιαζαν λες και είχαν φτερά στα πόδια τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαρκώς βρίσκονταν μπροστά από τα καρέ της Νίκαιας.

Στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στο 50’, ο Μπάρντι θέλησε να πασάρει στον αμαρκάριστο Δεμερτζή αλλά πριν φτάσει η μπάλα στον τελευταίο επενέβη ο Μουντρίχας απομακρύνοντας με το ένα χέρι τον κίνδυνο. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε τέρμα στο 61’ όταν και ο Δεμερτζής με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Η Νίκαια απείλησε στο 66’ και έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Μακρής με όμορφη εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί «γάμα» της εστίας του Μεϊμάρογλου με τον τερματοφύλακα του Περαμαϊκού να ίπταται και να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μεϊμάρογλου είπε και πάλι όχι σε προσπάθεια του Χρήστου. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μουντρίχα αυτή τη φορά, ο οποίος πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε ισάριθμες προσπάθειες του Μανουλίδη. Ό, τι δεν κατάφερε ο Μανουλίδης πέτυχε στη συνέχεια εις διπλούν ο Δεμερτζής. Αρχικά, στο 80’ με μία σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μουντρίχα για το 5-1 ενώ στο 87’ σούταρε από τα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε κάπου και ήταν αρκετό για να αλλάξει πορεία και να μπερδέψει τον Μουντρίχα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1, πετυχαίνοντας κι εκείνος από τη μεριά του χατ-τρικ.

Περαμαϊκός: Μεϊμάρογλου, Φλέγγας, Παπακαλοδούκας (65’ Στατάκης), Καραγιάννης, Παπαθανασάκης, Φάνης, Τζιώνης, Μανουλίδης, Αντωνίου (26’ Δεμερτζής), Μαυράκης, Μπάρντι (70’ Θεολόγου)

Νίκαια: Μουντρίχας, Μουρατίδης (74’ Μαλιώρης), Ράπτης (46’ Χρήστου), Δασκαλάκης, Κάνδιας, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ (74’ Βουρνάζος), Φύπε, Βαλσαμάκης, Κάμπια, Μακρής

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Κιούση και Σταμάτη.

Ήττα και στον επαναληπτικό και αποκλεισμός

Written By Unknown on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 5:44 μ.μ.

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Προοδευτική έκανε το δύο στα δύο απέναντι στη Νίκαια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πήρε το εισιτήριο για την Ημιτελική φάση το Κυπέλλου Πειραιά. Η ομάδα του Κορυδαλλού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και έχοντας το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα ήταν πιο άνετη στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, οι ποδοσφαιριστές της ήταν ιδιαίτερα κινητικοί γεγονός που άνοιγε κενούς διαδρόμους προκειμένου να βρεθούν στα καρέ του Μουντρίχα.

Στην πρώτη της επίσκεψη μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα της Νίκαιας για πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς θα επιζητούσε μετά 4 γκολ. Στο 15’ ο Ζαφειράτος πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ραπτόπουλος με προβολή άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι, 0-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν για δεύτερη φορά στο 19’ με καταπληκτικό σουτ του Ψάρρη εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας του Μουντρίχα. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας στην αναμέτρηση, η Νίκαια έκανε για πρώτη φορά αισθητή τη παρουσία της. Έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Χρήστου έστρωσε στον Τριανταφύλλου ο οποίος σούταρε με τον Ζήνωνο να απομακρύνει σε κόρνερ. Ο Χρήστου εκτέλεσε τον κόρνερ με τον Δασκαλάκη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 44’ όταν και ο Ραπτόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μουντρίχα με τον τερματοφύλακα της Νίκαιας να του λέει όχι.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο με την Προοδευτική να απειλεί στο 51’ αλλά ο Μουντρίχας απομάκρυνε με τα πόδια την προσπάθεια του Ραπτόπουλου. Ό, τι δεν κατάφερε ο Ραπτόπουλος, σημείωσε ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Ψάρρης που βγήκε τετ α τετ και δεν αστόχησε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 54’ η Προοδευτική ήταν και πάλι στο προσκήνιο, ο Ζελέκου βγήκε στην πλάτη του Ράπτη απέναντι από τον Μουντρίχα με τον τελευταίο να δηλώνει παρών αποσοβώντας τον κίνδυνο. Ωραίο ένα 1-2 στο 58’ μεταξύ Ασημέλη και Φώσκολου αλλά ο Ασημέλης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα. Στο 67’ η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το πλασέ του Κάμπια έπειτα από κάθετη του Φύπε απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77’ με κεφαλιά του Φώσκολου που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ασημέλη.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Σπήλιος (46' Παπαδόπουλος), Ράπτης, Δασκαλάκης, Κάνδιας, Τριανταφύλλου (46' Φύπε), Μιχαήλ, Βαλσαμάκης (62' Μακρής), Κάμπια, Χρήστου, Λαδένογλου

Προοδευτική: Ζήνωνος, Ζαφειράτος (46' Γκοντόλια), Αρκούδας, Ζίζηλας, Κολιούσης (64' Μπούσης), Ψάρρης (55' Ασημέλης), Ζελέκου, Κοσμάς, Φώσκολος, Τσιάνος, Ραπτόπουλος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρυοφύλλης με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο και Σουγκλάκο.

Emmanuel Figo Kabia και επίσημα στην ΑΕ Νίκαια!

Written By Unknown on Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 4:47 μ.μ.


Νέα μεταγραφή για την ΑΕ Νίκαια. Από το καλοκαίρι είχε εντάξει στην δύναμη της τον επιθετικό Emmanuel Figo Kabia που λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Από χτες που εκδόθηκε το δελτίο του λύνει τα χέρια του Γιάννη Μωυσιάδη όσον άφορα το επιθετικό κομμάτι στον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Emmanuel Figo Kabia έχει καταγωγή από Σιέρα Λεόνε και πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην Kadriye Belediespor ομάδα Β' εθνικής της Τουρκίας. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και είναι 23 ετών.

Θωρακίζει τα μετόπισθεν η ΑΕ Νίκαια με Αλέξανδρο Κάνδια

Written By Unknown on Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 | 6:27 μ.μ.


Ξαναγυρίζει στον Πειραιά ο Αλέξανδρος Κάνδιας για λογαριασμό της ΑΕ Νίκαια αυτή την φόρα. Χτες ο σπουδαίος αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα της Νίκαιας και από σήμερα τίθεται στην διάθεση του τεχνικού του συλλόγου Γιάννη Μωυσιάδη. Ο Κάνδιας αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Αθηνών ενώ έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός Λιοσίων, Ατρόμητος Πειραιά, Εθνικός Πειραιώς. Με την μεταγραφή του Κάνδια η ομάδα της Νίκαιας συνεχίζει την ενίσχυσή της σε όλους το τομείς!!!

Σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις για τη Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 7:02 μ.μ.

Σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική νίκη πήρε η Νίκαια απέναντι στον Φαληρικό με 3-1 σε μία αναμτέτρηση με αρκετά νεύρα κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων που ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτικτικό τρίο. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη όμως όντας προσηλωμένη στο στόχο της που δεν ήταν άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν νευρικό. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Αρκετά ήταν τα λάθη στο χώρο του κέντρου που δεν τις επέτρεπαν να φανούν απειλητικές και σαν αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά παό τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο 15' όταν το σουτ του Μιχαήλ πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπογράκου. 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φαληρικού αλλά ο Μπαρλής που βρέθηκε απέναντι από τον Μουντρίχα έκανε κακό πλασέ και απώλεσε την ευκαιρία. Στο 28' σπουδαία ευκαιρία για τη Νίκαια, ο Λαδένογλου βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά άνοιξε τη μπάλα και δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη φάση. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Χρήστου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Όσο φτωχό ήταν το πρώτο 45λεπτο τόσο πλούσιο ήταν το δεύτερο. Με το καλημέρα της επανάληψης η Νίκαια πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λαδένογλου πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βαλσαμάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπογράκου για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί ο Φαληρικός έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία. Ο Μπάλα δοκίμασε το πόδι του από τα όρια της περιοχής, ο Μουντρίχας απέκρουσε προς στιγμήν και στην επαναφορά ολομόναχος ο Κατωπόδης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58' οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή στιγμή να ανατρέψουν τον αγώνα αλλά ο Μουντριχάς ήταν ο νικητής σε τετ α τετ με τον Κουτσουναμέντο ενώ στο 62' οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Μεγαλοοικονόμου αντίκρισε τη δεύτερη κίντρινη κάρτα και αποβλήθηκε για φάουλ στον Χρήστου. Παρά το γεγονός ότι ο Φαληρικός έμεινε με παίκτη λιγότερο οι παίκτες του δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους προκειμένου να διαφυλάξουν το βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα στο 73' λίγο έλειψε να προηγηθούν όταν ο Σαραγάς αφού κέρδισε όλες τις κόντρες μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουντρίχα. Ό, τι δεν κατάφερε να πετύχει ο Κουτσουναμέντος πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Μωυσιάδη στο 79' ο Μακρής που είχε περάσει 4 λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαλσαμάκης έκανε κεφαλιά πάσα στον Μακρή κι εκείνος εξίσου με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.

Λίγο έλειψε όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι να απαντήσουν αμέσως. Στο 83' ο Σαραγάς σέντραρε από δεξιά και ο Κανάρης με πλασέ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Η επισφράγιση της επικράτησης της Νίκαιας ήρθε στο 87'. Ο Χρήστου βγήκε απένατι από τον Μπογράκο και αφού τον απέφυγε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1 που ήταν και το τελικό παοτέλσμα. Τελευταία φάση στον αγώνα, το σουτ του Σαγάρη που έδειωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μουντρίχας.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Σπήλιος, Ράπτης (75' Μακρής), Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ, Φύπε, Βαλσαμάκης, Χρήστου, Λαδένογλου

Φαληρικός: Μπογράκος, Καραμάνογλου (83' Φραγφκόπουλος), Κατωπόδης, Λάζη, Κιουράνης, Κουρούνης, Μεγαλοοικονόμου, Κουτσουναμέντος, Κανάρης, Μπαρλής (72' Σαραγάς),
Μπάλα (65' Αργυρός)

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com