powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

ΑΕ Νίκαια: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Written By Unknown on Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 | 11:06 π.μ.



Αισθανόμαστε την υποχρέωση απέναντι σε όλους όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν την φετινή χρονιά να ενημερώσουμε για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και χρήζουν έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης... Αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αγαπάμε την ομάδα μας που με κόπους και θυσίες σε όλα τα επίπεδα φέραμε σε θέση πρωταγωνιστική τις τελευταίες χρόνιες στον Πειραιά. Το ποδόσφαιρο ήταν και είναι για εμάς διέξοδο από τα καθημερινά μας προβλήματα. Δυστυχώς όμως, για κάποιους άλλους χόμπι τους και επάγγελμά τους είναι το ψέμα. Αγαπάνε τα λόγια, τα θα και τα δήθεν. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι όχι να καλύψουμε τον εαυτό μας με δικαιολογίες αλλά να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν (και ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση). Συγκεκριμένα, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς προσέγγισε το σύλλογό μας άτομο που δυστυχώς πιστέψαμε και εμπιστευθήκαμε. Αποδείχθηκαν όλα ψέματα. Στηρίχθηκε από όλους του Δ.Σ. αλλά δεν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη. Τα πεπραγμένα του τα πληροφορούμασταν καθημερινά και δεν μπορούσαμε πλέον να τα παρακολουθήσουμε!!! Κλείνονταν συμφωνίες εν αγνοία μας (συμφωνίες που θα ζήλευαν ποδοσφαιριστές της Super League), τάζονταν λαγοί με πετραχήλια, ακόμα και υποσχέσεις για θέσεις εργασίας σε άνεργους νέους. (Είμαστε αναγκασμένοι με κάποιους από αυτούς να διακόψουμε την συνεργασία μας). Είχε την υπέρτατη φιλοδοξία να ελέγξει την ΑΕ Νίκαια και εξαφανίστηκε όταν του ζητήθηκε έλεγχος των πεπραγμένων και αρνηθήκαμε εκβιαστική πρόταση (ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ!!!) Αλλά ως εδώ!. Δεν θα επιτρέψουμε ως κύριοι και νομίμως εκλεγμένοι αυτής της ιστορικής ομάδας, να γίνει οτιδήποτε άλλο που θα συκοφαντήσει και θα βλάψει τόσο το όνομά μας όσο και την ΑΕ Νίκαια. Η ομάδα μας μπαίνει πλέον σε νέες, έντιμες και υγιείς βάσεις με γερά θεμέλια και όχι με ψέματα, δήθεν και υποσχέσεις. Με ανθρώπους που έχουν διαπρέψει στον αθλητικό χώρο και όχι μόνο, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, δουλεύουν με ανιδιοτέλεια για την επιτυχία και την τιμή της ΑΕ Νίκαια, όπως άλλωστε της αρμόζει!!! Οφείλουμε να προγραμματίσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν και να καθορίσουμε τους στόχους μας και αυτό κάνουμε! Ετοιμάζονται μεταγραφές ουσίας με συμφωνίες έντιμες και αθλητικές! Στην ομάδα θα προσχωρούν παράγοντες που είναι γνωστοί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και με την συμβολή τους, την εμπειρία τους άλλα και την υλική στήριξη θα επαναφέρουμε την ΑΕ Νίκαια σε μεγάλους στόχους...

Επιστροφή στις νίκες για τη Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 | 8:02 μ.μ.



Μπορεί αγωνιστική δράση στα υπόλοιπα εγχώρια πρωταθλήματα να μην υπήρχε αυτό το Σαββατοκύριακο όχι όμως και στον Πειραιά. Η ΑΕ Νίκαια αντιμετώπιζε για την 14η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Σαλαμίνα εκτός έδρας και ήθελε μόνο τη νίκη μετά και το απρόσμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας και οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών που την ταλαιπωρούν δεν μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο.

Η Νίκαια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και πήρε μία σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική νίκη με 3-1

Οι Νικαιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 24’ όταν μετά από σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Αθανασόπουλο που από πλάγια θέση πλάσαρε σωστά τον Μπούτση Δ. για το 0-1. Το προβάδισμα στο σκορ δεν πτόησε τη Νίκαια η οποία δεν κατέβασε ταχύτητα και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μιχαήλ που βγήκε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό ευθύβολο σουτ κεραυνοβόλησε την εστία του Μπούτση Δ. για το 0-2. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου και είναι απορίας άξιον πώς σε έναν τόσο κακό γήπεδο επιτρέπεται να διεξάγονται αγώνες. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Νίκαια πήγε στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Στην επανάληψη, οι Νησιώτες έχοντας σύμμαχο τον αέρα επιχείρησαν να γίνουν απειλητικοί και στο 51’ έχασαν καλή ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκορ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μεσολόγγη που μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα απέτυχε να σκοράρει καθώς ο Λαμπρόπουλος αντέδρασε σωστά και με πλονζόν στα πόδια του, του απέσπασε τη μπάλα. Κι αφού δεν ήρθε η μείωση του σκορ, στο 62’ ο Σιδέρης σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φίπε, ο Βαλσαμάκης με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Σιδέρη που με ψύχραιμο πλασέ ανάγκασε για τρίτη φορά τον Μπούτση Δ. να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Το μόνο που κατάφερε η Σαλαμίνα στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 71’ με κεφαλιά του Μεσολόγγη ύστερα από άστοχη έξοδο του Λαμπρόπουλου. Στο 89’ ο Βαλσαμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το δείκτη του σκορ, όταν και από πλεονεκτική θέση επιχείρησε με σουτ να νικήσει τον Μπούτση Δ. με τον τελευταίο όμως να αντιδράει σωστά και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης Δ., Σαράτσι, Γραμματικός (65’ Χαράμης), Ψαρράς, Τσαντούλης, Μίμηνος, Φαρμακόρης (46’ Πανταζής), Μεσολόγγης, Παρθένης (46’ Αναστασίου), Μπόυτσης Σ., Κώτσα

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος, Φίπε, Ράπτης (60’ Παπαδόπουλος), Σαμλίδης, Δασκαλάκης, Μιχαήλ, Τριανταφύλλου, Βαλσαμάκης, Αθανασόπουλος (70’ Πόγκας), Σιδέρης (71’ Μακρής)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Μπουμπογιατζόγλου και Χαραλαμπίδη.

Σημειώνεται πως η ΑΕ Νίκαια ευχαριστεί την ΑΕ Σαλαμίνας για την φιλοξενία και επιφυλάσσεται για ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο ενώ παράλληλα της εύχεται να πραγματοποιήσει τους στόχους της.


Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com