powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

Written By Unknown on Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:30 π.μ.


Στις 22 Σεπτεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Athens Heart Mall, η ΑΕ Νίκαια παρουσίασε με επιτυχία το ρόστερ, τους χορηγούς και τη φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, ο γ.γ. κ. Γιάννης Σπάθας, ο υπεύθυνος Μεικτών, κ. Γιώργος Κουνιάς και το μέλος του Δ.Σ., κ. Λαπατάς. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά, κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος Παλαιμάχων Εθνικού Πειραιά, κ. Πέτρος Ζερβουδάκης, o “Εθνικάρας”, κ. Γιάννης Ματζουράνης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Κώστας Μπατσινίλας, Γιώργος Μουκέας, Βαγγέλης Καστής ενώ την εκδήλωση τίμησαν ο προπονητής του Πανερυθραϊκού, κ. Αντώνης Τσιμπάκης, ο προπονητής του Χαραυγιακού και ο πρώην διεθνής διαιτητής, κ. Ηρακλής Τσίκινης. Από το Δ.Σ. της ΑΕ Νίκαια το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος παρουσίασε τους χορηγούς που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια των “κανονιέρηδων” ενώ έκανε μικρή αναφορά στην ανασυγκρότηση που συντελείται στον ιστορικό σύλλογο. Οι χορηγοί αναφέρθηκαν ονομαστικά και είναι οι εξής: Athens Heart, Agora Café, Εταιρεία Vaniment, Vafflaki Ο.Ε., Ocean Group Ε.Π.Ε., Grasidi.gr, Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε., Mellon Advertising, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Αφοί Σιδέρη, Mustradio.gr, Mustshop.gr, Moreradio.gr, Λογιστικό γραφείο Δ. Κολοβός, Ίριδα Κόσμημα, Ταβέρνα Μπάμπης, Autovision Ε.Π.Ε., John Jbeli Χρυσός. Έπειτα, έναν σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο τεχνικός Δ/ντης της ΑΕ Νίκαια, κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το φετινό ρόστερ της ομάδας του και ευχήθηκε οι παίκτες να έχουν μια πετυχημένη σεζόν με υγεία. Τέλος, στο βήμα ανέβηκε η πρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας, κ. Ίριδα Νίκου, η οποία τόνισε ότι η αλλαγή που συντελείται αυτή τη χρονιά στο σωματείο είναι αποτέλεσμα μιας παρέας φίλων με κύριο μέλημα την ανάδειξη του ποδοσφαίρου και με εργαλεία την συλλογική δράση και την συνέπεια. Η ίδια ανακοίνωσε επίσημα την αδελφοποίηση του Πειραϊκού συλλόγου με την ισχυρή ΠΑΕ Α.Ο. Χανίων παρόντος του προέδρου της, κ. Νίκου Κατσίγιαννη. Τέλος, την βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Νίκαια, κ. Σοφία Μίντζια.

Εντυπωσιακό φινάλε των φιλικών για την ΑΕ Νίκαια

Written By Unknown on Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:20 π.μ.


Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την Α' κατηγορία του Πειραιά η ΑΕ Νίκαια φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή Περιστερίου στο γήπεδό του στο Περιστέρι. Η ομάδα της Νίκαιας αν και παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις ήταν εντυπωσιακή φιλοδωρώντας με 5 γκολ τον γηπεδούχο. Η διάφορα δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και δεν χωράει κριτική στον αγώνα. Ο τεχνικός της Νίκαιας Μαν. Βερίγος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του. Για την ιστορία τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν: χατ τρικ για τον 18χρονο Βαλσαμάκη και από ένα οι Χρήστου και Μιχαήλ.

Στην ΑΕ Νίκαια και ο Μάριος Λαδένογλου

Written By Unknown on Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:35 π.μ.



Καπάκι στα φετινά αποκτήματα της ΑΕ Νίκαιας ο 18χρονος Μάριος Λαδένογλου. Ο Λαδένογλου αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ελλάς Ποντίων και πέρυσι αγωνίστηκε με την Κ.20 του Φωστήρα στο πρωτάθλημα της Β. Εθνικής.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com