powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Στην ΑΕ Νίκαια απο τον Ηρακλή Ψαχνών ο Μουντρίχας

Written By Unknown on Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 | 10:33 π.μ.


Την απόκτηση του Ανδρέα Μουντρίχα από τους Κ20 του Ηρακλή Ψαχνών ανακοινώνει η ΑΕ Νίκαια. Ο Μουντρίχας αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και είναι γεννημένος το 1997. Έχει αγωνιστεί στις μικτές Πειραιά και περιφέρειας. Από την ΑΕ Νίκαια επίσης δηλώνουν ότι γίνονται οι αναγκαίες κινήσεις ούτως ώστε το νεανικό πλέον ρόστερ να στελεχωθεί και από άλλους ποδοσφαιριστές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

"Αυτόχειρα" η Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 | 9:55 μ.μ.


Τη νίκη μέσα από τα χέρια της απώλεσε η Νίκαια η οποία παρά το γεγονός ότι μέχρι το 83’ προηγείτο με 1-3 τελικά έφυγε από την Αίγινα έχοντας 1 βαθμό στις αποσκευές της καθώς οι γηπεδούχοι με 2 τέρματα στα τελευταία λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα. Το τελικό 3-3 ναι μεν της αφήνει μία πικρή γεύση αλλά θα πρέπει να απολύτως ικανοποιημένη από την απόδοσή της.

Η ανανεωμένη ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη μετά τη λύση της συνεργασίας της με τα επονομαζόμενα μεγάλα ονόματα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας 7 ποδοσφαιριστές γεννημένους μεταξύ 1994-1997 αποδεικνύοντας πως η ΑΕ Νίκαια έχει μέλλον. Το νέο αίμα της ομάδας κατέθεσε και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο για το τρίποντο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές στην τελική προσπάθεια θα είχε φύγει με το διπλό από το νησί πράγμα που δικαιούταν.

Η Νίκαια από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της και με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Χρήστου έβγαλε τετ α τετ τον Μιχαήλ οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Προκόπη γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι θέλοντας να συνέλθουν από την ψυχρολουσία πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Αφού έχασαν μία ευκαιρία στο 5' με την κεφαλιά του Κουβάτσου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ψαρρή, με τη συμπλήρωση 11’ έφεραν τον αγώνα σε ισορροπία. Ολιγωρία στην άμυνα της Νίκαιας, ο Ρούσσος βρέθηκε μόνος του και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το 1-1.

Από εκεί και ύστερα το παιχνίδι άνηκε στη Νίκαια η οποία πήρε τα ηνία του αγώνα και με σωστή κυκλοφορία έφτασε αρκετές φορές μπροστά από την εστία του Προκόπη. Στο 18’ ο Μιχαήλ πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Χρήστου να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χρήστου ήταν και πάλι πρωταγωνιστής αλλά ο Προκόπης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή. Στο 41’ εξαιρετική ομαδική δουλειά από τους ποδοσφαιριστές της Νίκαιας. Ο Χρήστου άνοιξε τη μπάλα αριστερά στον Σαμλίδη που είχε ανέβει με τον τελευταίο να σημαδεύει τον Μιχαήλ που με εξουδετερωμένο τον Προκόπη αστόχησε σε κενό τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μιχαήλ δεν κατόρθωσε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ καθώς αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και βρέθηκε απέναντι από τον Προκόπη, πλάσαρε άουτ. Το σφυροκόπημα της Νίκαιας απέδωσε καρπούς στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Σιδέρης πάσαρε στον Χρήστου κι εκείνος με μία προσποίηση άδειασε τον αντίπαλό του και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του με 1-2.

Με την έναρξη της επανάληψης η Νίκαια δεν κατέβασε ταχύτητα και αναζήτησε κι άλλο τέρμα το οποίο και επετεύχθη στο 57’. Ο Σπήλιος έκανε την κούρσα από δεξιά και αφού διέσχισε όλο το γήπεδο, σέντραρε, ο Βαλσαμάκης άφησε τη μπάλα στον επερχόμενο Χρήστου που αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Τότε η Αίγινα μη έχοντας να χάσει τίποτα, πήρε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος. Όμως και πάλι εκείνοι που απειλούσαν ήταν οι φιλοξενούμενοι αλλά οι προσπάθειες των Χρήστου και Σαμλίδη στο 63’ και στο 70’ αντίστοιχα δεν βρήκαν το στόχο.

Η γηπεδούχος Αίγινα έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στο 81’ με τον Ρούσσο αλλά ο Λαμπρόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάνης μείωσε σε 2-3 και έβαλε φωτιά στον αγώνα. Πραγματοποιήθηκε μία σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Τσάνης ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Λαμπρόπουλου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’ όταν και ο διαιτητής Χατζηγιάννης υπέδειξε παράβαση πέναλτι σε πέσιμο ποδοσφαιριστή της Αίγινας μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζάρκα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Μάλιστα στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε η Αίγινα να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή με τον Πασχάλη αλλά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έκανε άσχημο τελείωμα δίνοντας την ευκαιρία στον Λαμπρόπουλο να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα κι έτσι η Νίκαια σημείωσε την πρώτη της ισοπαλία τη φετινή περίοδο έπειτα από 15 αγωνιστικές.

ΑΕ Αίγινας: Προκόπης, Μπιζιώτας, Παπαδόπουλος, Πάλλης, Τσάνης, Κλώνος (46’ λ.τρ. Μπακομήτρος Ν.), Πασχάλης, Κουβάτσος, Ρούσσος, Ψαρρής (60’ Λορέντζος), Γιαννούλης (52’ Καλαφάτης)

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος, Φύπε, Ράπτης, Σαμλίδης, Δσκαλάκης, Μιχαήλ, Τριανταφύλλου, Βαλσαμάκης (80’ Παπαδόπουλος), Χρήστου (66’ λ.τρ. Λαδένογλου), Σιδέρης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζηγιάννης με βοηθούς τους Λιακώνη και Φωτιάδη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com