powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Δεν το πίστεψε

Written By Unknown on Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 | 12:52 π.μ.


Δεν πίστεψε πως μπορούσε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς από την αναμέτρηση και όταν ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και ο Λουκάνι στο 83' με όμορφη ενέργεια μείωσε σε 3-1 ήταν πλέον αργά με αποτέλεσμα η Νίκαια που για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΑΕ Περάματος και δε λέει να ξεκολλήσει από τους 7 βαθμούς.

Το κακό πρόσωπο έκανε και πάλι την εμφάνισή του στον αγώνα πρωταθλήματος σε αντίθεση με ό, τι έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου. Η Νίκαια ήταν άνευρη στο παιχνίδι της. Της έλειπε ο παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με αποτέλεσμα να έχει αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να αδυνατεί να διατηρήσει στην κατοχή της τη μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει με «σκοτωμένες» βαθιές μπαλιές που είχαν ως στόχο τον Βαλσαμάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μονάχα παρουσίασε καλή εικόνα όταν και επιχείρησε να βάλει κάτω τη μπάλα αλλά σε εκείνο το διάστημα τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει.

Το ματς

Πλην του τιμωρημένου Πάχου οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, ο Πάρης Σταμπουλίδης είχε να αντιμετωπίσει και τη σημαντική απουσία του Φύπε στην αναμέτρηση με την ΑΕ Περάματος. Κάτω από τα δοκάρια επέλεξε και πάλι τον Μέμπελι, με την τετράδα των Παπαδόπουλου, Λαουτάρη, Μπλέτσα και Δασκαλάκη στην άμυνα να μην αλλάζει. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Βουρνάζος και Θανόπουλος με τον Καλογήρου να παίρνει θέση στα δεξιά και τον Βικάτο στα αριστερά με τον Χατζή να έχει ρόλο επιτελικού ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Βαλσαμάκης.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Νίκαια και μόλις στα 10 δευτερόλεπτα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Τσαγκάρης βγήκε απέναντι από τον Μέμπελι με τον τελευταίο να αντιδρά σωστά και να διατηρεί το μηδέν ενώ στο 6’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλιακούδα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αφού ο Μέμπελι τη βρήκε πρώτα.

Στο πρώτο 20λεπτο οι κιτρινόμαυροι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν πάρει κατά κράτος τον έλεγχο του κέντρου και με σωστή κυκλοφορία και συνεχή κίνηση των παικτών στον χώρο έφταναν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Από την μεριά της η Νίκαια έμοιαζε σαστισμένη από το πολύ δυνατό ξεκίνημα της ΑΕ Περάματος και είχε περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο με τον Σταμπουλίδη να προσπαθεί να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του και να βγουν μπροστά.

Η πρώτη επίσκεψη λοιπόν της Νίκαιας στην αντίπαλη περιοχή καταγράφηκε στο 21’ και λίγο έλειψε μάλιστα να προηγηθεί αλλά ο Χατζής με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λολέα. Η φάση αυτή θα μπορούσε να είναι το έναυσμα προκειμένου η Νίκαια να βγει από το καβούκι της ωστόσο αντί να συμβεί αυτό, έφτασε κοντά στο να βρεθεί πίσω στο σκορ όταν και η ΑΕ Περάματος δύο λεπτά αργότερα έχασε σπουδαία τριπλή ευκαιρία. Ο Κωνσταντακόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, με τον Τσαγκάρη να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει εκ νέου τη μπάλα στο δοκάρι, με τη πολιορκία να λύνεται εν τέλει με σουτ του Κολιούση αυτή τη φορά που εξουδετερώθηκε από τον Μέμπελι.

Η απάντηση της Νίκαιας στην τριπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας όταν και ο Βαλσαμάκης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Λολέα αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άψυχο και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα ενώ θα μπορούσε να σπάσει και δίπλα του τη μπάλα στον Καλογήρου που ήταν αμαρκάριστος.

Η Νίκαια έδειχνε να έχει αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Περάματος να βγαίνουν συχνά στην πλάτη της και σε μία από αυτές της περιπτώσεις ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Τσαγκάρης στο 34’ υποδέχτηκε τη μπάλα έκανε την κούρσα και με δεξί σουτ νίκησε το Μέμπέλι για το 1-0 ενώ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα σε ένα από τα πολλά στημένα που κέρδισε ο Κάνδιας με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταμπουλίδης θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του πραγματοποίησε δύο αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Λουκάνι και Τριανταφύλλου στις θέσεις των Δασκαλάκη και Βουρνάζου. Συνεπώς, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεταν ο Μπλέτσας με τον Παπαδόπουλο, με τον Θανόπουλο να παίρνει θέση στα μπακ, τον Καλογήρου να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και τον Λουκάνι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Παρά τις αλλαγές εκείνη που μπήκαν πιο δυναμικά και πάλι ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Μικρούλη να απειλεί στο 49’ και τον Μέμπλει να πέφτει στη γωνια του και να διώχνει. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64’ κλείδωσαν τους τρεις βαθμούς. Ο Φίλων έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Καλιακούδα με κεφαλιά να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αντέδρασε καθυστερημένα

Στα τελευταία δέκα λεπτά η Νίκαια παρουσίασε την εικόνα που είχε και στη αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Χαραυγή. Έβαλε κάτω τη μπάλα και παίζοντας με υπομονή έδειξε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Στο 80’ ο Χατζής μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και πραγματοποίησε τη σέντρα για το κεφάλι του Λουκάνι ο οποίος προ ανυπεράσπιστης εστίας δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δεν ήταν το ίδιο απρόσεκτος όμως και στο και στο 83’ όταν και έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους πλάσαρε σωστά μειώνοντας σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Νίκαια: Μέμπελι, Παπαδόπουλος, Λαουτάρης, Μπλέτσας, Δασκαλάκης (46’ Λουκάνι), Βουρνάζος (46’ Βουρνάζος), Θανόπουλος, Καλογήρου, Βαλσαμάκης (66' Στρίγκος), Χατζής, Βικάτος

ΑΕ Περάματος: Λολέας, Παναγιωτάκης, Μικρούλης, Κάνδιας, Μαούνης, Φίλων (84’ Ζαχαρόγλου), Τσαγκάρης, Κουτσογιανόπουλος, Κολιούσης (71’ Λιώσης), Κωνσταντακόπουλος (81’ Πρέκας), Καλιακούδας


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Κοντίζα και Κεφαλιάκο.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com