powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Ακαδημία

Written By beautymark.gr on Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 | 8:50 μ.μ.

H ποδοσφαιρική Ακαδημία μας με σύνθημα το ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ πρωτοστατεί ως σχολή ποδοσφαίρου που στοχεύει στην πρωτιά σε όλα τα επίπεδα προάγοντας τον υγιή αθλητισμό.
Αρχές, Αξίες, Ποδόσφαιρο, Οικογένεια, Σχολείο, Αθλητισμός, είναι οι λέξεις κλειδιά που διέπουν τη φιλοσοφία της ποδοσφαιρικής μας Ακαδημίας.
Στόχος της Ακαδημίας είναι η δημιουργία χρήσιμων ανθρώπων για την κοινωνία και κατόπιν η παραγωγή αθλητών υψηλών προδιαγραφών.

Το σχολείο πάντοτε προέχει.
Μόνο το γυμνασμένο μυαλό μπορεί να καθοδηγήσει ένα γυμνασμένο σώμα σε υψηλές αποδόσεις, ειδικά στα ομαδικά αθλήματα.
Έτσι λοιπόν η αρχική μας προσπάθεια είναι να καλλιεργήσουμε στο παιδί όλα εκείνα τα στοιχεία που θα το εντάξουν στην μικρή κοινωνία της ομάδας, ώστε να μάθει να πειθαρχεί, να απαιτεί, να ανταγωνίζεται σε ευγενή πλαίσια, να υπακούει σε νόμους και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις.
Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θα του διδάξει την ευγενή άμιλλα και την αξία της διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Θα του δώσει την χαρά της νίκης και θα του μάθει να αντιμετωπίζει την απογοήτευση της ήττας.
Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την γυμναστική θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ένα εύρωστο σώμα.
Ενταγμένο σε ένα τέτοιο κόσμο το παιδί δεν θα υποκύψει σε πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα.
Αποκτώντας όλα αυτά τα εφόδια ο μικρός αθλητής θα μπορέσει αν βέβαια θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην κατάλληλη ηλικία.
Η συμμετοχή του παιδιού στην Ακαδημία θα του δώσει όλες τις ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάλογα το επίπεδο που θα φτάσει θα συμμετέχει και σε ανάλογης δυναμικότητας πρωταθλήματα και φιλικά.

Από τους γονείς ζητούμε την αδιάλειπτη παρακολούθηση των προπονήσεων και των αγώνων και το θερμό χειροκρότημα των προσπαθειών των παιδιών άσχετα με το αποτέλεσμα τους μιας και στις μικρές ηλικίες βασικός στόχος είναι η ενθάρρυνση του παιδιού.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας τα 2 αυτά χρόνια και υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και τα όνειρα των παιδιών σας.

Α.Ε. Νίκαιας



Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ 1934

Η ΑΕ Νίκαιας ιδρύθηκε το 1948 ως ποδοσφαιρική ομάδα στην Κοκκινιά της Νίκαιας του Πειραιά. Προπολεμικά υπήρχε από το 1926 ως "Άμυνα Πειραιώς" ή "Άμυνα Κοκκινιάς" και είχε αναδειχθή πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ. Πειραιώς το 1932. Το 1965 συγχωνεύτηκε με τον Άρη Πειραιά και δημιούργησαν τον Ιωνικό Νικαίας. Την τρέχουσα περίοδο δραστηριοποιείται ως σωματείο της Ε.Π.Σ. Πειραιώς.

Η Άμυνα Κοκκινιάς
Στις 14 Απριλίου 1926 o Εθνικός με τη Φαληρική Ένωση αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πειραιώς και ίδρυσαν τον "Σύνδεσμο Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιώς-Φαλήρου", ο οποίος διοργάνωσε ξεχωριστό πρωτάθλημα με 12-13 συνολικά ομάδες που ιδρύθηκαν σε συνοικίες του Πειραιά. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η "Αμυνα Κοκκινιάς". Τελικά, με την παρέμβαση και των άλλων Ενώσεων, δεδομένου ότι ήταν στα σπάργανα η ίδρυση της ΕΠΟ, ο νέος Σύνδεσμος συγχωνεύθηκε με την Ε.Π.Σ. Πειραιώς στο τέλος του έτους και τα νέα σωματεία έγιναν μέλη της Ένωσης συγκροτώντας τη Β΄ κατηγορία.[1]
Η Άμυνα, που αναφέρεται και ως "Άμυνα Πειραιώς" ή "Άμυνα Νικαίας" υπήρξε εξαρχής από τα πιο δυναμικά νέα πειραϊκά σωματεία και την επόμενη σεζόν 1926-27 ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία, όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με ηγέτη το νεαρό τότε Θεολόγο Συμεωνίδη που αργότερα διέπρεψε με τον Ολυμπιακό, είχε καθιερωθεί ως η τρίτη δύναμη στον Πειραιά. Μάλιστα, το 1927-28 εκμεταλλευόμενη την τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν δευτεραθλήτρια, ενώ το 1932 που οι δυο μεγάλοι αγωνίστηκαν στην Εθνική κατηγορία κατέκτησε τον τίτλο. Παρέμεινε στην Α΄ κατηγορία ως τη σεζόν 1935–36, οπότε υποβιβάστηκε.
Ξαναβρέθηκε στην Α΄ κατηγορία την πρώτη μεταπολεμική σεζόν 1945-46, στην οποία και παρέμεινε ως το 1948 που μετονομάστηκε σε "Αθλητική Ένωση Νικαίας".

Η Α.Ε. Νικαίας
Από το 1948-49 η Άμυνα μετονομάστηκε σε "ΑΕ Νικαίας" και μετείχε συνεχώς στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πειραιώς, με καλύτερες χρονιές τις περιόδους 1951-52 και 1958-59, οπότε κατέλαβε την 3η θέση. Το 1958-59 διεκδίκησε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του εθνικού πρωταθλήματος αλλά αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο διπλό αγώνα πρόκρισης (0-1, 2-2). Κέρδισε όμως τη συμμετοχή της στο πρώτο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 1959-60.
Στη μοναδική αυτή συμμετοχή της τερμάτισε τελευταία (16η) με 2 νίκες, 5 ισοπαλίες (1-1 στον Πειραιά και 0-0 στη Θεσσαλονίκη με τον Π.Α.Ο.Κ.) και 23 ήττες.
Στη συνέχεια η αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΠΣΠ ως τη σεζόν 1962-63 που κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε στη Β' Εθνική, όπου αγωνίστηκε τις σεζόν 1963-64 (10η στο Β΄ όμιλο) και 1964-65 (7η στο Β΄ όμιλο).
Το καλοκαίρι του 1965 συγχωνεύτηκε με τον Άρη Νίκαιας και δημιούργησαν τον Ιωνικό.

Στις Εθνικές κατηγορίες
Α΄ Εθνική
1959-60: 16η (τελευταία), 39 β., 20-73.
Β' Εθνική
1963-64: 10η/17 ομ. (Β΄ όμιλος), 67 β., 45-31.
1964-65: 7η/17 ομ. (Β΄ όμιλος), 68 β., 54-33.

Επανίδρυση
Μετά το 1974 η ομάδα επανιδρύθηκε και ανέβηκε ως τη Γ΄ Εθνική (1982 ως 1985).

Links


ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ







ΧΟΡΗΓΟΙ









Εισιτήρια



ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, που ακολουθούν (στο εξής «Γενικοί Όροι»).
Με την είσοδο σας στο Γήπεδο με νόμιμο τρόπο
(εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας),
τεκμαίρεται ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ


ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Σε εντός έδρας παιχνίδια, όπως αυτά του ελληνικού Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, το Γραφείο Τύπου της AE NIKAIA διατηρεί το δικαίωμα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων αρχών, να εκδίδει ειδικές ημερήσιες διαπιστεύσεις. Τα παιχνίδια αυτά ανακοινώνονται μέσω σχετικού Δελτίου Τύπου που δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, περίπου μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα, και το οποίο φέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους συναδέλφους δημοσιογράφους (διαδικασία, προθεσμίες, στοιχεία επικοινωνίας, κλπ). *Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Τύπου στο 210-####### για να επιβεβαιώνουν την παραλαβή του αιτήματός τους. *Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, μόνο εμπρόθεσμα αιτήματα θα γίνονται δεκτά. *Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια,έγκυρες κάρτες ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και ΓΓΑ (με την ένδειξη δημοσιογράφος), γίνονται δεκτές. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν κάποια από τις εν λόγω κάρτες, παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Τύπου πριν από κάθε αγώνα ξεχωριστά. AE NIKAIA Γραφείο Τύπου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Γραφείο Τύπου AE NIKAIA Τηλέφωνο: 210-#######, Fax: 210-####### e-mail: info@#########.gr

Πρώτη Ομάδα

Ρόστερ και τεχνικό επιτελείο

Στατιστικά

Written By beautymark.gr on Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 | 7:13 μ.μ.







Βαθμολογίες







Αποτελέσματα







Πρόγραμμα







Χωρίς προβλήματα η ΑΕ Νίκαιας ενόψει του Εθνικού

Written By beautymark.gr on Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 | 2:22 μ.μ.


Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της ΑΕ Νίκαιας εν όψει της Πρωτοχρονιάτικης αγωνιστικής στην Α' Πειραιά!
Το ρεπορτάζ από το περιβάλλον της Νίκαιας αναφέρει...
Όλα ομαλά κύλησαν στην χτεσινή προπόνηση της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μωϋσιδης έχει στην διαθεσή του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό όλους τους παίκτες εκτός απο τους Πόγκα (τραυματιας), Πούλη που τώρα έχει αρχίσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμα μετά απο τραυματισμό, και τον Σιδέρη που αναρρώνει μετά από επέμβαση που του έγινε. Από το ΔΣ της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ Ανακοινώθηκε οτι σε συνάντηση ανθρώπων και των 2 ομάδων αποφασίστηκε για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Οι φίλαθλοι του Εθνικού να χρησιμοποιήσουν την Βόρεια είσοδο και τις κερκίδες 3 και 4 .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ προπονητής ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

Written By beautymark.gr on Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 | 4:50 μ.μ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ προπονητής ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ δηλώσεις μετά τον αγώνα ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ 2-0 στο ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3/11/2012 για το Πρωτάθλημα Α ΕΠΣΠ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 2-0

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 7-0 ΕΠΣΠ

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0-1 κύπελλο ΕΠΣΠ 2012/13

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

HIGHLIGHTS ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.-ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 | 2:36 μ.μ.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com