powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Νίκαια 5 Αστέρων

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 | 2:28 μ.μ.

Πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση και την πιο παραγωγική ως τώρα στο πρωτάθλημα η ΑΕ Νίκαιας συνέτριψε με 5-1 τον Ατρόμητο Κερατσινίου παίρνοντας μία σπουδαία νίκη από άποψη βαθμολογίας. Με αυτή τη νίκη οι Νικαιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς και πλησίασαν στους 3 τους Νέους Δραπετσώνας που είναι 10οι και στον 1 τον Ατρόμητο Κερατσινίου, την Δραπετσώνα και τον Ήφαιστο. Μεγάλη αναμένεται λοιπόν η μάχη για τη θέση που θα οδηγήσει εκτός play-out και στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία.

Στις εξέδρες του Π.Νικολαίδης βρέθηκαν και οι ακαδημίες της ΑΕ Νίκαιας. Τα παιδιά αφού συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια βοήθησαν στα μέγιστα την ομάδα να φτάσει σε αυτή τη νίκη. Με τις φωνές τους και τον παιδικό ενθουσιασμό τους έδιναν ώθηση στους παίκτες οι οποίοι δεν τα απογοήτευσαν. Κάθε άλλο τα ανάγκασαν να σηκωθούν πέντε φορές από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν.

Ο αγώνας

Το πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού κύλησε ήρεμα χωρίς τίποτα ιδιαίτερο. Και οι δύο πλευρές προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα αλλεπάλληλα λάθη δεν άφηναν περιθώριο στις δύο ομάδες να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά όμως μέχρι το 28' όταν ο Κουκουλάς άνοιξε το σκορ. Ο Καλογερόγιαννης έκανε πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Τζαβέλλα που βγήκε απέναντι από τον Τριανταφύλλου, πλάσαρε με τον τελευταίο να αποκρούει. Ο Τζαβέλλας πήρε το "ριμπάουντ", πάσαρε στον Κουκουλά κι εκείνος σε κενό τέρμα σημείωσε το 1-0.

Στο 32' σέντρα του Μελαμπιανάκη, πάσα με τη μία του Καλογερόγιαννη στον Κουκουλά που έπιασε το σουτ με το αριστερό με την μπάλα να κοντράρει κάπου και να καταλήγει κόρνερ. Ο Κουκουλάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Καμία αξιόλογη φάση λοιπόν στο α' ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.

Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στο 47' ο Καλογερόγιαννης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε δύο παίκτες βγαίνοντας απέναντι από τον Τριανταφύλλου, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούει σε κόρνερ με τα πόδια.

Πρώτη φάση για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι στο 51' με τον Κωλέτση να κάνει το σουτ από πλάγια, με τον Μακρή να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο 57' η ΑΕ Νίκαιας έκανε το 3-0. Ο Κουκουλάς με ωραία μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Μαναριώτη ο οποίος δεν λάθεψε κάνοντας το 3-0.

Στο 58' σουτ του Ντάση πολύ άουτ.

Στο 59' ο Τζαβέλλας παραλίγο να σημειώσει ένα φανταστικό γκολ. Ύστερα από πάσα που του έγινε, υποδέχτηκε πολύ ωραία την μπάλα, πλάσαρε έξω από την περιοχή και πλάγια δεξιά σημαδεύοντας το δεξί γάμα του Τριανταφύλλου με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο επόμενο 10λεπτο η ΑΕ Νίκαιας ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Αρχικά στο 66' όταν ο Κουκουλάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαναριώτης με κεφαλιά έκανε το 4-0 και στο 67΄ πριν καλά καλά κοπάσουν δηλαδή οι πανηγυρισμοί ο Τζαβέλλας με ωραίο ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5-0.

Στο τελευταίο 25λεπτο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητες δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ατρόμητο να δημιουργήσει φάσεις. Στο 73' ο Νομικός βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πούλιας έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με τον Μακρή να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το γκολ της τιμής. Ο Πούλιας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Στο 90' σέντρα του Πούλια κεφαλιά του Νομικού λίγο άουτ.

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Τσότσογλου (70' Βικάτος), Μπένα, Αρσενίδης, Καλογήρου (70' Κουτρής), Γαλανομάτης (70' Τριανταφύλλου), Κουκουλάς, Μελαμπιανάκης, Μαναριώτης, Τζαβέλλας, Καλογερόγιαννης

Ατρόμητος Κερατσινίου: Τριανταφύλλου, Χατζησεβαστός, Λεφάκης, Χατζησταύρου Η., Χονδρουδάκης, Μαούνης, Κεσανίδης (63' Μουζακίτης), Ντάσης, Νομικός, Πούλιας, Κωλέτσης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιουβέλης με βοηθούς τους Κουρομιχελάκη και Φαγκριδά.

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com