powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Αγώνες Ακαδημίας ΑΕ Νίκαια

Written By beautymark.gr on Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 | 2:04 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

12:00 JUNIOR 2003-2004
12:00 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2007-2008

13:00 ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2001-2002
13:00 PROJUNIOR 2005-2006

Έκανε το καθήκον της απέναντι στον Πολυκράτη και συνεχίζει

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 | 12:46 μ.μ.

Η ΑΕ Νίκαιας χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση επικράτησε με 3-1 του προτελευταίου Πολυκράτη και προσπέρασε τον Ήφαιστο που ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αίγινα ενώ παράλληλα ισοβάθμησε με τους Νέους Δραπετσώνας και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον Ατρόμητο Κερατσινίου που βρίσκεται στην 11η θέση. Αντίθετα, η διαφορά από τη 10η Δραπετσώνα παρέμεινε ως είχε στους 6 βαθμούς αφού κέρδισε την ΑΕ Περάματος και πλέον οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ούτε για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία ούτε για το καλύτερο πλασάρισμα στα play-out.

Ο αγώνας

Η Νίκαια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' απείλησε με τον Καλογήρου. Ο Μαναριώτης έβγαλε απέναντι από τον Τζανή τον Καλογήρου με τον τελευταίο να κάνει το  πλασέ το οποίο σταμάτησε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη επιθετική προσπάθεια για τον Πολυκράτη σημειώθηκε στο 5' όταν ο Μερκούρι έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Τζανής μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Τριανταφύλλου.

Στο 9' και πάλι ο Μερκούρι επιχείρησε να νικήσει τον Λαγκαδίτη αλλά το σουτ που δοκίμασε από πολύ πλάγια έφυγε άουτ.

Στο 26' η Νίκαια άνοιξε το σκορ. Ο Τζαβέλλας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πολυκράτη και με ψύχραιμο πλασέ με το εξωτερικό νίκησε τον Τζανή και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα καλή στιγμή για τη Νίκαια να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά το πλασέ του Μαναριώτη εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα.

Στο 39' ο Πολυκράτης ισοφάρισε. Ο Μουντοκαλάκης έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό γάμα του Λαγκαδίτη.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς η απάντηση της Νίκαιας ήταν άμεση. Στο 40' ο Μπένα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μαναριώτη ο οποίος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τζανή και να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του η οποία πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1.

Στο 51' καλή εκτέλεση φάουλ του Μέγα, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 61' ο Μαναριώτης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τζαβέλλα ο οποίος κατέβασε τη μπάλα με το αριστερό, την έφερε στο δεξί αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Τζανής.

Ένα λεπτό αργότερα η Νίκαια κλείδωσε τη νίκη με τον Μπένα οποίος με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζανή και τον ανάγκασε να μαζέψει για τρίτη φορά τη μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Στο 64' ο Λαγκαδίτης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Μουντοκαλάκη.

Στο 68' τεράστια τριπλή ευκαιρία για τον Πολυκράτη να μειώσει το σκορ. Ο Μουντοκαλάκης με τον Μερκούρι βγήκαν δύο με έναν, ο Μουντοκαλάκης πάσαρε στον αμαρκάριστο Μερκούρι ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Λαγκαδίτη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μουντοκαλάκης όντας εξουδετερωμένος ο Λαγκαδίτης έκανε το σουτ το οποίο σταμάτησε στον Κατσάρη για να λήξει η πολιορκία και πάλι με το σουτ του Μουντοκαλάκη που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75' το σουτ του Καλογήρου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ ενώ στο 90' μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκαια να κάνει το 4-1 αλλά το σουτ του Τσελεπή από τα όρια της περιοχής πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η Νίκαια λοιπόν έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Πολυκράτη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο δύσκολο παιχνίδι που έπεται όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οδηγήτρια.

ΑΕ Νίκαιας: Λαγκαδίτης, Τσότσογλου, Μπένα, Κατσάρης, Αρσενίδης (69' Κουτρής), Γαλανομάτης, Καλογήρου, Τριανταφύλλου (63' Τσελεπής), Μαναριώτης, Τζαβέλλας, Καλογερόγιαννης (45' Γαλακτερός)



Πολυκράτης: Τζανής, Λάππας, Σολομός, Γκινάι, Άννινος (63' λ.τρ. Ροφάτης), Καλογερόπουλος, Μουντοκαλάκης, Μπάμπαλης, Μερκούρι, Μέγας, Σκίντρε
Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com