powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Αποφασιστικό διπλό η Νίκαια απέναντι στην Ειρήνη 2005

Written By Unknown on Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 | 8:36 μ.μ.


Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 6 γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες η ΑΕ Νίκαια κατάφερε με αποφασιστικότητα και πάθος να πάρει τη νίκη με 4-2 απέναντι στην σκληροτράχηλη Ειρήνη 2005. Κλειδί της αναμέτρησης η καλή μέρα στην οποία βρέθηκε κυρίως η επιθετική της γραμμή αφού αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Αν και λίγο έλειψε να βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 1’ καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βαμβακίδη, εκείνη που προηγήθηκε ήταν η Νίκαια με τον Κοξαράκη στο 23’. Ο Γιουβανέλης με ωραία μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Κοξαράκη με τον τελευταίο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση για το 1-0.

Η πρώτη αντίδραση της Ειρήνης ήρθε πέντε λεπτά αργότερα αλλά τόσο ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθεια του Αυγέρη όσο και το δοκάρι στη σέντρα σουτ του Βαμβακίδη διατήρησαν το 1-0.

Το δεύτερο χτύπημα της Νίκαιας σημειώθηκε στο 35’ όταν και ο Μιχαήλ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπάλη για το 2-0.

Η διαφορά των δύο τερμάτων όμως δεν παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου αφού στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Φιλακούρης υπέδειξε παράβαση πέναλτι σε ανατροπή του Βαμβακίδη από το Βουρνάζο, απόφαση που αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αυγέρης ο οποίος και μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερος μέρος η Νίκαια ευτύχησε σχετικά νωρίς να πάρει εκ νέου προβάδισμα με δύο τέρματα. Στο 58’ ο Αθανασόπουλος με εξαιρετική μπαλιά από το χώρο του κέντρου έβγαλε τον Μιχαήλ απέναντι από τον Μπάλη που δεν λάθεψε για το 3-1, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο 60’ ο Τερεζάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 3-2.

Με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι και πάλι ρευστό η Ειρήνη πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην καλύτερη της ευκαιρία, το σουτ του Νταντή στο 81’ πέρασε άουτ.

Η επισφράγιση της επικράτησης της Νίκαιας επετεύχθη στις καθυστερήσεις. Αρχικά, στο 90’ είχαμε την προειδοποιητική βολή από τον Πόγκα που λίγο έλειψε να σημειώσει ένα φανταστικό γκολ αλλά το εξαιρετικό του σουτ εξουδετερώθηκε από τον Μπάλη. Εν τέλει το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με σουτ του Ερρίκου στην εκπνοή του αγώνα μέσα από την περιοχή.

Ειρήνη 2005: Μπάλης, Καρράς, Σιέκας, Τερεζάκης (88’ Μπαριάμογλου), Μπροτζάκης, Λαζάκης, Τζανιδάκης, Γκόλγκαρης (88’ Δερμετζόγλου), Βαμβακίδης, Αυγέρης, Μαυρούδης (80’ Νταντής)

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος, Βουρνάζος, Δασκαλάκης (72’ Καλογήρου), Σαμλίδης, Αθανασόπουλος, Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Κοξαράκης (83’ Πόγκας), Ερρίκος, Σιδέρης Κ. (85’ Βαλσαμάκης)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Καρφή και Τζιλίρη.

Ήττα για τη Νίκαια παρά την υπεροχή

Written By Unknown on Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 | 10:18 μ.μ.

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ΑΕ Νίκαια από τον Περαμαϊκο στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μανώλη Βερίγου που θυμίζουμε παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο δίχως τους τιμωρημένους Γιουβανέλη και Φύπε, παρά την ελαφρά υπεροχή της στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε δημιουργήσει δέχτηκε το τέρμα από τον Δεμερτζή στο 19' που νίκησε σε τετ α τετ τον Μακρή. Σαν μην έφτανε αυτό όμως η Νίκαια δέχτηκε και δεύτερη ψυχρολουσία πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, πέντε λεπτά αργότερα με την προβολή του Τζιώτη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μανουϊλίδη.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού όντας δύο τέρματα πίσω προσπαθούσε να αντιδράσει και να πετύχει έστω ένα γκολ πριν το ημίχρονο που θα ήταν πολύ ασημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα,χωρίς όμως να το καταφέρει. Εκείνοι που το κατάφεραν ήταν οι φιλοξενούμενοι που με κεφαλιά του Μανουϊλίδη στο 39' σημείωσαν το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Νίκαια έδειξε σημάδια ανάκαμψης σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σπήλιο. Στο 60' ο Ερρίκος είδε την κίνηση του Σπήλιου από δεξιά και με ωραία μπαλιά τον τροφοδότησε με τον τελευταίο να υποδέχεται πολύ ωραία τη μπάλα και με σωστό πάρσιμο να βγαίνει απέναντι από τον Κιάκη όπου δεν λάθεψε και μείωσε σε 3-1 δίνοντας το έναυσμα για την ανεπίθεση. Ωστόσο, η αντεπίθεση αυτή δεν μετουσιώθηκε γρήγορα σε κάποιο γκολ. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκαια ήταν στο 83', με το πλασέ του Χρήστου, που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών του Περαμαϊκού, να εξουδετερώνεται από τον Κιάκη ενώ και στο 88' η προσπάθεια του Σαμλίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε από τον Βαλσαμάκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα η επίτευξη του τέρματος από τον Βαλσαμάκη έφερε ένταση στον αγώνα καθώς από τη μία μεριά ο Κωνσταντίνου είχε καπακώσει τη μπάλα και δεν την άφηνε και από την άλλη οι παίκτες της Νίκαιας ήθελαν να την πάρουν και να την πάνε στη σέντρα προκειμένου να συνέχισουν την ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση. Αποτέλεσμα αυτής ήταν να απόβληθούν οι Χρήστου και Αθανασόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αποβολή υπήρχε και για τον Φάνη του Περαμαϊκού στο 90' επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να σημειωθεί επίσης πως στο 78' είχαμε και τον τραυματισμό του Καραγιάννη ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με δεμένο το χέρι. Ας ελπίσουμε να είναι μην είναι τόσο σοβαρός και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Αθανασόπουλος, Βουρνάζος (78' Μαλιώρης), Σαμλίδης, Καλογήρου, Μιχαήλ, Λαδένογλου (50' Σιδέρης Κ.), Κοξαράκης (82' Βαλσαμάκης), Ερρίκος, Χρήστου

Περαμαϊκός: Κιάκης, Τζιώτης, Παπακαλοδούκας (67' Φλέγγας), Καραγιάννης (78' λ.τρ. Διακάκης), Φάνης, Μανουϊλίδης, Δεμερτζής (66' Μπάκας), Σκαρτάδος, Κωνσταντίνου, Φωτεινάκης, Μαυράκης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τη Γαλάνη και τον Κοτζαμανίδη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com