powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Έφυγε με 1 βαθμό από το Μοσχάτο η Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 | 2:01 μ.μ.



Το δύο στα δύο στις ισοπαλίες έκανε η Νίκαια καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Μοσχάτο με την τοπική Θύελλα σε μία αναμέτρηση που ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση λόγω απουσίας γιατρού στον αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Κουκουνασούλης για ισοφαρίσει στο 44’ ο Βικάτος με κοντινό πλασέ.

Το ματς

Η αναμέτρηση από άποψη θεάματος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδώσουν το επιθυμητό και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Πρώτη απείλησε η Νίκαια με τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Οι Λαουτάρης, Βαλσαμάκης και Βικάτος άλλαξαν όμορφα τη μπάλα με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Ρεντζέπη. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Φύπε πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Βικάτο και πάλι να κάνει το γυριστό σουτ και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία. Είχαν τον έλεγχο του κέντρου αλλά μέχρι εκεί με τους αμυντικούς της Νίκαιας να καθαρίζουν οποιαδήποτε υποψία απειλής μπροστά από τα καρέ του Μέμπελι. Μέχρι τη φάση του 33’ όταν και σε μία ανύποπτη φάση οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας κέρδισαν τις κόντρες, με τη μπάλα να φτάνει στον Κουκουνασούλη οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα η Θύελλα είχε μία καλή στιγμή να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά η μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπλέραντ εξουδετερώθηκε από τον Μέμπελι.

Η Νίκαια παρά το φθηνό γκολ που δέχτηκε βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Βικάτου.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Οι κινήσεις από τον πάγκο φαίνεται πως λειτούργησαν με τους Λουκάνι και Τριανταφύλλου που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο να δίνουν άλλη πνοή στην ομάδα. Η Νίκαια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της κι έδειχνε πως το δεύτερο γκολ είναι θέμα χρόνου. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που απείλησαν πρώτοι στο 47’ με φαλτσαριστό σουτ του Ζαχαρού με τον Μέμπελι να δηλώνει παρών ενώ στο 70’ έφτασαν πολύ κοντά στο να προηγηθούν εκ νέου όταν ο Μαυρόπουλος βγήκε απέναντι από τον Μέμπελι (σε μία φάση που φαίνεται να είναι εκτεθειμένος) αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα η Νίκαια έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Φύπε δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Ρεντζέπη να αποκρούει, ο Βαλσαμάκης που ακολουθούσε τη φάση έκανε το σουτ με τον πεσμένο Ρεντζέπη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 83’ η Νίκαια ήταν και πάλι στο προσκήνιο με τον Λουκάνι που έδωσε ταχύτητα στην ομάδα με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, να κάνει την κούρσα από τα δεξιά και να γυρίζει στον Χατζή, η προσπάθεια του οποίου όμως εξουδετερώθηκε και πάλι από τον Ρεντζέπη κι έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Μοσχάτου: Ρεντζέπης, Δέδες, Ρεϊσόπουλος, Κουκουβίνος, Μπλέραντ, Κουκουνασούλης, Ζαχαρός, Τζέκα, Μαυρόπουλος (90’ Μιχαλόπουλος), Μποάρντι, Ζακόλι (89’ Σπυριδάκης)

ΑΕ Νίκαια: Μέμπελι, Παπαδόπουλος, Λαουτάρης, Πάχος, Δασκαλάκης, Μπλέτσας (59’ Λουκάνι), Χατζής, Μούστα (74’ Τριανταφύλλου), Βαλσαμάκης (82’ Καλογερόγιαννης), Φύπε, Βικάτος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Χρηστάκο και Αλεξόπουλο. 

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com