powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Δελτίο τύπου

Written By beautymark.gr on Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 | 5:43 μ.μ.

Δελτίο τύπου μετά και το χθεσινό ΔΣ της ομάδας λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Νίκαιας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τους Νέους Δραπετσώνας. Απεναντίας! το ΔΣ της ομάδας σε χτεσινή (σ.σ.17/10) του συνεδρίαση αποφάσισε να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία αναγνωρίζωντας την προσπάθεια που γίνεται ασχέτως των άτυχων αποτελεσμάτων της μέχρι τώρα.
Όλοι στην ομάδα της Νίκαιας πιστεύουν ότι άδικα ήλθε η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή (και η απόδοση της στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλή). Αυτό έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλοι φωνάζουν ότι την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.
Από χτες βράδυ μετά το τέλος της προπόνησης όπου εκτός του τραυματίες Ιωάννου και Λαγκαδίτη όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας Μωυσιάδη.
Μετά την προπόνηση ο Μελαμπιανάκης Γιώργος δήλωσε:
"είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει. Περισσεύει το ταλέντο και η ποδοσφαιρική ποιότητα στην ομάδα της Νίκαιας. Δυστυχώς είπε στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε, εκτός αν υπάρχει ποιότητα και δουλειά Στη Νίκαια φέτος εγώ βλέπω ότι και καλοί ποδοσφαιριστές υπάρχουν αλλά και πολύ καλή δουλειά γίνεται. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρει η ομάδα τον δρόμο της και να πρωταγωνιστήσει."
Ο παλιός της ομάδας και φυσικός της αρχηγός Γαλακτερός Παντελής δήλωσε:
"Η ομάδα ανανεώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος έφυγαν κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές αλλά στην ομάδα ήρθαν μεγάλες ποδοσφαιρικές άξιες που είναι τιμή μας για εμάς να είμαστε συμπαίκτες τους (π.χ Μελαμπιανακης και κλπ). Αυτό πιστεύω ότι είναι το βασικό πρόβλημα και είχαμε άτυχα αποτελέσματα μέχρι τώρα ότι η ομάδα άργησε να ρολάρει, να βρει την ομιογένεια της. Από την επόμενη αγωνιστική όλοι θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο της Νίκαιας που πιστεύουμε όλοι ότι η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα...."

Στήριξη των παικτών της Νίκαιας από το ΔΣ

Δελτίο τύπου μετά και το χθεσινό ΔΣ τις ομάδας λόγο τον κακών αποτελεσμάτων τις ομάδας

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία τις Νίκαιας ενόψει του αγώνα τις Κυριακής με τους Νέους Δραπετσώνας. Απεναντίας! το ΔΣ τις ομάδας σε χτεσινή (σ.σ.17/10) του συνεδρίαση αποφάσισε να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται άσχετος τον άτυχων αποτελεσμάτων τις μέχρι τώρα.
Όλοι στην ομάδα τις Νίκαιας πιστεύουν ότι άδικα ήλθε η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμη (και η απόδοση τις στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλή). Αυτό έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές τις ομάδας και όλοι φωνάζουν ότι την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτος από την niki.
Από χτες βράδυ μετά το τέλος τις προπόνησης όπου εκτός του τραυματίες Ιωάννου και Λαγκαδίτη όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του τεχνικού τις ομάδας Μωϋσιάδη.
Μετά την προπόνηση ο Μελαμπιανάκης Γιώργος δήλωσε:
"είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει. Περισσεύει το ταλέντο και η ποδοσφαιρική ποιότητα στην ομάδα τις Νίκαιας. Δυστυχώς είπε στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε, εκτός αν υπάρχει ποιότητα και δουλειά Στη Νίκαια φέτος εγώ βλέπω ότι και καλοί ποδοσφαιριστές υπάρχουν αλλά και πολύ καλή δουλειά γίνεται. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρει η ομάδα τον δρόμο τις και να πρωταγωνιστήσει."
Ο παλιός τις ομάδας και φυσικός τις αρχηγός Γαλακτερός Παντελής δήλωσε:
"Η ομάδα ανανεώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος έφυγαν κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές αλλα στην ομάδα ήρθαν μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες που είναι τιμή μας για εμάς να είμαστε συμπαίκτες τους (p.x Μελαμπιανάκης και κλπ). Αυτό πιστεύω ότι είναι το βασικό πρόβλημα και είχαμε άτυχα αποτελέσματα μέχρι τώρα ότι η ομάδα άργησε να ρολάρει, να βρει την ομοιογένεια τις. Από την επόμενη αγωνιστική όλοι θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο τις Νίκαιας που πιστεύουμε όλοι ότι η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα....

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com