powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Ολυμπιάδα-ΑΕ Νίκαιας 2-0

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 | 11:12 π.μ.

Η ΑΕ Νίκαιας αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Ολυμπιάδα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έψαχνε τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα την έφερνε στη 10η θέση που εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε η ομάδα του κύριου Μωυσιάδη καθώς ηττήθηκε με 2-0.

Ο αγώνας

Η ΑΕ Νίκαιας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έκανε αισθητή την παρουσία της μόλις στο 3ο λεπτό όταν και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μελαμπιανάκης έβγαλε τον Μπένα απέναντι από τον Ανυφαντάκη, ωστόσο το πλασέ του νεαρού αριστερού μπακ ήταν άσχημο και κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 10' ο Μαναριώτης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Ανυφαντάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ενώ στο 14' ο Καλογήρου δοκίμασε το πόδι του από μακριά με την μπάλα να καταλήγει πολλά μέτρα πάνω από το δοκάρι.

Μοναδική αξιόλογη προσπάθεια για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού ήταν ένα σουτ του Μίχα στο 29' το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Μακρής.

Στο πρώτο μισάωρο λοιπόν του αγώνα η ΑΕ Νίκαιας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έλεγχε το παιχνίδι καθώς η Ολυμπιάδα δεν είχε δημιουργήσει τη μεγάλη φάση και έχοντας την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της έδειχνε πως ήταν πιο κοντά στο να πετύχει ένα τέρμα.

Στη συνέχεια όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί και να φτάνουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Μακρή. Στο 35΄ έστειλαν την προειδοποιητική βολή όταν ο Νομικός εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, με τον Μακρή να διώχνει με τις γροθιές, για να φτάσουμε στο 42' όταν ο Καμμένος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μακρή γράφοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Όπως και στο 3ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου που η ΑΕ Νίκαιας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει έτσι και στο 3ο λεπτό της επανάληψης απέτυχε με εξίσου καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Έπειτα από σέντρα σουτ του Μπένα που απομάκρυνε με τις γροθιές ο Ανυφαντάκης η μπάλα έφτασε στον Κουκουλά ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 49' οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Μακρής μάλλον δεν εκτίμησε καλά τη φάση και μπλόκαρε την μπάλα έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ορφανός να του δείξει την κόκκινη κάρτα. Τη θέση του πήρε ο Λαγκαδίτης ο οποίος δίχως να προλάβει να κάνει ζέσταμα, στην πρώτη φάση που απειλήθηκε η εστία του δήλωσε παρών αποκρούοντας εντυπωσιακά το φάουλ του Καμμένου.

Στο 52' ουσιαστικά η Ολυμπιάδα κλείδωσε τη νίκη. Ο Μίχας πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκουβέρο που με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λαγκαδίτη κάνοντας το 2-0. Πλέον τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους αφού με δύο γκολ πίσω και με αριθμητικό μειονέκτημα είχαν δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάτι θετικό από τον αγώνα.

Στο 67' σουτ του Λόη στην αγκαλιά του Λαγκαδίτη.

Στο 82' αδύναμο σουτ του Κουκουλά μπλόκαρε ο Ανυφαντάκης και στο 85' ο Γαλανομάτης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαναριώτη δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ στέλνοντας τη μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Λαγκαδίτης πραγματοποίησε άλλες δύο πολύ καλές αποκρούσεις διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.Αρχικά στο 89' εξουδετέρωσε το πλασέ του Λόη ενώ στις καθυστερήσεις άπλωσε το κορμί του αποκρούοντας δύσκολα με το δεξί χέρι το πλασέ του Μίχα.

Ολυμπιάδα: Ανυφαντάκης, Τόρρας, Νομικός ( 65' Φραγκόπουλος), Κοτσιοβός (76' Γεχτιάν), Νερσεσιάν, Παπαφώτης, Μίχας, Γρηγοράκος, Λόης, Γκουβέρος, Καμμένος (70' Μιχαλάς).

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Τσότσογλου, Μπένα, Αρσενίδης, Γεώργιζας (53' Αντωνίου), Γαλανομάτης, Καλογήρου, Μελαμπιανάκης, Μαναριώτης, Τζαβέλλας (30' Κουκουλάς), Καλογερόγιαννης (52' Λαγκαδίτης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τους Ντουμιτρέσκου και Καρφή.

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com