powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Δραπετσώνα - ΑΕ Νίκαιας 3-0

Written By beautymark.gr on Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 11:59 π.μ.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Δραπετσώνα κερδίζοντας την ΑΕ Νίκαιας με 3-0 σ'ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση καθώς στο τέρμα που υπερασπιζόταν ο Λαγκαδίτης στο α΄ ημίχρονο υπήρχε μικρή σχισμή στο δίχτυ.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Δραπετσώνα να μπαίνει πιο δυνατά και στο 5ο λεπτό να απειλεί, με τον Χαυτάκο όμως να κόβει τελευταία στιγμή ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Λαγκαδίτης μπλόκαρε το σουτ του Νίνου.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην ΑΕ Νίκαιας όταν στο 10ο λεπτό ο Μακρής βγήκε απέναντι από τον Ντόντα, πλάσαρε με τους αμυντικούς της Δραπετσώνας να διώχνουν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στο 23' η ΑΕ Νίκαιας έκανε την τελευταία της ευκαιρία για το πρώτο μέρος με τον Ιωάννου να πιάνει ένα χλιαρό σουτ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Ντόντα.

Στη συνέχεια, η Δραπετσώνα πίεσε για το γκολ χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 28' όταν ο Ηλιόπουλος,από πλάγια βγήκε απέναντι από τον Λαγκαδίτη, σούταρε με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ. Ύστερα, στο 34' έπειτα από κόρνερ, ο Λαγκαδίτης μάζεψε ασταθώς τη μπάλα η οποία έφτασε σε επιθετικό της Δραπετσώνας που πήρε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα τις ΑΕ Νίκαιας να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, διόρθώνοντας έτσι το λάθος του. Η τελευταία της ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο ήταν στο 37' όταν ο Νίνος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο β' ημίχρονο όπως και στο πρώτο άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Μαυράκη στο 49' να εκτελεί φάουλ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Κακή εκτίμηση από τον Ντόντα στη συγκεκριμένη φάση ο οποίος ήταν αναποφάσιστος, να βγει ή να μη βγει.

Στο 51' ο Νίνος βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χαυτάκος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του επιθετικού της Δραπετσώνας, σώζοντας την ομάδα του

Το σκορ άνοιξε στο 58' με πέναλτι o Νίνος ύστερα από ανατροπή του Βασίου από τον Μπένα, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των "κυανόλευκων". Ο Λαγκαδίτης πάντως, παραλίγο να αποκρούσει το πέναλτι καθώς έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία, ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕ Νίκαιας μετά το γκολ ήταν στο 66' όταν ο Μαναριώτης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαυράκη έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η Δραπετσώνα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε τετ α τετ το οποίο εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Λαγκαδίτης.

Στο 79' ο Βασίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν μετά από ωραίο συνδυασμό, με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λαγκαδίτη, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο 90+ γράφτηκαν οι τίτλοι του τέλους όταν ο Βάζος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΣ Δραπετσώνας: Ντόντα, Μάγειρας, Δοξακόπουλος, Σιδηρόπουλος, Πολυχρονιάδης, Αθανασάκης, Βασίου (90' Βάζος), Αθανασιάδης, Ζιούπα, Ηλιόπουλος (85' Μαραγκός), Νίνος (68' Μπαϊράμης).

ΑΕ Νίκαιας:  Λαγκαδίτης, Χαυτάκος, Μπένα (60' Γεώργιζας), Γιαννούκαρης, Τσίτζηρας, Τριανταφύλλου, Κούκουλας, Μαυράκης, Μακρής, Ιωάννου (53' Μαναριώτης), Τζαβέλλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μήτση με βοηθούς την Κουτσούμπου και τον Χρηστάκο.



Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης 

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης εύχεται για το 2014

Ο προπονητής της ΑΕ Νίκαιας, Γιάννης Μωϋσιάδης,αρχικά ευχήθηκε για τη νέα χρονιά που μπήκε, ευελπιστώντας το 2014 να είναι μία ευοίωνη χρονιά όπου το χαμόγελο του Έλληνα θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο πρόσωπό του.
Στη συνέχεια,αναφέρθηκε στην ΑΕ Νίκαιας επισημαίνοντας χωρίς υπεκφυγές καθώς δεν κρύβονται και ούτε κρύβονταν ποτέ, ότι ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο. Ωστόσο, πήγαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερες κατηγορίες που δυστυχώς δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας με αποτέλεσμα να αποδειχτούν λάθος επιλογές.
Τέλος, τόνισε πως κύριο μέλημά του είναι να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα. Δεν το ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕ Νίκαιας τη νέα χρονιά, αν θα είναι στην Α' ή στη Β'. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει χαράξει μια πορεία, στοχεύοντας η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τον φίλαθλο κόσμο, κάτι που εκλείπει φέτος. Αν επιτευχθούν αυτά, οι ποδοσφαιριστές θα έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και θα καταλάβουν ότι μέσα από αυτήν θα κατορθώσουν να πραγματοποιήσουν το βήμα παραπάνω, γιατί υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δύνανται να αναρριχηθούν ψηλότερα.  

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης 

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com