powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

ΑΕ Νίκαια: Εντυπωσιακό φινάλε με μεταγραφική… τριπλέτα!

Written By beautymark.gr on Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 | 12:15 μ.μ.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών  η ομάδα  της  Νίκαιας   πραγματοποίησε τρεις μεταγραφές   ουσίας.

Πρόκειται   για  τον Λεζο   Τόνι  (μεσοεπιθετικός   ελεύθερος απο τον Σαρωνικό)   Τζαβέλα Αποστόλη (αμυντικός μέσος)  και τον νεαρό  Βικάτο Μηνα  (επενδύοντας  στο μέλλον μιας  και μόλις 16 ετών)

Τράβηξε... «πεντάσφαιρο» η ΑΕ Νίκαια!

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα  κυριάρχησε  πλήρως στον αγωνιστικό χώρο δειχνοντας ποιος θα είναι το αφεντικό  της συνάντησης.

Οι παίκτες του Γιάννη Μωυσιάδη δεν άφησαν απο την αρχή κανένα  περιθωρια αντιδρασης  στην γηπεδουχο ομαδα. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 5΄με σουτ εξ΄επαφής του Κατικαρίδη, με την μπάλα να φεύγει λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σισαμόπουλου.

Στο 21΄ ο Γεώργιζας βρήκε τον δρόμο για το γκολ οπου σημείωσε με κεφαλιά ενώ στο 32΄ ο Μαυράκης έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι των αντιπάλων. Δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι φέρανε το παιχνίδι στα ίσα εκμεταλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας των Νικαιωτών με τον Ζίσι να πλασάρει ωραία τον Μακρή και αυτός να γράφει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 43΄ ο Κατικαρίδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, σκορ και πρώτου ημιχρόνου.

Στην επαναληψη  η Νικαια  ηταν καταιγιστική. Στο  47΄  πάλι με κεφαλιά  ο Γεώργιζας ανέβασε το σκορ στο 3 - 1. Στο 48΄  ο Χρήστου πήρε την κατάσταση πάνω του και με δυο γκολ..ένα με σουτ στο 48΄και ένα με κεφαλιά στο 66΄ έδωσε διαστάσεις  θριάμβου  στην ομάδα. Ακολούθησε κρεσέντο  χαμένων ευκαιριών από τους  επιθετικούς, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γερόλυμου στο 83΄. Ενα δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι μετά από απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από την ομαδα  της  Νικαιας  ξεχώρισαν οι Χρήστου και Γεώργιζας.

ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ:  Σισαμόπουλος,  Τζουμάι, Μαυροΐδης, Καλογερόπουλος, Δρόσος, Ζισι, Λάζι, Ρούκα, Θωμάς,(65 ΄Σερβός), Καρακασίδης,Σωτηρίου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ-ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Written By beautymark.gr on Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 | 4:08 μ.μ.


Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com