powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Καταιγιστική η Νίκαια, 5-1 την Αμφιάλη

Written By Unknown on Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 | 6:49 μ.μ.


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ίσως και την καλύτερή της μέχρι τώρα στη σεζόν, η ΑΕ Νίκαια φιλοδώρησε με 5 τέρματα την Αμφιάλη. Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Βερίγου ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν τους άφησαν περιθώρια να ακολουθήσουν. Βγάζοντας πολύ ωραίες συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας και εξαιρετική λειτουργία στα μετόπισθεν, όντας πρώτοι στις περισσότερες διεκδικήσιμες μπαλιές, έφτασαν σε αυτή τη δίκαιη και άνετη επικράτηση.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε νωρίς στο 8ο λεπτό ο Χρήστου που νίκησε σε τετ α τετ τον Καραθανάση για το 1-0. Έπειτα από την επίτευξη του τέρματος η Νίκαια δεν χαλάρωσε και συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς προσπαθώντας να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση τρίποντο. Η προσπάθειες των ποδοσφαιριστών καρποφόρησαν στο 31’ όταν και ο Ερρίκος αφού απέφυγε και τον Καραθανάση διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους η Αμφιάλη πήρε μέτρα στο γήπεδο αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο κόλπο της διεκδίκησης ενός θετικού αποτελέσματος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Αντ’ αυτού μέσα σε 10 λεπτά, από το 57’-67’ η Νίκαια ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Αρχικά, στο 57’, υποδειγματικό transition game από τους γηπεδούχους, ο Χρήστου βρέθηκε απέναντι από τον Καραθανάση με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Πότογλου να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδέρης γράφοντας το 3-0. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αθανασόπουλου να γράψει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Τον χορό των γκολ για τη Νίκαια έκλεισε και πάλι ο Σιδέρης με κεφαλιά στο 67’ έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών και σέντρα του Σπήλιου.

Το μόνο που κατάφερε η Αμφιάλη στα εναπομείναντα λεπτά ήταν να μειώσει σε 5-1 με τον Βέρα στο 76’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λεφάκης.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Φίπε, Δασκαλάκης, Βουρνάζος, Καλογήρου, Μιχαήλ, Γιουβανέλης (67’ Σαμλίδης), Χρήστου (72’ Βαλσαμάκης), Ερρίκος (46’ Σιδέρης), Αθανασόπουλος

Αμφιάλη: Καραθανάσης, Φούντας (46’ Χαράμης), Λεφάκης, Δρακόπουλος, Αβραμίδης, Δούρης, Καραγιάννης Β. (67’ Βιτώρης), Βέρα, Μπαρμπαθανάσης (46’ Μεντάκης), Ξανθόπουλος, Σταθαράς

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πότογλου με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Τζιλίρη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com