powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Φουρναράκης για κλάματα!

Written By Unknown on Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 | 12:13 μ.μ.


Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκαια εκφράζοντας επίσημα τα παράπονά της για τη διαιτησία του Φουρναράκη στην αναμέτρηση με την Αμφιάλη που κόστισε την ήττα με 2-0.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

''Στο γήπεδο Π.Νικολαιδης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου γίναμε θεατές μιας διαιτητικής φαρσοκωμωδίας εις βάρος μας από έναν ανύπαρκτο -διαιτητικά ρέφερι τον Φουρναράκη, που έχοντας ίσως εντεταλμένη υπηρεσία κατακρεούργησε την ομάδα μας.

Ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει το γήπεδο να βράζει και τους 100 φίλαθλους να θέλουν να μπουν στο γήπεδο για να τον λιντσάρουν.
Από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν ίσως διαπίστωσε ότι η αντίπαλη ομάδα δεν μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή μας, ανέλαβε αυτός να το κανονίσει αυτό το θέμα(Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο και θέμα με την αντίπαλη ομάδα της Αμφιάλης, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, η συμπεριφορά τους ήταν άψογη).

Το γήπεδο από το 60' και μετά είχε γείρει όχι όμως από κατοχή μπάλας από την αντίπαλη ομάδα.

Αλλά, από τις αποφάσεις του διαιτητή (ο θεός να τον κάνει διαιτητή) έκανε τα πάντα μοχθούσε γι' αυτό, ήταν συνεχώς με την σφυρίχτρα στο στόμα κάθε φορά που παίχτης της Νικαίας είχε μπάλα και περνούσε την σέντρα του γηπέδου.

Πάντα για τον κύριο αυτόν υπήρχε ένας λόγος να επιστραφεί η μπάλα στην περιοχή μας.

Είχαν μάλιστα το θράσος οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν και στην αντίπαλη περιοχή και εκεί έπρεπε να σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Το να ζητήσουν πέναλτι όπως τόλμησαν να κάνουν σε δύο περιπτώσεις (1)Μίτροβιτς 2)Σπήλιος ανατροπές καραμπινάτες (ορισμός του πέναλτι) μόνο γέλια πικρά και ειρωνικά προκαλούσε στους ίδιους και θεατές γιατί ξέραμε πλέον την αντίδραση του κύριου με τα μαύρα!

Αποκορύφωμα στο 70' περίπου που αντί για επιθετικό φάουλ συνέχισε το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ ενώ ο τερματοφύλακάς μας ήταν στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο επόπτης παραμένει στην θέση του καταλογίζοντας το φάουλ άλλα ΣΙΓΑ μην ασχοληθεί ο άρχοντας με τον επόπτη (είχε πάρει το παιχνίδι ή την δουλειά πάνω του) ο τερματοφύλακας να σφαδάζει, ο γιατρός του αγώνα να φωνάζει για 10 λεπτά περίπου να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει βοήθεια στον τραυματία ποδοσφαιριστή μας (το ζήσαμε κι αυτό) γιατρός να παρακαλεί να μπει να προσφέρει βοήθεια σε τραυματία και ο άρχοντας να το αρνείται γιατί φυσικά είχε να λύσει άλλα πράγματα, πώς θα θα διασφαλιστεί η αποχώρησή του από το γήπεδο μετά την επιτέλεση του θεάρεστου έργου το οποίο είχε αναλάβει.

Ο ποδοσφαιριστής μας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και διαπιστώθηκε Κάταγμα στα δεξιά Πλευρά, Θλάση στους μυς της μέσης, Κάκωση Σπονδυλικής στήλης.
Είναι η διάγνωση των γιατρών του ΚΑΤ και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα χρειαστεί (λέμε τώρα!).

Η οργή της μεγάλης αδικίας μας, ξεχειλίζει.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχει ευθύνη η ΕΠΣ Πειραιά, και ότι ήρθε με τον πλέον προκλητικό τρόπο να μας το αποδείξει ο εν λόγω διαιτητής (διαιτητή να τον κάνεις...)

Λοιπόν, επειδή κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπειά μας και την ιστορία του συλλόγου μας, αλλά φυσικά με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και την επένδυση οποιωνδήποτε χρημάτων και ψυχής που καταθέτουμε, ζητάμε άμεσα την διαγραφή του Φουρναράκη από τους πίνακες διαιτητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πειραιά, για να μην θρηνήσουμε θύματα, εξαιτίας της ηθελημένης ή μη διαιτητικής του, ανεπάρκειας.

Η ΕΠΣ Πειραιά οφείλει να πράξει τα δέοντα και να μην "κουκουλώσει" την υπόθεση αυτήν, που μας στέρησε το δικαίωμα, να αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο.

Τέτοιοι διαιτητές αλλά και οι ...εμπνευστές τους, θα πρέπει πλέον να σταματήσουν να ενεργούν με αυτό τον τρόπο και να μην οδηγούν τον -δικαιολογημένα- αγανακτισμένο φίλαθλο κόσμο στην βία.

Έχουμε στην διάθεση μας, το video του αγώνα που καταδεικνύει του λόγου μας, το αληθές... Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργειά μας''.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com