powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Πρόσκληση ΑΕ Νίκαια

Written By Unknown on Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:47 π.μ.

Η ΑΕ Νίκαια, λίγες μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί Δεύτερα 22 Σεπτεμβρίου 8μμ στο γνωστό εμπορικό κέντρο Athens Heart 180, Ταύρος.(3o επίπεδο ) Εκεί, η Διοίκηση και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά θα παρουσιάσουν επίσημα το άκρως ανανεωμένο ρόστερ του, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα πρωταγωνιστήσει καθώς και τους χορηγούς που φέτος θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια του. Με αφορμή την εν λόγω εκδήλωση, η ΑΕ Νίκαια θα προβάλλει για πρώτη φορά το δικό της διαδικτυακό κανάλι, Nikaia tv, το οποίο καθ’όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα καλύπτει με συνέπεια το πρόγραμμα της ομάδας. Και επειδή οι εκπλήξεις και οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, το ίδιο βράδυ η ΑΕ Νίκαια θα επισημοποιήσει την αδελφοποίησή της με την ΠΑΕ Α.Ο. Χανίων, μια σπουδαία συνεργασία για το σωματείο. Η ΑΕ Νίκαια, πολύ σύντομα, ξεκινά ένα μακρινό και απαιτητικό ταξίδι με τελικό προορισμό την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που θα της εξασφαλίσει την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στην επόμενη κατηγορία. Οι συνταξιδιώτες είναι και θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι.
Με εκτίμηση,
ΑΕ Νίκαια

Ανακοίνωση της ΑΕ Νίκαια για τα επεισόδια στην Αλικαρνασσό

Written By Unknown on Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:52 μ.μ.




Η ΑΕ Νίκαια αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν χτες στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στο παιχνίδι Ηροδότου - Εθνικού για την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’  εθνικής.
Ο σύλλογος μας φορτισμένος συναισθηματικά και από το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές του έχουν φορέσει την φανέλα του Εθνικού Πειραιά προβαίνει στην παρακάτω ανακοίνωση:

 “Δεν το χωράει ανθρώπου νους το πώς ένας άνθρωπος 47 ετών που πήγε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική  και θεωρείται κλινικά νεκρός. Πως ένας άνθρωπος που επέλεξε να περάσει το μεσημέρι της Κυριακής του στο γήπεδο, έφυγε από εκεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απλά και μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι είχαν όρεξη να παίξουν ξύλο. Αυτό είναι, δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Εμείς, σαν σωματείο, καλούμε την Πολιτεία να πράξει επιτέλους το αυτονόητο!! Την καλούμε να απομακρύνει επιτέλους τους αλήτες από τα γήπεδα προστατεύοντας τους φιλάθλους που βλέπουν το ποδόσφαιρο γιορτή και μια ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα!
Ευχόμαστε ολόψυχα ο άτυχος Κώστας .. να ξεπεράσει τα δύσκολα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στην εξέδρα για να δει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕ Νίκαιας, Δ. Γιοβανέλη, μετά το φιλικό με τον ΑΟ Πεύκης



Δ. Γιοβανέλης:

“Το σημερινό φιλικό κόντρα στον ΑΟ Πεύκης ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ένα παιχνίδι που αντικατοπτρίζει εκείνα που θα αντιμετωπίσουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση αυτή ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μας καθώς η Πεύκη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο δικό της πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σ’ αυτό το τεστ, στοιχείο που μας έδειξε ότι με πολύ δουλειά αυτή τη χρονιά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε και θα μπαίνουμε για τη νίκη και γενικότερα στο πρωτάθλημα θα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης και στα πολύ δύσκολα για τον βαθμό της ισοπαλίας.” 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ΑΕ Νίκαια στα φιλικά 1-2 τον ΑΟ Πεύκης



Εντυπωσιακό διπλό απέσπασε η ΑΕ Νίκαια με σκορ 1-2 σε ένα ακόμη απαιτητικό φιλικό παιχνίδι στην έδρα του ΑΟ Πεύκης. Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυναμικά στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό του αγώνα και παρά την ισχυρή άμυνα των γηπεδούχων κατάφεραν να επικρατήσουν σημειώνοντας 2 τέρματα και έχοντας χάσει αρκετές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες. Το σκορ για την ΑΕ Νίκαια άνοιξε με κεφαλιά ο Εμμάνουελ Φίγκο στα τελευταία λεπτά του α΄ μέρους μετά από εύστοχη σέντρα του Χρήστου από το σημείο του κόρνερ ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στα μέσα του β’ ημιχρόνου μετά την εξαιρετική μπαλιά του Ερρίκου που έβγαλε τετ α τετ τον Χρήστου ο οποίος ψύχραιμα νίκησε τον πορτιέρο της Πεύκης. Τη διαφορά για την ομάδα της Αθήνας μείωσε ο Ιορδανίδης λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.
Για την ΑΕ Νίκαια αγωνίστηκαν οι: Μακρής (Αγγελάκος), Σπήλιος (Δασκαλάκης, Πούλης), Φύπε, Μαλιώρης (Ράπτης), Σαμλίδης (Βουρνάζος), Λαδένογλου, Μιχαήλ, Γιοβανέλης, Εμμάνουελ Φίγκο (Βαλσαμάκης), Ερρίκος, Χρήστου (Χέρμαν). 

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com