powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Θετικό δείγμα απέναντι στη Νέα Σμύρνη

Written By Unknown on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:58 μ.μ.


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Χρήστου που σημείωσε χατ-τρικ η ΑΕ Νίκαια δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Νέα Σμύρνη της οποίας επικράτησε με 3-1, με τον αρχισκόρερ της ομάδας να δείχνει για μία ακόμη φορά τα διαπιστευτήρια του έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

Το ματς

Ο Στάθης Φουρίκης παρέταξε αρχικά την ομάδα με διάταξη 4-1-4-1 επιλέγοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μέμπελι, αριστερά τον Λαουτάρη και δεξιά τον Θανόπουλο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πάχο και Δασκαλάκη, αμυντικό χαφ τον Μπλέτσα,  μπροστά του τους Φίπε και Χατζή, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Βικάτο, στο δεξί τον Λουκάνι και στην κορυφή τον Χρήστου.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Νίκαια είχε τον απόλυτο έλεγχο. Κυκλοφορούσε διαρκώς τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τα πλάγια προσπαθούσε να βρει κενούς διαδρόμους προκειμένου να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 10’ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αρχικά με τον Λουκάνι που νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο και στη συνέχεια με τον Βικάτο που σούταρε άουτ. Ό, τι δεν κατάφεραν οι δυο τους πέτυχε με τη συμπλήρωση μισής ώρας στον αγώνα ο Χρήστου για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε. Ο Φουρίκης συνέχισε με την ίδια ομάδα που επέλεξε στην αρχή με μόνη εξαίρεση τον Λουκάνι που στο 30’ παραχώρησε τη θέση του στον Μούστα και τον Θανόπουλο στον Παπαδόπουλο. Η Νίκαια εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει για ένα δεύτερο τέρμα το οποίο και ήρθε στο 53’ με τον Χρήστου. Ο Πάχος με ωραία μακρινή μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Χρήστου ο οποίος επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα αρχικά να μην του κάνει το χατίρι και να βρίσκει και στα δύο δοκάρια αλλά πήρε το ριμπάουντ και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στη συνέχεια ο Φουρίκης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές θέλοντας να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του οι οποίες δεν επηρέασαν τη ροή του αγώνα. Η Νίκαια έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο όμορφους συνδυασμούς ενώ και η τετράδα της άμυνας ήταν αρκετά σταθερή. Στο 61’ ήρθε και το τρίτο τέρμα και πάλι από τον Χρήστου ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν τελική στην αναμέτρηση ήταν να μειώσουν σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Το επόμενο φιλικό και πιο δυνατό απ’ όλα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 17:30 με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πρεμιέρα με τον Περαμαϊκό

Written By Unknown on Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:40 μ.μ.


Την ομάδα του Περαμαϊκού θα υποδεχθεί στο «Π. Νικολαΐδης» η Νίκαια για την 1η αγωνιστική της νέας περιόδου ενώ το πρώτο εκτός έδρας ματς θα το δώσει τη 2η στροφή, στο Μοσχάτο, με αντίπαλο την τοπική Θύελλα. Την 7η αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κερατσινίου ενώ τη 14η θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Προοδευτική. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

1η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-Περαμαϊκός

2η αγωνιστική
Θύελλα Μοσχάτου-ΑΕ Νίκαια

3η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-Ειρήνη 2005

4η αγωνιστική
Ελλάς Ποντίων-ΑΕ Νίκαια

5η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-ΑΕ Χαραυγή

6η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-ΑΕ Αίγινας

7η αγωνιστική
ΑΠΟ Κερατσίνι-ΑΕ Νίκαια

8η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-Ε.Π.Ο. Σαλαμινομάχων

9η αγωνιστική
ΑΣ Δραπετσώνας-ΑΕ Νίκαια

10η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-Άρης Αμφιάλης

11η αγωνιστική
Κύπρος Κορυδαλλού-ΑΕ Νίκαια

12η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-ΑΕ Περάματος

13η αγωνιστική
ΑΕ Μοσχάτου-ΑΕ Νίκαια

14η αγωνιστική
Προοδευτική-ΑΕ Νίκαια

15η αγωνιστική
ΑΕ Νίκαια-ΑΟ Κορυδαλλός

* Οι αναμετρήσεις ισχύουν αντίστροφα για τον δεύτερο γύρο

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com