powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Δεν τα κατάφερε η Νίκαια στο Μοσχάτο

Written By Unknown on Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 | 8:28 μ.μ.



Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά για εκείνη παιχνίδι, η Νίκαια δεν κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από το Μοσχάτο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την τοπική Θύελλα με τέρμα του Μπουρίκα στο 69’. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι με αυτή τους τη νίκη πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο από άποψη θεάματος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή δεν έλειψαν γεγονός που δεν άφηνε τα περιθώρια να δημιουργηθούν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τις περισσότερες να προέρχονται από στημένες φάσεις κι όχι οργανωμένες επιθέσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 6’ έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ αλλά ο Γερολυμάτος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η απάντηση της Νίκαιας ήρθε με τη συμπλήρωση 10’ όταν και ο Χρήστου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Βαλσαμάκη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Δασκαλάκη στο 17’.

Η Νίκαια στο πρώτο 20λεπτο ήταν νωθρή με τη Θύελλα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου όμως η εικόνα της άλλαξε, ισορρόπησε την αναμέτρηση αναλαμβάνοντας τα ηνία δίχως ωστόσο να καταφέρει να μετουσιώσει αυτή την ελαφρά υπεροχή της σε κάποιο τέρμα. Μάλιστα, στο 36’ η ομάδα του Μοσχάτου έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Γερολυμάτος βγήκε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό στέλνοντας τη μπάλα εκτός. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νικολόπουλος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει το Μακρή ενώ στο 45’ ήταν η σειρά του Χρήστου αυτή τη φορά να επιχειρήσει το σουτ από μακριά με τον Ρεντζέπη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Η βαθμολογική θέση της Θύελλας δεν της άφηνε πολλά περιθώρια για νέες απώλειες αν ήθελε να διεκδικήσει την απευθείας παραμονή και αυτό αποτυπώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο αποφασιστικοί και στο τέλος χαμογέλασε εκείνος που φαινόταν να το ήθελε περισσότερο. Παρόλα αυτά, πρώτη στην επανάληψη απείλησε η Νίκαια στο 48’ με τον Χρήστου που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Ρεντζέπη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 57’  έφτασαν κοντά στο γκολ όταν και Κωνσταντάκος έπιασε το σουτ με τον Μακρή να λέει όχι, ο Φόνσος πήρε το ριμπάουντ με τον γκολκίπερ της Νίκαιας να είναι και πάλι εκεί. Έξι λεπτά αργότερα, σπουδαία ευκαιρία και πάλι για τη Θύελλα. Ο Σέχου έκλεψε τη μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Μακρή που πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση διατηρώντας τον αγώνα σε ισορροπία. Ό, τι δεν κατάφερε ο Σέχου σημείωσε στο 69’ ο Μπουρίκας που νίκησε σε τετ α τετ τον Μακρή για το 1-0 με τον άσο της Θύελλας να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή καθώς είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα. Στο 76’ οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι στο προσκήνιο αλλά ο Μακρής δήλωσε και πάλι παρών αποσοβώντας τον κίνδυνο στο πλασέ του Χουλιάρα.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το σφύριγμα της λήξης η Νίκαια έδειξε διάθεση να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς να βρει αντίκρισμα με μοναδική της απειλή μία κεφαλιά του Χρήστου στο 87’ έπειτα από σέντρα του Σπήλιου κι έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Θύελλα Μοσχάτου: Ρεντζέπης, Φόνσος, Μαυρέλης Ν., Βερεζέγλου, Κωνσταντάκος, Ρερολυμάτος, Σταύρου, Χουλιάρας, Σέχου (67’ Μπουρίκας), Νικολόπουλος (89’ Μαυρέλης Α.), Κολποδίνος (55’ Γονατάς)

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Παπαναστασίου (71’ Γεώργιζας), Παπαδόπουλος, Δασκαλάκης (85’ Κάνδιας), Τριανταφύλλου, Φύπε, Μουρατίδης, Βαλσαμάκης, Χρήστου, Καλογερόγιαννης (55’ Κάμπια)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Βουτσά και Βούλγαρη.     

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com