powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Νίκαια 5 αστέρων!

Written By Unknown on Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 | 4:08 μ.μ.


Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, επτά στον αριθμό, η Νίκαια κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Αμφιάλης με 5-2 και δεν της επέτρεψε να πάρει βαθμολογική ανάσα στην μάχη που δίνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές να κυνηγάει στο σκορ έδειξε αποφασιστικότητα και στο τέλος ανταμείφθηκε φεύγοντας με το διπλό από τις «Σιταποθήκες». Με αυτή της τη νίκη έφτασε τους 32 βαθμούς και ανέβηκε εκ νέου στην 7η θέση, προσπερνώντας τον Περαμαϊκό που χθες αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ερμή Κορυδαλλού.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο. Με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Πότογλου οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν διάθεση στο παιχνίδι τους και από πολύ νωρίς η αναμέτρηση απέκτησε ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και το σκορ δεν άργησε να ανοίξει. Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Σταθαράς πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κολέτση αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα λίγο έλειψε να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων αλλά ο δημιουργός του γκολ Σταθαράς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ό, τι δεν κατάφερε ο Σταθαράς πέτυχε ο Φύπε στο 11’ με σουτ έξω από την περιοχή φέρνοντας τον αγώνα σε ισορροπία σε μία φάση που φέρει ευθύνη και ο Γεωργίου. Η αντίδραση της Αμφιάλης όμως ήταν άμεση και στο 16’ ο Χαράμης τροφοδότησε με κάθετη μπαλιά τον Νικολάο ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Μακρή βάζοντας εκ νέου μπροστά την ομάδα του.

Η Νίκαια παρά την ψυχρολουσία δεν πτοήθηκε και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης πριν την ανάπαυλα. Αφού στο 23’ ο Χρήστου έστειλε την προειδοποιητική βολή, στο 43’ με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με τη Νίκαια να σκοράρει. Μόλις στο 5’ της επανάληψης ο Κάμπια βγήκε απέναντι από τον Γεωργίου και αφού τον απέφυγε έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Νίκαια σε μία φάση όπου καρδιοχτύπησε καθώς η μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι.

Ύστερα από την επίτευξη του τέρματος του Κάμπια τα λεπτά κυλούσαν ομαλά για τη Νίκαια. Η Αμφιάλη έδειξε κάποια διάθεση να ανέβει για να ισοφαρίσει αλλά δίχως να κατορθώσει να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Μακρή. Η Νίκαια έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και στο 71’ απέκτησε και διαφορά ασφαλείας. Ο Καλογερόγιαννης αφού κέρδισε κάποιες κόντρες πάσαρε στον Χρήστου που με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά με δύο τέρματα διαφορά την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκαια έχασε δύο καλές ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Ο Χρήστου εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με τον Σπήλιο να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βαλσαμάκη από τα όρια της περιοχής ενώ στο 88’ ο Φύπε έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Γεωργίου να πέφτει στη γωνιά του και να διώχνει σε κόρνερ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’. Ο Χρήστου έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Καλογερόγιαννης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Αμφιάλη: Γεωργίου, Αβραμίδης (46’ Δουρής), Λεφάκης, Μερλής, Μαντούσης, Φώσκολος ( 67’ Φούντας), Σταθαράς, Μπαρμπαθανάσης, Κολέτση (75’ Νικολάου), Χαράμης, Νικολάο

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Ράπτης (36’ Μαλλιώρης), Δσκαλάκης, Κάνδιας, Τριανταφύλλου, Μουρατίδης (62’ Καλογερόγιαννης), Γκομίνης (46’ Βαλσαμάκης), Κάμπια, Χρήστου, Φύπε

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πότογλου με βοηθούς τους Σινιοράκη και Θεολογίτη.


Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com