powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Μοιρασιά στο Περιστέρι

Written By Unknown on Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:32 μ.μ.


Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η Νίκαια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο Περιστέρι με αντίπαλο την Ένωση Περιστερίου. Προηγήθηκε δύο φορές με τον Χρήστου (28’ και 54’) αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες στο 52’ και στην εκπνοή του αγώνα.

Το ματς

Η Νίκαια μπήκε κάπως νωθρά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι μία ταχύτητα παραπάνω και να πιέζουν για ένα τέρμα. Παρόλα αυτά εκείνη που απείλησε πρώτη ήταν Νίκαια αρχικά στο 5ο λεπτό αλλά η προσπάθεια του Χρήστου έπειτα από μακρινή μπαλιά του Δασκαλάκη πέρασε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή. Η εικόνα της αναμέτρησης μέχρι το 25’ δεν άλλαξε με τους Περιστεριώτες να βγάζουν περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Από εκείνο το σημείο και μετά η Νίκαια ανέβασε στροφές. Ο Φουρικής άλλαξε πλευρές τους Βικάτο και Καλογερόγιαννη ενώ και ο Φύπε γυρνούσε αρκετά πίσω για να πάρει μπάλα, αλλαγές που φαίνεται πως λειτούργησαν καθώς στο 28’ ήρθε και το 0-1 από τον Χρήστου. Ο Λαουτάρης πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά, ο τερματοφύλακας δεν μπλόκαρε σταθερά κι εκεί καραδοκούσε ο Χρήστου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα στο 39’ είχε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0 αλλά ο τερματοφύλακας εξουδετέρωσε το σουτ του Βικάτου.

Στην επανάληψη η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 52’ έφεραν τον αγώνα σε ισορροπία σε μία περίεργη φάση. Ο Δασκαλάκης χωρίς να φαίνεται να έχει πρόθεση τροφοδότησε τον Μέμπελι με τον τελευταίο να μπλοκάρει τη μπάλα και τον διαιτητή να σφυρίζει έμμεσο από όπου ήρθε και η ισοφάριση.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Χρήστου χτύπησε ξανά. Ο Βικάτος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον επιθετικό της Νίκαιας να πατάει γερά και με άπιαστη κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Νίκαια.

Στα λεπτά που ακολούθησαν η Νίκαια είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κλειδώσει τη νίκη καθώς τόσο ο Μούστα στο 69’ όσο και ο Χρήστου που σημάδεψε το δοκάρι στο 78’ (δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 67’) δεν κατόρθωσαν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-1. Κι αφού η Νίκαια δεν τελείωσε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις ήρθε και η ισοφάριση σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από πλευράς Νίκαιας αγωνίστηκαν: Μέμπελι, Λαουτάρης (79’ Ακριτίδης), Τζαβάρας (70’ Κομίνο), Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος (55’ Θανόπουλος), Μπλέτσας, Βικάτος, Φύπε, Μούστα, Καλογερόγιαννης (83’ Παπαναστασίου), Χρήστου

Στην ΑΕ Νίκαια και ο Γιάννης Τζαβάρας


Επιμένει νεανικά και φιλόδοξα η ΑΕ Νίκαια.
Τις τελευταίες ήμερες εντάχθηκε στο δυναμικό της άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής,Ο 20χρονος Γιάννης Τζαβάρας.
Ο Τζαβάρας αγωνίζεται σαν δεξί μπακ και χαφ.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ιωνικού και την προηγούμενη χρονιά είχε μια γεμάτη χρονιά στην Α' Πειραιά με τα χρώματα του Ηφαίστου και της Χαλκηδόνας

Πλήρωσε τα λάθη της και την κούραση

Written By Unknown on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:43 μ.μ.


Παίζοντας δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες η Νίκαια έδειξε σημάδια κόπωσης και δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό γνωρίζοντας την ήττα με 5-0, στο πιο δυνατό τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι από ο ξεκίνημα της αναμέτρησης επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Πιέζοντας ψηλά και την πρώτη πάσα δεν επέτρεπαν στη Νίκαια να κυκλοφορήσει τη μπάλα, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε αυτές τις αδυναμίες και στο 16’ λεπτό έφτασε μία ανάσα από το 1-0 αλλά ο Πάχος που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ρόβα ο οποίος προ κενής εστίας ήταν έτοιμος να σκοράρει ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μέμπελι αυτή τη φορά να πει όχι στον Ρόβα. Ο γκολκίπερ της Νίκαιας όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερός και στο 33’ όταν και ο Μιχαλακάκος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα η Νίκαια έκανε αισθητή την παρουσία της στην άμυνα του Ιωνικού. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Φύπε, Καλογερόγιαννη και Χρήστου η μπάλα έφτασε στον Χατζή με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Νίκαιας και με δύο γρήγορα τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά στο 48’ έπειτα από λάθος του Μέμπελι που τροφοδότησε αντίπαλο, ο Ρόβας δεν δυσκολεύτηκε σε ανυπεράσπιστη εστία να σημειώσει το 2-0 ενώ  με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο δεύτερο ημίχρονο Φύπε με αυτογκόλ έδωσε διαφορά τριών τερμάτων στους γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο και μετά η Νίκαια κατάφερε και ψυχολογικά και στο 62’ ο Καραχάλιος έγραψε το 4-0 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 65’ και πάλι ο Ρόβας, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Για την ιστορία, από τον Ιωνικό αγωνίστηκαν οι Αρχοντάκης, Προβατίδης, Τσακίρης, Αθανασίου, Κρητικός, Παντελίδης, Μιχαλακάκος. Αθανασόπουλος, Ρόβας, Ντούλιας, Διάκος και οι Κολοβός, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Σβόλης, Μάνης, Καραχάλιος και Γεωργακόπουλος.


Ενώ από τη Νίκαια χρόνο συμμετοχής πήραν οι Μέμπελι, Λαουτάρης, Θανόπουλος, Δασκαλάκης, Πάχος, Μπλέτσας, Βικάτος, Φύπε, Καλογερόγιαννης, Χατζής, Χρήστου και οι Χαλεπλίδης, Παπαδόπουλος, Τζαβάρας, Παπαναστασίου, Μούστα, Λουκάνι, Τριανταφύλλου, Παπακωνσταντίνου και Κομίνο.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com