powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

"Σιδερένιος στον πάγκο της ομάδας μας"

Written By Unknown on Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 | 11:26 π.μ.


Με ανακοίνωσή της η Νίκαια εύχεται περαστικά στον προπονητή της ομάδας, Πάρη Σταμπουλίδη:

"To Δ.Σ. το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ εύχονται περαστικά  στον προπονητή της ομάδας Πάρη Σταμπουλίδη καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του αχίλλειου του τένοντα.

Του εύχονται να πάνε όλα καλά στην επέμβαση και να επιστρέψει σιδερένιος στον πάγκο της ομάδας μας.

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σπουδαίο διπλό μέσα στον Θησέα

Αν και βρέθηκε για άλλο ένα παιχνίδι πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό, αντέδρασε σωστά και πέτυχε την ολική ανατροπή. Αρχικά, στο ημίωρο ο Σπήλιος ισοφάρισε σε 1-1 για να έρθει ο Ευδαίμων 11 λεπτά πριν το τέλος να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Φαίνεται ότι της αρέσει το γήπεδο της Χαραυγής καθώς και της δύο νίκες της στο πρωτάθλημα της έχει σημειώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Πάρη Σταμπουλίδη έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

Θησέας: Γεωργίου, Κτένας, Μπολώτης, Χαιρέτας Δ., Τζεγιαννάκης, Παραγυιός (55’ Πιπόι), Χαιρέτας Γ., Καλαϊτζόγλου, Λέκκας (85’ Μάγκος), Βλαχουτσάκος, Αντύπας (70’ Λιβάνος)

Νίκαια: Μπέτσες, Μαυρούδης, Λεφάκης (75’ Ντζούρας), Αργυρόπουλος, Τρουμπούνας, Δερμεντζόγλου, Σπήλιος, Σφυρής, Παπακίτσος (90’ Αντιπεκιάν), Ευδαίμων, Πόγκας (85’ Λάζη)

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com