Home » » Σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις για τη Νίκαια

Σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις για τη Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 7:02 μ.μ.

Σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική νίκη πήρε η Νίκαια απέναντι στον Φαληρικό με 3-1 σε μία αναμτέτρηση με αρκετά νεύρα κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων που ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτικτικό τρίο. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη όμως όντας προσηλωμένη στο στόχο της που δεν ήταν άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν νευρικό. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Αρκετά ήταν τα λάθη στο χώρο του κέντρου που δεν τις επέτρεπαν να φανούν απειλητικές και σαν αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά παό τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο 15' όταν το σουτ του Μιχαήλ πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπογράκου. 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φαληρικού αλλά ο Μπαρλής που βρέθηκε απέναντι από τον Μουντρίχα έκανε κακό πλασέ και απώλεσε την ευκαιρία. Στο 28' σπουδαία ευκαιρία για τη Νίκαια, ο Λαδένογλου βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά άνοιξε τη μπάλα και δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη φάση. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Χρήστου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Όσο φτωχό ήταν το πρώτο 45λεπτο τόσο πλούσιο ήταν το δεύτερο. Με το καλημέρα της επανάληψης η Νίκαια πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λαδένογλου πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βαλσαμάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπογράκου για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί ο Φαληρικός έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία. Ο Μπάλα δοκίμασε το πόδι του από τα όρια της περιοχής, ο Μουντρίχας απέκρουσε προς στιγμήν και στην επαναφορά ολομόναχος ο Κατωπόδης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58' οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή στιγμή να ανατρέψουν τον αγώνα αλλά ο Μουντριχάς ήταν ο νικητής σε τετ α τετ με τον Κουτσουναμέντο ενώ στο 62' οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Μεγαλοοικονόμου αντίκρισε τη δεύτερη κίντρινη κάρτα και αποβλήθηκε για φάουλ στον Χρήστου. Παρά το γεγονός ότι ο Φαληρικός έμεινε με παίκτη λιγότερο οι παίκτες του δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους προκειμένου να διαφυλάξουν το βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα στο 73' λίγο έλειψε να προηγηθούν όταν ο Σαραγάς αφού κέρδισε όλες τις κόντρες μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουντρίχα. Ό, τι δεν κατάφερε να πετύχει ο Κουτσουναμέντος πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Μωυσιάδη στο 79' ο Μακρής που είχε περάσει 4 λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαλσαμάκης έκανε κεφαλιά πάσα στον Μακρή κι εκείνος εξίσου με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.

Λίγο έλειψε όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι να απαντήσουν αμέσως. Στο 83' ο Σαραγάς σέντραρε από δεξιά και ο Κανάρης με πλασέ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Η επισφράγιση της επικράτησης της Νίκαιας ήρθε στο 87'. Ο Χρήστου βγήκε απένατι από τον Μπογράκο και αφού τον απέφυγε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1 που ήταν και το τελικό παοτέλσμα. Τελευταία φάση στον αγώνα, το σουτ του Σαγάρη που έδειωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μουντρίχας.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Σπήλιος, Ράπτης (75' Μακρής), Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ, Φύπε, Βαλσαμάκης, Χρήστου, Λαδένογλου

Φαληρικός: Μπογράκος, Καραμάνογλου (83' Φραγφκόπουλος), Κατωπόδης, Λάζη, Κιουράνης, Κουρούνης, Μεγαλοοικονόμου, Κουτσουναμέντος, Κανάρης, Μπαρλής (72' Σαραγάς),
Μπάλα (65' Αργυρός)
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com