powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Σταμπουλίδη

Written By Unknown on Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 | 11:59 μ.μ.


Οι άνθρωποι της ΑΕ Νίκαια έδωσαν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Πάρη Σταμπουλιδη καθώς εκτιμήθηκε τόσο το νεαρό της ηλικίας όσο και το αποτέλεσμα της δουλειάς του που άφησε στην προηγούμενη του ομάδα. Έτσι λοιπόν ο κ. Σταμπουλίδης είναι ο άνθρωπος που καλείται να οδηγήσει πλέον την ομάδα της Νίκαιας στην καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα της Α Πειραιά.

Τέλος ο Φουρίκης

Written By Unknown on Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 | 11:27 μ.μ.


ΑΕ Νίκαια:Διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή κ.Φουρίκη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή κ.Φουρίκη για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να ευχηθούμε ολόψυχα στον φίλο Στάθη Φουρίκη να έχει καλή συνέχεια στην επαγγελματική πορεία.

Με τη Χαραυγή στους «16»


Το εμπόδιο της Χαραυγής καλείται να ξεπεράσει η Νίκαια προκειμένου να κλείσει μία θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά ύστερα από την Κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΠ. Η ομάδα της Χαραυγής είναι γνώριμη καθώς την αντιμετώπισε περίπου ένα μήνα πριν για το πρωτάθλημα στο «Π. Νικολαΐδης» με τη Χαραυγή να επικρατεί με 2-0. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 9/12 στο γήπεδο της Χαραυγής.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Αστέρας Κερατσινίου-Δόξα Πειραιά

Αμπελακιακός-Ιωνικός

Κύπρος Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων

Αετός Κορυδαλλού-Καραβάς

Μοσχάτο-Οδηγήτρια

ΑΕ Περάματος-Προοδευτική

Φαληρικός-Κερατσίνι

Ήττα, προβληματισμός και απογοήτευση

Written By Unknown on Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 | 8:01 μ.μ.


Με δύο φάσεις και δύο γκολ και τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο να δίνει ρεσιτάλ μοιράζοντας δεξιά και αριστερά κάρτες σε παίκτες που φορούσαν κυανόλευκες  φανέλες η Νίκαια γνώρισε την ήττα από τη Δραπετσώνα με 2-1 (μείωσε ο Φύπε στο 36’) και παρέμεινε στους 6 βαθμούς και τη 14 θέση. Η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια για νέες απώλειες. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει σύντομα προτού γίνει μη αναστρέψιμη. Πλέον αντίπαλος είναι και ο χρόνος.

Ο Στάθης Φουρίκης παρέταξε την ομάδα με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα του κυπέλλου. Παρά το γεγονός ότι ο Θανόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έμεινε στον πάγκο όπως και ο Μπλέτσας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού με τον Στρίγκο να παίρνει φανέλα βασικού ενώ και ο Φύπε ήταν εκ νέου διαθέσιμος και ο Παπαδόπουλος πήρε θέση δίπλα στον Πάχο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βλαχουτσάκος, δεξιά ο Κάγκας και αριστερά ο Λαουτάρης, οι Παπαδόπουλος και Πάχος αποτελούσαν το δίδυμο στα στόπερ, ο Φύπε αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ, με τους Μούστα και Λουκάνι να είναι πιο μπροστά, στα φτερά της επίθεσης βρίσκονταν οι Βαλσαμάκης και Βικάτος με τον Στρίγκο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Το ματς 

Παρά το γεγονός ότι η Νίκαια ερχόταν με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την πρόκριση επί της Ένωσης Α. Α. Ρέντη στο κύπελλο η οποία και συνδυάστηκε και με πολλή καλή εμφάνιση, μπήκε κάπως άνευρη στον αγωνιστικό χώρο και από πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Δούφας μόλις στο 6’ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση με την Ένωση, το τέρμα αυτό δεν αφύπνισε τη Νίκαια η οποία έδειχνε απροσανατολισμένη. Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να αδυνατεί να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να φανεί απειλητική. Οι εσωτερικές αλλαγές από τον πάγκο με τον Κάγκα να περνάει στα στόπερ και τον Παπαδόπουλο δεξιά δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η Νίκαια απείλησε δύο φορές με τον Βαλσαμάκη μία στο 11’ με τον Λαγκαδίτη να αποκρούει την προσπάθεια του ενώ στο 22’ στάθηκε άτυχος καθώς το συρτό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Η Δραπετσώνα εξακολουθούσε να ελέγχει τον αγώνα και στο 25’ απέκτησε και διαφορά δύο τερμάτων. Ο Καλογερόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ από τα όρια της περιοχής σημείωσε το 2-0. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος λίγο έλειψε να χαλάσει το παιχνίδι. Δίχως λόγο και αιτία έδειξε κίτρινη κάρτα στο Φύπε απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση του βοηθού του Φουρίκη, Κουρκουτιάδη που θέλησε να ηρεμήσει τον Φύπε με τον άρχων του αγώνα να τον αποβάλλει καθώς τόλμησε και μίλησε στον ποδοσφαιριστή του ενώ παράλληλα διέταξε και τους βοηθούς του να κινηθούν προς τα αποδυτήρια! Τελικώς, συνετίστηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 

Όντας πλέον με δύο τέρματα πίσω δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και η εικόνα της από το ημίωρο και μετά παρουσίασε σημαντική βελτίωση. Ο Φύπε πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και προσπάθησε να ανεβάσει και τους συμπαίκτες του με τη Νίκαια να κάνει πλέον συχνά πυκνά αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ. Στο 30’ ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια ξεκινώντας πίσω από το κέντρο, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του κι έχοντας ως επιλογές είτε να σπάσει τη μπάλα είτε να σουτάρει καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 36’ όταν ο Φύπε έπαιξε το ένα-δύο με τον Στρίγκο με τον αρχηγό να βγαίνει φάτσα με τον Λαγκαδίτη και να μειώνει σε 2-1.

Το μομέντουμ του παιχνιδιού ήταν πλέον με τη Νίκαια η οποία κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά αρχικά στο 39’ ο Βαλσαμάκης αφού πίεσε και έκλεψε τη μπάλα δοκίμασε το σουτ το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Λαγκαδίτη ενώ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα το μακρινό σουτ του Φύπε πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Νίκαια παρά την ψυχρολουσία και το γεγονός ότι στο 25’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 βελτιώθηκε και έδειχνε ικανή να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Ωστόσο, ο αντίθετος άνεμος και τα πολλά φάουλ δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο να κυλήσει δίχως να κατορθώσει να δημιουργήσει κι έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μούστα γιατί έσπρωξε εκτός φάσης τον αντίπαλό του.

ΑΣ Δραπετσώνας: Λαγκαδίτης, Κασιαβός (17’ λ. τρ. Γκριτζάνης), Αγγελόπουλος, Λάππας, Μήλας, Καραπετσάνης, Δούφας, Καλογερόπουλος, Χίου (87' Ζαχαριάδης), Τζανάκης (66' Πλέσσας), Μπαϊράμης

ΑΕ Νίκαια: Βλαχουτσάκος, Κάγκας, Λαουτάρης, Πάχος, Παπαδόπουλος (60’ Δασκαλάκης), Φύπε, Βαλσαμάκης, Μούστα, Βικάτος, Λουκάνι (73’ Θανόπουλος), Στρίγκος


Διαιτητής του αγώνα ήταν Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Κοντίζα και Γαλάνη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com