powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Θωρακίζει τα γκολπόστ η Νίκαια με Γουσγουνέλη και Κοκόνη

Written By Unknown on Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 | 6:17 μ.μ.


Στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων προχώρησε η Νίκαια καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τους Γιάννη Γουσγουνέλη και Αντώνη Κοκόνη και έκλεισε το κενό στη θέση του «άσου».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απέκτησε δύο τερματοφύλακες μαζί η ΑΕ Νίκαια. Συγκεκριμένα με τη φανέλα της ΑΕ Νίκαια θα αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι Γιάννης Γουσγουνέλης και Αντώνης Κοκόνης. Ο Γιάννης Γουσγουνέλης έχει αγωνιστεί στον Φαληρικό, ΑΣ Δραπετσώνας και Ολυμπιάδα, ενώ ο νεαρότερος Αντώνης Κοκονης, γεννημένος το 1997, έχει αγωνιστεί σε ΑΓ. Θωμά και ΑΟ Βύρωνα ενώ πέρυσι υπερασπιζόταν την εστία των Φιλάθλων».

Στη Νίκαια και ο Λεφάκης


Τη τρίτη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε η Νίκαια με την προσθήκη του Πάνου Λεφάκη ο οποίος έρχεται να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Τη περασμένη σεζόν ο Λεφάκης αγωνιζόταν στην Αμφιάλη ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Πανιωνίου Κερατσινίου και του Ατρομήτου Κερατσινίου.

Και ο Βασίλης Τρουμπούνας στη Νίκαια


Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η Νίκαια. Σειρά είχε αυτή τη φορά ο Βασίλης Τρουμπούνας ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεισφέρει στην προσπάθεια του συλλόγου να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία. Ο έμπειρος μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, τη περασμένη σεζόν φορούσε τα χρώματα της Αμφιάλης ενώ έχει αγωνιστεί σε Κερατσίνι και Ακράτητο.

Στη Νίκαια ο Γιάννης Παπαφώτης


Τη πρώτη της κίνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Νίκαια καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο μεσοαμυντικό Γιάννη Παπαφώτη. Ο Παπαφώτης με θητεία σε ιστορικά σωματεία όπως ο Αργοναύτης, το Μοσχάτο, ο Ίκαρος Καλλιθέας και η Ολυμπιάδα, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη προσπάθεια για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία. Στη φωτογραφία βλέπετε τον Παπαφώτη με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Παντελή Αντωνίου και το μέλος του Δ.Σ. Σταύρο Φναουργάκη. 

Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας ο Σταμπουλίδης


Η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάρη Σταμπουλίδη ο οποίος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την σεζόν 2016-2017.
Για να υπάρξει αυτή η ανανέωση έπαιξε ρόλο η κοινή φιλοσοφία για το πώς θα πορευτούμε τη νέα χρονιά.
Η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια δείχνει έμπρακτα με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας ότι εκτιμήθηκε η προσπάθεια του προπονητή μας την προηγούμενη χρονιά άσχετα από τον υποβιβασμό της ομάδας ..Έγιναν λάθη και όλοι αναλάβαμε τις ευθύνες μας (δεν ψάχνουμε σε εξωγηπεδικούς παράγοντες ) όπως μας καταλογίζουν.
Η μοίρα της διοίκησης είναι να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε.. Η Νίκαια είναι εδώ και μάλιστα ενωμένη δυνατή με στόχο την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Πειραιά.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com