powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Στις 8 Μαρτίου ο ετήσιος χορός της ΑΕ Νίκαιας

Written By beautymark.gr on Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 | 7:45 π.μ.

Το Σαββάτο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ΑΕ Νίκαιας στο κέντρο διασκεδάσεως «Ο Μπάμπης» (Αθανασίου Διάκου 78, Σχιστό Κορυδαλλού, Τηλ. Επικοινωνίας 210-4979738). Το Δ.Σ της ομάδας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση σε μια βραδιά που θα έχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Τιμή πρόσκλησης 25€ στην οποία περιλαμβάνεται πλήρες γεύμα, αρκετό κρασί και αναψυκτικά.
__________________________________________________________________________________________________________________________






ΑΕ Νίκαιας-Μοσχάτο 1-7

Η ΑΕ Νίκαιας αντιμετώπιζε σήμερα εντός έδρας το Μοσχάτο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη είχε δύσκολη αποστολή καθώς ερχόταν αντιμέτωπη με μία πολύ καλή ομάδα, από τις πιο ισχυρές του πρωταθλήματος γεγονός που αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Οδηγήτρια. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο μονομάχων δηλαδή είναι αισθητή, ωστόσο σήμερα στερήθηκε και η δυνατότητα στη Νίκαια να παλέψει όσο μπορούσε το παιχνίδι και γιατί όχι να πάρει και ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ήταν χρυσάφι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι Νικαιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βλαντή ο οποίος μόλις στο 1' σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Πεκώφ από τον Μακρή. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν εκτεθειμένος και ότι στη συνέχεια δεν υπάρχει παράβαση καθώς ο Μακρής δεν βρίσκει τον Πεκώφ ο οποίος πηδάει από πάνω του. Ο διαιτητής μάλιστα δεν έμεινε εκεί αλλά απέβαλε και τον κύριο Μωυσιάδη που διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη φάση.

Ο αγώνας

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και στην προκειμένη περίπτωση επαληθεύτηκε αφού ο κύριος Μωυσιάδης πριν καν αρχίσει ακόμα το παιχνίδι αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του καθώς ο Κουκουλάς τραυματίστηκε την ώρα του ζεστάματος και έτσι τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα πήρε ο Μαναριώτης.

Στη καθαρά αγωνιστική δράση όπως προαναφέρθηκε μόλις στο 1' το Μοσχάτο κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ατματσίδης.

Στο 9' ο Πεκώφ έστειλε την προειδοποιητική βολή καθώς με σουτ επιχείρησε να νικήσει τον Μακρή αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 18' όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και χωρίς πρόβλημα έκανε το 0-2. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε και ο Τσίτζηρας έπειτα από σύγκρουση με τον Μακρή και στη θέση του πέρασε ο Τριανταφύλλου.

Στο 21' η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Μαναριώτης έκλεψε τη μπάλα,πάσαρε στον Τζαβέλλα, το πλασέ του τελευταίου όμως απομακρύνθηκε από τον Καράκαλο σε κόρνερ προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Μελαμπιανάκη, ο Καλογερόγιαννης έκανε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 29' ο Κοντοπάνος βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον Μακρή κάνοντας το 0-3 και στο 31' άλλο ένα τετ α τετ, αυτή τη φορά για τον Πεκώφ και 0-4 το Μοσχάτο.

Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι της Νίκαιας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ και ο διαιτητής απέβαλε τον Κουκούλα που βρισκόταν στον πάγκο.

Στο 42' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4. Ωραία σέντρα από τον Τζαβέλλα εξίσου ωραία κεφαλιά από τον Μαναριώτη που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τζαβέλλας σούταρε από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ για να φτάσουμε στο 45+ όταν έπειτα από φάουλ του Μελαμπιανάκη η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Τριανταφύλλου ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Αθανασόπουλο αστόχησε να σκοράρει σε κενή εστία και να κάνει το 2-4.

Η πρώτη φάση για το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στη Νίκαια. Στο 48' ο Μαναριώτης έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 57' ο Πεκώφ έχοντας στην πλάτη του τον Αρσενίδη γύρισε μέσα στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-5.

Στο 62' λάθος της άμυνας της Νίκαιας, ο Πεκώφ βγήκε τετ α τετ, πάσαρε στον αμαρκάριστο Κοντοπάνο και εκείνος σε κενή εστία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-6.

Στο 69' μπαλιά του Μελαμπιανάκη στον Τζαβέλλα ο οποίος υποδέχτηκε με πολύ όμορφο τρόπο τη μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Στο 71' για άλλη μια φορά οι παίκτες του Μοσχάτου βρέθηκαν μόνοι τους μέσα στη μεγάλη περιοχή. Αυτή τη φορά ήταν ο Αθανασόπουλος που με πλασέ νίκησε τον Μακρή διαμορφώνοντας το τελικό 1-7.

Στο 76' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαναριώτη μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασόπουλος.

Με τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι της Νίκαιας κινήθηκαν και πάλι εναντίον του διαιτητή Βλαντή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις υποδείξεις του. Μάλιστα ειπώθηκε και το εξής: "Ό, τι και να κάνετε η Νίκαια δεν θα πέσει", δείχνοντας πως είναι διατεθειμένοι να παλέψουν ενάντια σε όλους και σε όλα ενώ ο κύριος Μωυσιάδης ήταν δυσαρεστημένος για το πώς έχει καταντήσει ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Τσότσογλου, Μπένα (45' Βικάτος), Τσίτζηρας (18' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Αρσενίδης, Γαλανομάτης, Μαναριώτης, Μελαμπιανάκης, Καλογερόγιαννης, Τζαβέλλας, Καλογήρου (62' Τσελεπής)

Μοσχάτο: Αθανασόπουλος Ν.Ρ., Καρράς, Παπακαλοδούκας, Αλτόγλου, Καράκαλος, Παπαευθυμίου, Τζιώτης (58' Αθανασόπουλος Π.), Τσάνης (65' Τσολακίδης), Κοντοπάνος, Ατματσίδης, Πεκώφ (63' Λιόλιος)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βλαντής με βοηθούς τους Σκαλτσή και Λιακώνη.

 Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com