powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Ό, τι έγινε έγινε...ανασύνταξη για τους «τελικούς»

Written By Unknown on Κυριακή 17 Απριλίου 2016 | 7:50 μ.μ.


Φιέστα τίτλου έκανε η Προοδευτική στο «Π. Νικολαΐδης». Οι «βυσσινί» δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στη Νίκαια και επικράτησαν με το εμφατικό 10-0 κατακτώντας και μαθηματικά την κορυφή. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν οι παίκτες του Σταμπουλίδη να ακολουθήσουν το ρυθμό των φιλοξενούμενων και υπέκυψαν στις διαθέσεις τους.

Πλέον η Νίκαια πρέπει να πατήσει εκ νέου στα πόδια της και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΟ Κορυδαλλού να παλέψει για την κατάληψη της όσο το δυνατόν καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ούτως ώστε στη συνέχεια να δώσει τη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.

Το ματς

Ο Πάρης Σταμπουλίδης θέλοντας να θωρακίσει τα μετόπισθεν της Νίκαιας πέρασε ως δεύτερο αμυντικό χαφ δίπλα από τον Τριανταφύλλου τον Σταυράκογλου έχοντας πιο μπροστά τους τον Μαλιαρό, με τον Φύπε να αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και τον Καλογήρου δεξί ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βικάτος.

Όπως αναμενόταν με τον ξεκίνημα της αναμέτρησης η Προοδευτική πήρε αμέσως τα ηνία του αγώνα. Αφού απείλησε δύο φορές, μία στο 6ο λεπτό με σουτ του Γιακούπι που απομάκρυνε ο Μέμπελι και άλλη μία δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Τζανέτου, άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Έπειτα από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Κουσούρης πάτησε περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, «οι βυσσινί» χτύπησαν ξανά με τον Ατματζίδη που βγήκε στη πλάτη του Κιουράνη και αφού απέφυγε και τον Μέμπελι σημείωσε το 2-0.

Η Προοδευτική συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 20ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Αρχικά, στο 17’ ο Ζελέκου βρήκε με τη μία τον Ατματζίδη που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Για να έρθει ο Γιακούπι με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ να γράψει το 4-0.

Ο Σταμπουλίδης βλέποντας το τρικ με τον Σταυράκογλου ως αμυντικό χαφ να μην αποδίδει καρπούς, πέρασε στο 28’ στον αγωνιστικό χώρο τον Χατζή. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν διατεθειμένοι να κατεβάσουν ταχύτητα και στο ημίωρο ο Μπελέρης με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. Τρία λεπτά αργότερα ήταν και η σειρά του πορτιέρο Μένιου να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου με κεφαλιά και πάλι ο Μπελέρης.

Ο επιθετικός μονόλογος της Προοδευτικής μετέτρεψε το δεύτερο μέρος σε διαδικαστικού χαρακτήρα. Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και η επανάληψη. Ο Γιακούπι εκτέλεσε το φάουλ και αφού απομάκρυνε ο Μέμπελι ήρθε στην επαναφορά ο Ατματζίδης να γράψει το 8-0.

Η Νίκαια αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της. Η ανωτερότητα της Προοδευτικής ήταν φανερή και οι μοναδικές απειλές προήλθαν από μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Η πρώτη εξ αυτών σημειώθηκε στο 55’ όταν και ο Βικάτος δοκίμασε το πόδι του από τα όρια της περιοχής με τη μπάλα να περνάει εκτός, με την ίδια κατάληξη να έχει και η προσπάθεια του Χατζή στο 70’ ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιουράνη δεν ανησύχησε τον Μένιο.

Στο 62’ ο Ατματζίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το 9-0 για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Δηλαβέρης με μονοκόμματο σουτ αξιοποιώντας τη μπαλιά του Γιακούπι.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Νίκαια: Μέμπειλι, Θανόπουλος, Λαουτάρης, Λίτσο, Κιουράνης, Τριανταφύλλου, Μαλιαρός (51’ Κοντός), Καλογήρου, Σταυράκογλου (28’ Χατζής), Φύπε, Βικάτος (77’ Παπακωνσταντίνου)

Προοδευτική: Μένιος, Κουσούρης, Δηλαβέρης, Ζίζηλας (35’ Σαμαράς), Παπανικόλας, Μπελέρης (53’ Ξυγκάκης), Ζελέκου ( 64’ Μύρκος), Ζαχαράτος, Γιακούπι, Τζανέτος, Ατματζίδης 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουβέλης με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Θεολογίτη.  

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com