powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕ Νίκαιας

Written By beautymark.gr on Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 | 10:57 π.μ.

Η ΑΕ Νίκαιας μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αποκτώντας δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Οι Νικαιώτες έκλεισαν συμφωνία με τον 34χρονο αμυντικό Μιχάλη Κουτρή ο οποίος αγωνιζόταν στην Πειραϊκή και τον 24χρονο επιθετικό Δημήτρη Καλογερόγιαννη που αγωνιζόταν στη 2η του βαθμολογικού πίνακα Οδηγήτρια, ενισχύοντας έτσι και την επιθετική και την αμυντική της γραμμή.

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης μιλάει για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕ Νίκαιας

Με αφορμή της δύο νέες μεταγραφές της ΑΕ Νίκαιας, του Δημήτρη Καλογερόγιαννη και του Μιχάλη Κουτρή, ο προπονητής της ομάδας μίλησε στο ae-nikaias.blogspot.gr 
χαρακτηρίζοντας υπέρ του δέοντος απαραίτητη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η οποία ενδέχεται να μην μείνει εκεί διότι θα προσπαθήσουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή καθώς έχουν το περιθώριο. Επεσήμανε πως ΑΕ Νίκαιας βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πρέπει να βοηθηθεί από κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι να είναι προπάντων καλοί χαρακτήρες και έμπειροι που θα ταιριάζουν στο στυλ και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας. Με τέτοιες προσθήκες πιστεύει πως θα βελτιωθούν και θα ανέβουν βαθμολογικά, φτάνοντας εκεί που τους αρμόζει, χαροποιώντας ταυτόχρονα και τον κόσμο τους που τους τελευταίους τρεις μήνες τον έχουν λυπήσει. Εκ των ων ουκ άνευ λοιπόν αρχή του κύριου Μωϋσιάδη είναι η ΑΕ Νικαίας εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές να απαρτίζεται και από καλούς ανθρώπους καθώς προηγούμενες επιλογές παικτών που είχε κάνει, μπορεί να γνώριζε ότι ήταν καλοί ποδοσφαιριστές ωστόσο δεν έψαξε όσο έπρεπε για το τι χαρακτήρες ήταν, γεγονός για το οποίο θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του και δεν θέλει να υποπέσει στο ίδιο λάθος.
Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Τεράστια νίκη για την ΑΕ Νίκαιας

Written By beautymark.gr on Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 | 11:51 π.μ.

Σ' ένα παιχνίδι "ροντέο" με πέντε γκολ, δύο αποβολές, δύο πέναλτι και φάσεις εκατέρωθεν, η ΑΕ Νίκαιας επικράτησε 3-2 της Χαραυγής παίρνοντας μία σπουδαία βαθμολογική και ψυχολογική νίκη,βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί που είχε δημιουργήσει (3 μήνες-10 αγωνιστικές χωρίς νίκη). 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μωϋσιάδη  επέδειξαν αποφασιστικότητα και πάθος στο παιχνίδι τους δείχνοντας πως δεν ήταν διατεθειμένοι να χαριστούν στον αντίπαλο.

Ο αγώνας

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Χαραυγή να μπαίνει πιο δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Φασίλης βγήκε απέναντι από τον Μακρή, πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 13' η Χαραυγή άνοιξε το σκορ. Ο Πέκοφ σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Τσίτζηρας στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία της μπάλας έκανε τάκλιν με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του και τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πέκοφ γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση της ΑΕ Νίκαιας ήταν άμεση καθώς στο 21' ο Μελαμπιανάκης έβγαλε τετ α τετ τον Τζαβέλλα, το οποίο δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο ο νεαρός επιθετικός, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η αντίδραση της Χαραυγής στην ισοφάριση ήρθε 9 λεπτά αργότερα όταν ο Πέκοφ σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.

Στο 32' η ΑΕ Νίκαιας ανέτρεψε την κατάσταση όταν μετά από δυνατή εκτέλεση πλάγιου άουτ του Κούκουλα ο νεοαποκτηθείς Καλογερόγιαννης με κεφαλιά σημείωσε το 2-1, σκοράροντας στο ντεπούτο του.

Στο 33' κεφαλιά του Πέκοφ αποκρούει εύκολα ο Μακρής.

Στο πρώτο μισάωρο λοιπόν του παιχνιδιού έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ και από τις δύο πλευρές και ανατροπή του σκορ. Συνεπώς, κανείς δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.

Στο 36΄ της αναμέτρησης λοιπόν έγινε η φάση που ίσως σημάδεψε τον αγώνα. Ο Πέκοφ είχε μία αψιμαχία με τον Τσίτζηρα και τον χτύπησε εκτός φάσης αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα από τον Παπανδριόπουλο. Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο επιθετικός της Χαραυγής διαμαρτυρόταν και δεν αποχωρούσε από το γήπεδο. Γενικότερα επικράτησε ένας κακός χαμός. Ευτυχώς, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αποτέλεσμα αυτού του χαμού ήταν να αποβληθεί και ο Μουζακίτης που βρισκόταν στον πάγκο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Πέκοφ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν έγινε τίποτα σημαντικό πέρα από ένα σουτ του Φασίλη στο 45+ που απέκρουσε ο Μακρής. Έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ίσως να ανέμενε κανείς η ΑΕ Νίκαιας, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, να πιέσει και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Χαραυγή ήταν εκείνη που ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση. Προώθηση που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ΑΕ Νίκαιας βρίσκοντας κάποιους κενούς χώρους. 

Η πρώτη καλή φάση στο β' μέρος σημειώθηκε στο 55' όταν ο Κουφουδάκης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Μακρή να αποκρούει εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα ο Τζαβέλλας βγήκε μόνος του, έκανε το πλασέ από δύσκολη θέση το οποίο απέκρουσε ο Καλιγιαννίδης. 

Στο 63' ήρθε η ισοφάριση. Ο Κούκουλας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τζανάκη με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση. Ο Καραπετσάνης το εκτέλεσε εύστοχα παρόλο που ο Μακρής επέσε σωστά στη δεξιά γωνία κάνοντας το 2-2.

Η απάντηση όμως της ΑΕ Νίκαιας ήταν και πάλι γρήγορη. Στο 71' ο Χαυτάκος είχε προωθηθεί για το φάουλ και ύστερα από την εκτέλεσή του, η μπάλα βρέθηκε στην κατοχή του και με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καλιγιαννίδη, λυτρώνοντας την ομάδα του καθώς διαμόρφωσε το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 82' η Χαραυγή δημιούργησε την τελευταία της ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Μουρελάνος έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Φασίλης με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Τα επόμενα λεπτά κυλούσαν με την ΑΕ Νίκαιας να διατηρεί το πολυπόθητο 3-2 και στις καθυστερήσεις να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μελαμπιανάκης βρέθηκε απέναντι από τον Καλιγιαννίδη, έκανε το πλασέ με το εξωτερικό με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Χαυτάκος, Κούκουλας, Γεώργιαζας, Τριανταφύλλου (57' Καλογήρου), Μπένα (67' Αντωνίου), Μελαμπιανάκης, Καλογερόγιαννης (76' Ιωάννου), Μναριώτης.

Χαραυγή: Καλιγιαννίδης, Κλοκούζας (45' Μουρελάτος), Τζανάκης, Ραγκαβάς (40' Μανώλης), Αθανασίου, Καραπετσάνης, Βασιλόπουλος (26' Χονδρουδάκης,αναγκαστική αλλαγή), Φασίλης, Κουφουδάκης, Πέκοφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τον Σταμάτη και τον Λεμπέση.   

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com