powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Όλα για όλα στον επαναληπτικό...

Written By Unknown on Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 | 7:05 μ.μ.


Λίγο οι πολλές απουσίες, λίγο η αποβολή και λίγο η δυνατή βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκαν αρκετά έτσι ώστε η Νίκαια να γνωρίσει την ήττα από την Προοδευτική με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και περίμενε την Προοδευτική. Προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους κυρίως από τις αντεπιθέσεις και τις μεγάλες μπαλιές που είχαν στόχο τον Βαλσαμάκη δίχως ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα μιας και ο νεαρός επιθετικός είχε συνεχώς παίκτες γύρω του να τον καλύπτουν. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, επιχείρησαν να βάλουν κάτω τη μπάλα και με σωστή κυκλοφορία να βρεθούν απέναντι από τα καρέ του Λαμπρόπουλου. Κάτι που το κατάφεραν και με πρωταγωνιστή τον Φώσκολο που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του πήραν προβάδισμα πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στο ξεκίνημα, απόρροια της δυνατής βροχής και το πρώτο τέταρτο πέρασε χωρίς τη μεγάλη φάση. Στο 17’, στην πρώτη της επίσκεψη η Προοδευτική στην εστία του Λαμπρόπουλου, άνοιξε το σκορ με τον Φώσκολο με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι αλλά ο Λαμπρόπουλος έδιωξε τη σέντρα-σουτ του Τσιάνου. Στο 19’ η Νίκαια έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της. Ο Ερρίκος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μιχαήλ με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ξάνθος. Στο 35’ το παιχνίδι στράβωσε αρκετά για τη Νίκαια. Ο Δασκαλάκης θέλοντας να ανακόψει τον αντίπαλό του που έβγαινε φάτσα με το τέρμα, του τράβηξε τη φανέλα με τον διαιτητή Μιχελή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της Νίκαιας. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φώσκολος που ήταν εύστοχος για το 2-0. Στο 39’ η Προοδευτική έφτασε κοντά στο 3-0. Ο Τσιάνος πρόλαβε τον Αθανασόπουλο, σούταρε, με τον Λαμπρόπουλο να του λέει όχι. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών στον αγώνα η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαλσαμάκη να μειώσει στο σκορ αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στη γραμμή τη μπάλα παραχωρώντας κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά με τον Ξάνθο να απομακρύνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ, κρατώντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λίγες. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 54’ όταν και ο Μιρτσέα πάσαρε στον Ζαφειράτο με τον επιθετικό της Προοδευτικής να αστοχεί από καλή θέση. Δύο λεπτά αργότερα, ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων από δεξιά, ο Κοσμάς πραγματοποίησε τη σέντρα με τον Φώσκολο να πιάνει μόνος του την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 77’ ο Χόρτας βρέθηκε απέναντι από τον Λαμπρόπουλο αλλά δεν ήταν προσεκτικός χάνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Μοναδική φάση της Νίκαιας στο δεύτερο μέρος ένα σουτ του Μιχαήλ έπειτα από μεγάλη μπαλιά του Γιουβανέλη που δεν ανησύχησε τον Ξάνθο. Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα το σουτ του Χόρτσα που γύρισε το σώμα του μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Λαμπρόπουλου.

Προοδευτική: Ξάνθος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος, Κολιούσης (85' Καρβούνης), Παπακωνσταντίνου (67’ Χόρτσας), Κοσμάς, Φώσκολος, Μιρτσέα (75’ Αντάλης), Τσιάνος

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος (59’ Σιδέρης), Αθανασόπουλος, Δασκαλάκης, Σαμλίδης, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Βαλσαμάκης (77’ Ράπτης), Ερρίκος (61’ Γεώργιζας), Καλογήρου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχελής με βοηθούς την Αναστασίου και τον Θεολογίτη.

Η ΑΕ Νίκαια εύχεται περαστικά στον Νίκο Μακρή

Written By Unknown on Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 | 5:59 μ.μ.


Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Νίκαια εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ικάρου Καλλιθέας Νίκο Μακρή. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια,η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εύχονται ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή του Ικάρου Καλλιθέας,μα πάνω από όλα ΦΙΛΟ
Νίκο Μακρή,που τραυματίστηκε σοβαρά στο μεταξύ μας παιχνίδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο,περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας.
Φίλε Νίκο το ξέρουμε πως είσαι παλικάρι και θα γυρίσεις γρήγορα κοντά μας,δυνατότερος!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!"

Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος

Written By Unknown on Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 | 7:20 μ.μ.


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκαια απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ίκαρο Καλλιθέας. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, στάθηκε στο ύψος της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επέδειξε πολύ πάθος και αγωνιζόμενη με ψυχή διεκδίκησε μέχρι το 90' ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και το τελικό 3-0 που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, την αφήνει με μία πικρία στο τέλος καθώς άξιζε κάτι καλύτερο.

Η Νίκαια παρουσίασε στον αγώνα δύο πρόσωπα. Αρχικά, στο πρώτο μέρος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως κύριο στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στα μετόπισθεν. Όντας εξαιρετικά στημένη αμυντικά δεν άφησε κενούς χώρους στον Ίκαρο Καλλιθέας ο οποίος απειλούσε κυρίως με κάποια μακρινά σουτ. Από την άλλη, στο δεύτερο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 55’ με το αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Φιλακούρης, ανάγκασε τη Νίκαια να ανέβει μέτρα στο γήπεδο και να πιέσει για την ισοφάριση. Η ισοφάριση αυτή δεν ήρθε ποτέ παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ο Ίκαρος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κλείδωσε το τρίποντο.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φουντουκίδη αλλά το πλασέ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαμπρόπουλου. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζητούσαν κάποιο τέρμα. Στο 22’ και πάλι ο Φουντουκίδης απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 26’ πρώτη επίσκεψη της Νίκαιας στα καρέ του Αθανασόπουλου Ν. Ωραίος συνδυασμός ανάμεσα σε Αθανασόπουλο, Φίπε και Ερρίκο με τον τελευταίο να πλασάρει από πλάγια αριστερά και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να του λέει όχι.  Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Ίκαρος έγινε και πάλι απειλητικός. Όμορφη εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Φουντουκίδη και Μακρή Θ., το σουτ του τελευταίου στην κίνηση πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Μακρής Θ. δεν κατόρθωσε να νικήσει με κεφαλιά τον Λαμπρόπουλο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο 35’ ο Ίκαρος Καλλιθέας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για πέναλτι σε πέσιμο του Μακρή Ν. ύστερα από μαρκάρισμα του Σαμλίδη, με τον άρχοντα του αγώνα να δείχνει παίζετε.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Ίκαρο Καλλιθέας να απειλεί πρώτος στο 49’, με τον Λαμπρόπουλο να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα το πλασέ του Ατματσίδη. Στο 55’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Λάλα έπεσε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Φιλακούρη να δείχνει την άσπρη βούλα, απόφαση που αμφισβητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Νίκαιας. Ο Μακρής Θ. ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Νίκαια άλλαξε τρόπο παιχνιδιού. Κυνηγώντας πλέον το σκορ, ανέβηκε στο γήπεδο κι έγινε πιο απειλητική αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Η πρώτη της αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο μισό καταγράφηκε στο 70’ όταν ο Μαλιώρης επιχείρησε το γυριστό με τον Αθανασόπουλο Ν. να αποκρούει. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιουβανέλης δοκίμασε από πολύ μακριά να δημιουργήσει κινδύνους, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει ασταθώς. Στην επαναφορά ο Βαλσαμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 75’ άλλη μία σπουδαία στιγμή για τη Νίκαια. Ο Ερρίκος πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, διάνυσε όλη την απόσταση μέχρι την περιοχή του Ικάρου, έκανε το σουτ με τον Αθανασόπουλο Ν. να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση διατηρώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 90+4’ ήρθε η επισφράγιση της επικράτησης του Ικάρου. Οι ποδοσφαιριστές του βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Στούπης πάσαρε στον αμαρκάριστο Μακρή Θ. ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, λάθος γύρισμα του Δασκαλάκη στον Λαμπρόπουλο, ο Στούπης έκλεψε την μπάλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως ο αγώνας σημαδεύτηκε και από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μακρή στο 80’ όπου έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ασθενοφόρο. Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο σοβαρό και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα.

Ίκαρος Καλλιθέας: Αθανασόπουλος Ν., Φέκος, Μακρής Ν. (85’ λ.τρ. Παπαϊωάννου)., Κουντουράς, Λάλα, Ομεράι, Ατματσίδης (77’ Κωνσταντάκος), Φουντουκίδης, Μακρής Θ., Στούπης, Σκούρτας (53’ Αθανασόπουλος Κ.)

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος, Φίπε, Δασκαλάκης, Σαμλίδης, Τριανταφύλλου (49’ Γιουβανέλης), Μιχαήλ, Αθανασόπουλος, Ράπτης (53’ Μαλιώρης), Ερρίκος, Γκομίνης (61’ Βαλσαμάκης)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φιλακούρης που ελέγχεται για τις περιπτώσεις των πέναλτι και βοηθοί του οι Ζησιμόπουλος και Σουγκλάκος.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com