powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

ΑΕ Αίγινας-ΑΕ Νίκαιας 4-1

Written By beautymark.gr on Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 | 1:55 μ.μ.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕ Νίκαιας ταξίδευε στην Αίγινα για να αντιμετωπίσει τη τοπική ΑΕ Αίγινας. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη στόχευε στη νίκη που θα της επέτρεπε να ελπίζει σε ένα καλύτερο πλασάρισμα για τα επερχόμενα μπαράζ. Μάλιστα τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ήταν ευνοϊκά για εκείνη καθώς λίγο νωρίτερα οι Νέοι Δραπετσώνας είχαν ηττηθεί από την ΑΕ Περάματος με 1-0 ενώ και το Μοσχάτο αργότερα επικρατούσε του Ατρόμητου Κερατσινίου με 4-0.

Ο αγώνας μάλιστα ξεκίνησε με το δεξί για τη Νίκαια καθώς στο 34' προηγήθηκε με τον Μαναριώτη. Ωστόσο, η χαρά της δεν διήρκεσε πολύ αφού η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα στο 36' ισοφάρισαν με τον Ψάρρη σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, από πολύ νωρίς η Αίγινα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και κατάφερε να προηγηθεί στο 49' με τον Παπαδόπουλο για να επισφραγίσει την επικράτησή της στο 85' με τον Μπακόμητρο Ν. και τον Ρούσσο στο 87' για το τελικό 4-1.

Μετά από αυτή την ήττα η Νίκαια ό, τι και να γίνει στο τελευταίο παιχνίδι που αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Δραπετσώνα θα έχει καταλάβει τη 13η θέση που μεταφράζεται σε 3η για τα play-out που θα ακολουθήσουν και στα οποία θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΑΕ Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Μαργαρώνης, Παπαδόπουλος, Πάλλης, Ψάρρης, Καλαφάτης, Πασχάλης (85' Κάτσας), Κλώνος, Μπιζιώτας (72' Πασβαντόπουλος), Μπακόμητρος Ν., Γκοτζούλιας (67' Ρούσσος)

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Τσότσογλου, Γαλακτερός (56' Βικάτος), Γεώργιζας (81' Κατσάρης), Τριανταφύλλου (55' Τζαβέλλας), Γαλανομάτης, Κουκουλάς, Καλογήρου, Καλογερόγιαννης, Μαναριώτης, Χαυτάκος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αργύρης με βοηθούς τους Τσουκάρα και Καρβούνη.

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com