powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν αργά

Written By Unknown on Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 7:15 μ.μ.


Παρατάσσοντας στον αγωνιστικό χώρο μία ενδεκάδα ανάγκης εξαιτίας των πολλών απουσιών, η ΑΕ Νίκαια γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Θύελλα Μοσχάτου κι έπεσε μία θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μπήκε πολύ νωθρά στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βρει τα πατήματά της. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έφεραν την αναμέτρηση στα μέτρα τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα και έδειχναν πιο απειλητικοί. Η πρώτη φάση πάντως στον αγώνα άνηκε στη Νίκαια όταν και ο Μιχαήλ στο 23’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά με τη μπάλα να φτάνει στον Μιχαήλ που μόνος του μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το σουτ του Αθανασόπουλου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεντζέπη. Επτά λεπτά αργότερα, στο 37’, η Θύελλα Μοσχάτου άνοιξε το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση πλαγίου άουτ η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Βερεσέγλου που με γυριστό σουτ νίκησε τον Λαμπρόπουλο για το 0-1. Τρία λεπτά πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Βερεσέγλου χτύπησε για δεύτερη φορά. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Φόνσος βρέθηκε απέναντι από τον Λαμπρόπουλο και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Βερεσέγλου που σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Γιάννης Μωυσιάδης πραγματοποίησε μία εσωτερική αλλαγή περνώντας στόπερ τον Ράπτη και αριστερό μπακ τον Σαμλίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά η Νίκαια ανέβηκε αρκετά και έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η υπεροχή αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61’. Ο Σαμλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Λεμπέση να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ερρίκος που ήταν εύστοχος μειώνοντας σε 1-2. Στην εξέλιξη του αγώνα η Νίκαια πίεσε για την ισοφάριση και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 68’ να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Γεωργακόπουλος γύρισε λανθασμένα τη μπάλα στον τερματοφύλακά του με τον Βαλσαμάκη να κλέβει αλλά να πλασάρει άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά, συνέχισε να ψάχνει το πολυπόθητο γκολ δίχως ωστόσο να τα καταφέρει και λίγο έλειψε μάλιστα να βρεθεί και πάλι με δύο τέρματα πίσω. Στο 86’ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε το φάουλ με τον Φόνσο ολομόναχο από ύψος της μικρής περιοχής να αστοχεί σε κεφαλιά. Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα στο 90’ όταν και ο Λαμπρόπουλος νίκησε σε τετ α τετ τον Νικολόπουλο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ηρειώτης.

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ράπτης, Γεώργιζας, Σαμλίδης, Μιχαήλ, Βαλσαμάκης, Γιουβανέλης (83’ Παπαδόπουλος), Αθανασόπουλος, Ερρίκος, Σιδέρης

Θύελλα Μοσχάτου: Ρεντζέπης, Φόνσος, Ρασσιάς, Βερεσέγλου. Ηρειώτης, Γεωργακόπουλος, Σταύρου, Μπονιάκο, Χουλιάρας, Νικολόπουλος (90+ Μάρκος), Μπένα


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Γκολέ και Μπούργια.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com