powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Η ΑΕ Νίκαια εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Τσιάμη

Written By Unknown on Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 5:11 μ.μ.


«Η οικογένεια της ΑΕ Νίκαια επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Τσιάμη. Ο χαμός του νεαρού παιδιού σκόρπισε σε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό βαθιά θλίψη. 
Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή στις δύσκολες ώρες που περνάει.
Συλλυπητήρια εκφράζουμε σε ολόκληρη την οικογένεια του ΑΟΚ Φαλήρου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παλικάρι»

Και τώρα ΑΟΚ Φαλήρου

Written By Unknown on Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:35 μ.μ.


Το τελευταίο τεστ ενόψει της νέας χρονιάς έχει μόλις τελειώσει με τη Νίκαια να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την Ολυμπιάδα στις «Σιταποθήκες». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 (63’ και 73’), με τη Νίκαια να μειώνει σε 2-1 με τον συνήθη ύποπτο, τον Χρήστου, στο 85’. Πλέον στρέφει την προσοχή της στα επίσημα παιχνίδια και τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΟΚ Φαλήρου.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο από άποψη θεάματος ήταν αρκετά φτωχό. Ο Στάθης Φουρίκης επέλεξε ένα πιο αμυντικογενές σύστημα που φαίνεται πως λειτούργησε καθώς η Ολυμπιάδα δεν έβρισκε κενούς διαδρόμους μπροστά από την εστία του Χαλεπλίδη. Συγκεκριμένα, παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο τους Χαλεπλίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Λαουτάρη αριστερά και τον Τζαβάρα δεξιά, την τριάδα της άμυνας αποτελούσαν οι Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος και Μπλέτσας, στο κέντρο τους Φύπε και Μούστα, στην κορυφή της επίθεσης τον Καλογερόγιανη έχοντας αριστερά τον Βικάτο και δεξιά τον Θανόπουλο.

Η Νίκαια στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ουσιαστικά με τους αμυντικούς να καθαρίζουν τις περισσότερες μονομαχίες, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ που δεν βρήκαν τον στόχο. Ωστόσο, από την άλλη δεν έκανε και αισθητή την παρουσία της στα καρέ της Ολυμπιάδας. Υστερούσε στην τελική πάσα και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και τις προωθήσεις του Λαουτάρη και του Τζαβάρα. Σε μία από αυτές μάλιστα θα μπορούσε να είχε ανοίξει και το σκορ όταν και ο Τζαβάρας ανέβηκε από τα δεξιά έστρωσε στον Βικάτο ο οποίος επιχείρησε τον σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά. Το σκηνικό ήταν το ίδιο με την Ολυμπιάδα όμως να εκμεταλλεύεται δύο αδράνειες της άμυνας και να πετυχαίνει δύο τέρματα. Αρχικά, στο 63’ οι ποδοσφαιριστές της εκτέλεσαν γρήγορα το φάουλ βγήκαν τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξαν το σκορ ενώ 10 λεπτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο αμυντικός βρέθηκε μόνος του στο πέναλτι και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρήστου στο 85’ που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Καλογερόγιαννη.


Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Μέμπελι, Παπαναστασίου, Ακριτίδης, Νομικός και Κομίνο.  

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com