powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Καταιγιστική η Νίκαια με μαέστρο τον Δερμεντζόγλου

Written By Unknown on Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 | 12:15 μ.μ.


Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Νίκαια καθώς επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Κερατσινίου και ανέβηκε μόνη στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δερμεντζόγλου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Μίτροβιτς που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Νίκαιας. Η ομάδα του Σταμπουλίδη ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, μόλις στο 12ο λεπτό με τον Δερμεντζόγλου ο οποίος πέτυχε και τα δύο επόμενα τέρματα της Νίκαιας στο 20’ και στο 68’, για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Μίτροβιτς στο 73’. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το γεγονός ότι μετά τον Κώστα Σαλίβερο (2001) άλλο ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις Ακαδημίες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ανδρική ομάδα και μάλιστα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε Ανδρικό τμήμα στον Πειραιά καθώς είναι γεννηθείς το 2002.

Οι συνθέσεις:

Νίκαια: Μπέτσες, Μαυρουδής, Ντζούρας, Αργυρόπουλος, Λεφάκης, Δερμεντζόγλου (77’ Καλαϊτζής), Παπακίτσος, Σπήλιος, Μίτροβιτς (83’ Λεκάκος), Ευδαίμων, Πόγκας (74’ Παπαφώτης)

Αστέρας Κερατσινίου: Βλαχουτσάκος, Σταύρου, Ρεισόπουλος, Βασιλικός, Κουκουβίνος, Μιχαλακάκος (46’ Ντάντης), Ζουρούδης, Δεσύλλας (72’ Φλωρόπουλος), Ζάκολι, Ντραγκότι, Πατινιώτης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Γαρούφο και Πετρίδη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com