powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Κέρδισε την ένσταση η Νίκαια

Written By Unknown on Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 | 3:23 μ.μ.


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ έκανε δεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει η Νίκαια εις βάρος της Θύελλας Μοσχάτου για τη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχουν γεννηθεί το 1975 και το 1976.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΣΠ:

Με απόφασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου ΑΕ Νίκαια εις βάρος του σωματείου Θύελλα Μοσχάτου για το μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της 23/01/2016.

Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΕ Νίκαια με τέρματα τρία (3) υπέρ έναντι (0) της ομάδας του σωματείου Θύελλα Μοσχάτου και τρεις (3) βαθμούς έναντι (0). Επίσης αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από την Θύελλα Μοσχάτου από τον πίνακα βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που μετέχει και χρηματική ποινή 100€. 

«Αυτοκτονία»

Written By Unknown on Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 2:20 μ.μ.


Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Νίκαια με 2-1 από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Θύελλα Μοσχάτου. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό με τέρμα του Βικάτου και αγωνίστηκε από το 55’ με παίκτη παραπάνω τελικώς αυτοκτόνησε και απώλεσε μέσα από τα χέρια τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Πλέον, μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία και η νίκη την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ειρήνη 2005 είναι μονόδρομος.

Με τον Παπαδόπουλο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Χατζή να τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Σταμπουλίδη, η Νίκαια παρατάχθηκε έχοντας δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό. Ο Μέμπελι πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Καγκάς, Δασκαλάκης, Βουρνάζος και Λαουτάρης με τους Τριανταφύλλου και Καλογήρου να αποτελούν τα αμυντικά χαφ. Στο δεξί άκρο της επίθεσης επέστρεψε ο Χατζής, αριστερά ήταν ο Βικάτος και στην κορυφή ο Σταυράκογλου με τον Φύπε να κινείται πίσω του.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Νίκαια. Με το πρώτο σφύριγμα της διαιτητή Μήτση έδειξε τις διαθέσεις της και στο 5ο λεπτό έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Σταυράκογλου να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα του Βερεσόγλου αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ ενώ 4 λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Φύπε απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Ρετζέπη. Ό, τι δεν κατάφεραν οι Σταυράκογλου και Φύπε σημείωσε ο Βικάτος στο 11’. Κυνηγώντας μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά, επωφελήθηκε από τις κόντρες και σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η Νίκαια πέτυχε το γρήγορο γκολ που ζητούσε και δεν κατέβασε στροφές. Με πίεση ψηλά ακόμη και στην πρώτη πάσα επιχειρούσε να οδηγήσει τους φιλοξενούμενους στο εύκολο λάθος και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η πίεσή της έβρισκε αντίκρισμα. Στο πρώτο ημίωρο κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αρκετά παραγωγική στη δημιουργία φάσεων αναζητώντας ένα ακόμη τέρμα που θα τις έδινε σημαντικό πλεονέκτημα για την επικράτηση.

Στο 17’ ο Φύπε είδε το ανέβασμα του Λαουτάρη στην πλάτη του και τον τροφοδότησε με τον αριστερό οπισθοφύλακα να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι για τον Χατζή που έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθειά του έξω από την περιοχή στο 28’.

Από το 30ο λεπτό και μετά η Θύελλα ισορρόπησε τον αγώνα. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, η Νίκαια είχε κελίσει καλά τους διαδρόμους και ο μοναδικός τρόπος απειλής προερχόταν από κάποια μακρινά σουτ τα οποία εξουδετέρωνε ο Μέμπελι που βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα. Το πρώτο εξ αυτών καταγράφηκε στο 13’ όταν και ο Νικολόπολυος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Μέμπελι να απομακρύνει σε κόρνερ, με τον έμπειρο πορτιέρο να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι και την προσπάθεια του Μπλέραντ στο 30’. Στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση, ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Αλειφτήρας πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Ρεϊσόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Νικολόπουλου στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μέμπελι και πάλι να δηλώνει παρών.

Αυτοκτόνισε…

Στην επανάληψη η Νίκαια εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στο μυαλό της να σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα προκειμένου να κλειδώσει τη νίκη. Μάλιστα η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ευνοϊκή στο 55’ όταν ο Μπάρδι χτύπησε εκτός φάσης τον Βουρνάζο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά η Νίκαια δεν παρουσίασε το πρόσωπο που αναμενόταν. Η Θύελλα Μοσχάτου δεν κλείστηκε στο καβούκι της και πίεσε για την ισοφάριση με τη Νίκαια να έχει έναν πιο παθητικό ρόλο. Είχε χάσει τον έλεγχο του κέντρου, ήταν ασύνδετη και η εικόνα του παιχνιδιού φάνταζε πως η Νίκαια ήταν αυτή που αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Απόρροια όλων αυτών ήταν οι φιλοξενούμενοι να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά η οποία έγινε στο 65’ όταν και ο Ασιέγκμπου βγήκε τετ α τετ με τον Μέμπελι και πλάσαρε ιδανικά ισοφαρίζοντας σε 1-1 σε μία φάση που ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά η Μήτση πήρε πάνω της την απόφαση και κατακύρωσε το γκολ.

Το τέρμα αυτό δεν αφύπνισε τη Νίκαια. Αντιθέτως, την άγχωσε ακόμα περισσότερο γεγονός που αποτυπωνόταν στα πολλά λάθη των παικτών. Υπήρχε έλλειψη στο οργανωτικό κομμάτι και ο παίκτης που θα μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Ο Πάρης Σταμπουλίδης αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα πέρασε τον Λουκάνι στη θέση του Χατζή θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του όπως και τον Βαλσαμάκη αγωνιζόμενος με δύο επιθετικούς. Στο 78’ ο Βικάτος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με τους Σταυράκογλου και Λουκάνι να μη συνεννοούνται και να χάνεται η ευκαιρία ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρετζέπης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Καλογήρου.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων στις ευκαιρίες της Νίκαιας ήρθε στο 85’ όταν και ο μόνιμος πονοκέφαλος για την άμυνα ο Ασιέγκμπου απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά και βγήκε απέναντι από τον Μέμπελι με τον τελευταίο να τον σταματάει. Το παιχνίδι στράβωσε για τα καλά στο 90’ όταν και ο Τριανταφύλλου ανέτρεψε τον Ασιέγκμπου εντός περιοχής με τη Μήτση να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και να αποβάλλει τον αρχηγό της Νίκαιας. Ο Νίκολόπουλος ευστόχησε και η Νίκαια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Νίκαια: Μέμπελι, Καγκάς, Λαουτάρης, Τριανταφύλλου, Βουρνάζος, Δασκαλάκης (72’ Βαλσαμάκης), Χατζής (65’ Λουκάνι), Καλογήρου (90’ Δρυμωνίτης), Σταυράκογλου, Φύπε, Βικάτος

Θύελλα Μοσχάτου: Ρετζέπης, Μπλέραντ, Ρεϊσόπουλος, Βερεσόγλου, Καράκαλος, Παναγιωτακόπουλος, Μπάρδι, Κουκουνασούλης, Ασιέγκμπου, Νικολόπουλος (90’ Κωσταρίδης), Αλειφτήρας (77’ Μπάλλιος)


Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μήτση με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Τζιλίρη.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com