powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Με την Ένωση Α. Α. Ρέντη για μία θέση στους «16»

Written By Unknown on Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 | 11:48 π.μ.


Την Ένωση Α. Α. Ρέντη θα βρει στο δρόμο της η Νίκαια για μία θέση στους «16» του Κυπέλλου Πειραιά. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Ρέντη ανέβηκε φέτος στην Α’ Πειραιά και προκρίθηκε απευθείας στην 3η φάση χωρίς να αγωνιστεί ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ Όμιλο έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 3ης φάσης:

ΑΕ Νίκαια- Ένωση Α. Α. Ρέντη
ΑΕ Σαλαμίνας- ΑΕ Μοσχάτου
Δόξα Πειραιά- Ατρόμητος Πειραιά
Ίκαρος Καλλιθέας- Κερατσίνι
Παντζιτζιφιακός Κάρπαθος- Οδηγήτρια
ΑΕ Περάματος- Περαμαϊκός
ΑΣ Ποντίων- Χαραυγή
Προοδευτική- Ολυμπιάδα
Αίας Σαλαμίνας- Κύπρος Κορυδαλλού
Αετός Κορυδαλλού- Αστέρας Νίκαιας
Καστέλλα- Ελλάς Ποντίων
Πανιώνιος Κερατσινίου- Αμπελακιακός
Νέοι Δραπετσώνας- Αστέρας Κερατσινίου
Καραβάς- Θύελλα Κορυδαλλού
Θύελλα Μοσχάτου- Ιωνικός
Νίκη Ρέντη- Φαληρικός

Πρώτα η ατυχία και ύστερα η κατάρρευση

Written By Unknown on Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 | 11:31 μ.μ.

Αν έχεις τύχη διάβαινε λένε. Αυτή από ό, τι φαίνεται δεν την έχει η Νίκαια και δεχόμενη ένα γκολ σε ανύποπτη φάση με τον Δασκαλάκη να μην υπολογίζει καλά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του η Αίγινα σημείωσε το 2-1 στο 53’ και από εκεί και ύστερα κατέρρευσε με το τελικό 5-2 να είναι μία πλασματική εικόνα.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αποζητούσε η Νίκαια μετά τις δύο αποτυχίες που προηγήθηκαν με αντιπάλους την Ελλάς Ποντίων και την Χαραυγή θέλοντας να ξεκολλήσει από τους 5 βαθμούς. Για να συμβεί όμως αυτό έπρεπε πρώτα να βελτιωθεί η εικόνα της. Η δουλειά σε πρώτη φάση έγινε ωστόσο δεν υπολόγισε στην τύχη.

Το ματς 

Ο Στάθης Φουρίκης πραγματοποίησε μόνο αλλαγή σε σχέση με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βλαχουτσάκος, αριστερά ο Μπλέτσας ενώ δεξί μπακ αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα, το δίδυμο στα στόπερ αποτελούσαν οι Πάχος και Δασκαλάκης, στο χώρο του κέντρου βρισκόταν ο Τριανταφύλλου, ο Φύπε και ο Μούστα, στα άκρα ο Χατζής με τον Βικάτο και στην κορυφή ο Βαλσαμάκης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' η Νίκαια έφτασε κοντά στην επίτευξη του γκολ αλλά το σουτ Βαλσαμάκη από πλάγια θέση απομακρύνθηκε από τον Μπακόμητρο Κ. ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Πασχάλη για τους φιλοξενούμενος στο 5’ με τον Βλαχουτσάκο αυτή τη φορά να δηλώνει παρών.

Στο πρώτο δεκάλεπτο αγώνας είχε αποκτήσει έναν ξέφρενο ρυθμό και στο 10’ η Αίγινα άνοιξε το σκορ. Ο Τζιώτης σέντραρε από τα δεξιά με τον Πασχάλη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0 αλλά ο Βλαχουτσάκος πετάχτηκε στο αριστερό «γάμα» απομακρύνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Τρίμπου.   

Η Νίκαια μετά το γκολ της Αίγινας προσπαθούσε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει. Πήρε μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας τον αντίπαλό της και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές ο Βαλσαμάκης βρέθηκε στα άκρα προκειμένου να αποσπάσει τη μπάλα. Η πίεση αυτή είχε αποτέλεσμα και στο 22’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Χατζής πίεσε τον Παπαδόπουλο αποσπώντας του τη μπάλα μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στον Μούστα αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε στα σώματα. Έχοντας ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της, με την ανασταλτική λειτουργία της Αίγινας να μην τα πηγαίνει καλά, η Νίκαια βρήκε χώρους και στο ημίωρο έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Ο Χατζής που είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα από τη δεξιά πλευρά έβγαλε τη σέντρα, ο Βαλσαμάκης άφησε στον επερχόμενο Βικάτο ο οποίος προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1.

Η Νίκαια παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ και βρέθηκε πάλι να κυνηγάει στο σκορ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα της. Ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα δείχνοντας αισθητά βελτιωμένη και κανείς δεν προμήνυε την εξέλιξη.

Μετά το αυτογκόλ ήρθε κατάρρευση

Ό, τι χτίζεις μπορεί να γκρεμιστεί από τα μια στιγμή στην άλλη και στο 53’ στην πρώτη φάση στην επανάληψη η Αίγινα προηγήθηκε εκ νέου με αυτογκόλ του Δασκαλάκη ο οποίος άθελά του, στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η Νίκαια κατέρρευσε ψυχολογικά γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 60’ καθάρισαν την υπόθεση νίκη φτάνοντας το σκορ στο 4-1. Αρχικά, ο Πασχάλης στο 55’ έκανε το 3-1 για να έρθει στο 60’ ο Γιαννούλης με όμορφη κεφαλιά μετά από φάουλ του Τρίμπου να σημειώσει το 4-1.

Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τα νεύρα να έχουν κάνει την εμφάνισή στους ποδοσφαιριστές της Νίκαιας γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Αίγινα και στο 83’ ο Τζιώτης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τρίμπου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-1. Το μόνο που κατάφερε η Νίκαια ήταν να μειώσει σε 5-2 με πλασέ του Βικάτου ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Βαλσαμάκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Νίκαια: Βλαχουτσάκος, Παπαδόπουλος, Μπλέτσας, Πάχος (73’ Κάγκας), Δασκαλάκης, Τριανταφύλλου (42’ λ.τρ. Λαουτάρης), Χατζής, Φύπε, Βαλσαμάκης, Μούστα (63’ Παπακωνσταντίνου), Βικάτος

ΑΕ Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Μαργαρώνης, Κάτσας, Μπακόμητρος Ν., Παπαδόπουλος, Τζάνης, Πασχάλης (65’ Ρούσσος), Τζιώτης (67’ Γκοτσούλιας), Κουβάτσος, Τρίμπος, Γιαννούλης (76’ Ντραγκότι)


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαμούρης με βοηθούς τους Φαντόπουλο και Χρηστάκο. 

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com