Home » » Ήττα και στον επαναληπτικό και αποκλεισμός

Ήττα και στον επαναληπτικό και αποκλεισμός

Written By Unknown on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 5:44 μ.μ.

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Προοδευτική έκανε το δύο στα δύο απέναντι στη Νίκαια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πήρε το εισιτήριο για την Ημιτελική φάση το Κυπέλλου Πειραιά. Η ομάδα του Κορυδαλλού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και έχοντας το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα ήταν πιο άνετη στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, οι ποδοσφαιριστές της ήταν ιδιαίτερα κινητικοί γεγονός που άνοιγε κενούς διαδρόμους προκειμένου να βρεθούν στα καρέ του Μουντρίχα.

Στην πρώτη της επίσκεψη μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα της Νίκαιας για πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς θα επιζητούσε μετά 4 γκολ. Στο 15’ ο Ζαφειράτος πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ραπτόπουλος με προβολή άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι, 0-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν για δεύτερη φορά στο 19’ με καταπληκτικό σουτ του Ψάρρη εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας του Μουντρίχα. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας στην αναμέτρηση, η Νίκαια έκανε για πρώτη φορά αισθητή τη παρουσία της. Έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Χρήστου έστρωσε στον Τριανταφύλλου ο οποίος σούταρε με τον Ζήνωνο να απομακρύνει σε κόρνερ. Ο Χρήστου εκτέλεσε τον κόρνερ με τον Δασκαλάκη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 44’ όταν και ο Ραπτόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μουντρίχα με τον τερματοφύλακα της Νίκαιας να του λέει όχι.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο με την Προοδευτική να απειλεί στο 51’ αλλά ο Μουντρίχας απομάκρυνε με τα πόδια την προσπάθεια του Ραπτόπουλου. Ό, τι δεν κατάφερε ο Ραπτόπουλος, σημείωσε ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Ψάρρης που βγήκε τετ α τετ και δεν αστόχησε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 54’ η Προοδευτική ήταν και πάλι στο προσκήνιο, ο Ζελέκου βγήκε στην πλάτη του Ράπτη απέναντι από τον Μουντρίχα με τον τελευταίο να δηλώνει παρών αποσοβώντας τον κίνδυνο. Ωραίο ένα 1-2 στο 58’ μεταξύ Ασημέλη και Φώσκολου αλλά ο Ασημέλης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα. Στο 67’ η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το πλασέ του Κάμπια έπειτα από κάθετη του Φύπε απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77’ με κεφαλιά του Φώσκολου που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ασημέλη.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Σπήλιος (46' Παπαδόπουλος), Ράπτης, Δασκαλάκης, Κάνδιας, Τριανταφύλλου (46' Φύπε), Μιχαήλ, Βαλσαμάκης (62' Μακρής), Κάμπια, Χρήστου, Λαδένογλου

Προοδευτική: Ζήνωνος, Ζαφειράτος (46' Γκοντόλια), Αρκούδας, Ζίζηλας, Κολιούσης (64' Μπούσης), Ψάρρης (55' Ασημέλης), Ζελέκου, Κοσμάς, Φώσκολος, Τσιάνος, Ραπτόπουλος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρυοφύλλης με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο και Σουγκλάκο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com