powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Δικαιούταν κάτι καλύτερο

Written By Unknown on Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 | 1:05 μ.μ.

Δεχόμενη ένα φθηνό γκολ μόλις στο 6ο λεπτό σε λανθασμένο γύρισμα του Χατζή στον Βλαχουτσάκο κι άλλο ένα στο 65’ έχοντας δεχτεί ελάχιστες φάσεις σε ολόκληρη την αναμέτρηση η Νίκαια γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από το Κερατσίνι με 2-1 (μείωσε ο Λούκανι στο 88’) και αποχώρησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι με άδεια χέρια από το γήπεδο.- Αισθητά βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας η οποία φάνηκε να μην το πιστεύει ότι μπορούσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς αλλά χρειάζονται και τα αποτελέσματα γιατί αυτά έχουν σημασία στο τέλος που θα κάνει ταμείο.

Το ματς

Το έργο της Νίκαιας προμηνυόταν δύσκολο αγωνιζόμενη στην έδρα του τρίτου της βαθμολογίας Κερατσινίου ενώ ανασταλτικό παράγοντα αποτελούσε και το γεγονός ότι το γήπεδο διαθέτει φυσικό χόρτο με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοιες συνθήκες. Και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με το καλημέρα. Στο 6ο λεπτό ο Χατζής θέλησε να γυρίσει τη μπάλα πίσω στον Βλαχουτσάκο ωστόσο δεν είχε δει τον Ψυχογυιό που καιροφυλαχτούσε και στην ουσία τον έβγαλε τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-0 με τον Πάχο να μην προλαβαίνει να αποσοβήσει το γκολ.

Για άλλη μια φορά τα λάθη στοίχισαν και από το πουθενά η Νίκαια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όπως και στην αναμέτρηση με την Αίγινα. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, άλλωστε δεν είχε και άλλη επιλογή καθώς υπήρχε πολύς χρόνος μπροστά. Προσπάθησε από το ξεκίνημα να βάλει κάτω τη μπάλα και να κυκλοφορήσει με υπομονή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Ο Χατζής με τον Μούστα είχαν αναλάβει έναν πιο δημιουργικό ρόλο και έψαχναν κυρίως τον Βικάτο με τον Βαλσαμάκη οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν μόνοι τους δίχως στήριγμα κι έτσι αδυνατούσε να πατήσει περιοχή με τις φάσεις να προέρχονται από μακρινά σουτ. Στο 10’ ο Μούστα δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Χατζή δύο λεπτά αργότερα με τους γηπεδούχους να απαντούν στις ευκαιρίες με τον Μάλλη να βρίσκει τον Σιδέρη αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν πολύ άσχημο.

Στο πρώτο ημίωρο η Νίκαια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και διατηρούσε με σχετική ευκολία το Κερατσίνι μακριά από τα καρέ της με την αμυντική τετράδα των Κάγκα, Λαουτάρη, Πάχου και Δασκαλάκη να βρίσκονται σε καλή μέρα και να καθαρίζουν οποιαδήποτε υποψία κινδύνου. Στο 31’ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Χατζή έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φραντζεσκάκη, με την τελευταία ευκαιρία να καταγράφεται στο 40’ και πάλι από τον Χατζή που δεν βρήκε στόχο κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το Κερατσίνι να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 47’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Μάλλης πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Σιδέρη να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Βλαχουτσάκος απομάκρυνε σε κόρνερ. Το Κερατσίνι σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ανώτερο θέλοντας να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και στο 65’ ο Φούντας που είχε περάσει ως αλλαγή σημείωσε το 2-0 έπειτα από γύρισμα του Γκέκα. Η διαφορά των δύο γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου και στο 67’ απείλησαν εκ νέου αλλά ο Βλαχουτσάκος απέκρουσε το σουτ του Τζαβέλλα διατηρώντας το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Στάθης Φουρίκης θέλοντας να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορούσε από την αναμέτρηση πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λουκάνι στη θέση του Μούστα και τον Στρίγγο στη θέση του Μπλέτσα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 88’ με ένα πολύ όμορφο τέρμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Στρίγγος άνοιξε στον κενό χώρο στον Βαλσαμάκη οποίος έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Λουκάνι με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Κερατσίνι: Φραντζεσκάκης, Γκέκας, Γκουριώτης, Αγγελάκης (75’ Λαπατάς), Μαριόλης, Λάλας (56’ Βάτης), Μάλλης, Γκιάτης, Ψυχογυιός, Σιδέρης (55’ Φούντας), Τζαβέλλας

ΑΕ Νίκαια: Βλαχουτσάκος, Κάγκας (62’ Θανόπουλος), Λαουτάρης, Πάχος, Δασκαλάκης, Φύπε, Χατζής, Μπλέτσας (77’ Στρίγγος), Βαλσαμάκης, Μούστα (70’ Λουκάνι), Βικάτος


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο κα Τίκα

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com