powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Οδηγήτρια-ΑΕ Νίκαιας 2-0

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 | 11:07 π.μ.

Η ΑΕ Νίκαιας αντιμετώπιζε εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Οδηγήτρια με το έργο της να είναι αν μη τι άλλο δύσκολο. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη ερχόταν αντιμέτωπη με μία πολύ καλή ομάδα η οποία έπειτα από το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του πρώτου Μοσχάτου και κατ' επέκταση της κατάληψης της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Συνεπώς, αναμενόταν η πίεση στην άμυνα να είναι μεγάλη και γι' αυτό το λόγο η ομάδα της Νίκαιας είχε σαν κύριο σκοπό τη διαφύλαξη του μηδέν και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο μπορούσε να διεκδικήσει από το παιχνίδι. Δυστυχώς, παρά την αξιόλογη προσπάθεια δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 δεχόμενη από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και πλέον στρέφει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα όπου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ήφαιστο.

Ο αγώνας

Η Οδηγήτρια με το ξεκίνημα του παιχνιδιού έδειξε τις διαθέσεις της και πίεσε για το γκολ, με την πρώτη φάση να καταγράφεται μόλις στο 3' με το σουτ του Γκιόκα που έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια.
Στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν δίχως όμως τίποτα το αξιόλογο για να φτάσουμε στο 22' όπου ο Πλάκας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Αδυναμία των αμυντικών της Νίκαιας να διώξουν και να καθαρίσουν την φάση, η μπάλα έφτασε στον Πλάκα κι εκείνος νίκησε τον Μακρή.
Στο 31' το σουτ του Γιαννή έξω από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 38' ο Μακρής μπλόκαρε το σουτ του Τάνκα.
Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, επικίνδυνη μπαλιά στο κενό χώρο, ο Γιαννής βγήκε απέναντι από τον Μακρή αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Μωυσιάδης θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού πέρασε στον αγώνα τον Τσελεπή στη θέση του Τριανταφύλλου μεταφέροντας παράλληλα τον Γαλακτερό στο χώρο του κέντρου. Πράγματι η Νίκαια ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και κατά διαστήματα είχε και την κατοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά την εστία του Δρίβα.
Στο 48' ο Μακρής μπλόκαρε το σουτ του Γλυνού.
Στο 65' δοκάρι για την Οδηγήτρια. Ο Γιαννής δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Στο 69' και πάλι ο Γιαννής αφού απέφυγε δύο αντιπάλους έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 75' τεράστια ευκαιρία για την Οδηγήτρια να διπλασιάσει τα τέρματά της. Έπειτα από κόρνερ της Νίκαιας ο Τάνκας βρέθηκε τετ α τετ με τον Μακρή αλλά καθυστέρησε και εν τέλει το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του.
Στο 80' έπειτα από κόρνερ του Γλυνού ο Μελάς έπιασε την κεφαλιά με τον Μακρή να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 84' οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το τρίποντο με τον Χατζάκη που με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Μακρή γράφοντας το τελικό 2-0.
Τελευταία φάση στον αγώνα το σουτ του Τάνκα στο 86' έφυγε άουτ.

Οδηγήτρια: Δρίβας, Γκιόκα (59' Μελάς), Χανιώτης, Κύριας, Μπουζάλι, Γιαννής, Μουστάκας Ν. (67' Μουστάκας Ε.), Χατζάκης, Πλάκας (78' Δημόπουλος), Τάνκας, Γλυνός

ΑΕ Νίκαιας: Μακρής, Τσότσογλου, Μπένα, Γεώργιζας, Αρσενίδης, Γαλανομάτης, Καλογήρου (81' Κατσάρης), Τριανταφύλλου (46' Τσελεπής), Μαναριώτης, Τζαβέλλας, Γαλακτερός

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρονικίδης με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Σουρή.

 Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com