powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Στο χειρουργείο.

Written By beautymark.gr on Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 | 2:06 μ.μ.

Στο χειρουργείο θα οδηγηθεί ο νεαρός στόπερ της Νίκαιας Πούλης Σταύρος πολύ σοβαρότερος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Πούλη από το νικηφόρο παιχνίδι εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Κερατσινίου. Η διάγνωση στο Ιατρικό κέντρο έδειξε ρήξη συνδέσμου και χιαστών με συνέπεια άμεσα να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Σύσσωμη η διοίκησή της ομάδας είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και εύχεται όλα να πάνε καλά!

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΕ Νίκαια 2-3

Written By beautymark.gr on Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 | 2:03 μ.μ.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε η ΑΕ Νίκαια τον Ατρόμητο με 3-2 στη Χαραυγή. Τα γκολ των Πόγκα (17’), Μαναριώτη (40’) και Τζαβέλα (48’) προμήνυαν άνετη νίκη για τους Νικαιώτες, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν με τους Σαπαλίδη (65’ πέναλτι) και Ντάση (85’), αλλά δεν κατάφεραν εντέλει να «τσιμπήσουν» τον βαθμό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ: Τριανταφύλλου, Παρασκευής (40 λ.τρ. Κωλέτσης), Μπουντούρης, Χατζησεβαστός, Χατζησταύρου Η. (35’  Καθαρόπουλος), Ντάσης, Σαπαλίδης, Μαούνης, Θωμάκος, Νομικός, Σανιδάς (60’ Χονδρουδάκης)

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Μπένας, Γαλακτερός, Γεώργιζας, Πούλης (40’ λ.τρ. Γαλανομάτης), Μελαμπιανάκης (46’ Αντωνίου), Καλογήρου, Κούκουλας (46’ Τζαβέλας), Πόγκας, Μαναριώτης, Γιαλελής

Γήπεδο: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Ημερομηνία: 27-10-2013
Ώρα: 15:00

Διαιτητής: ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή: ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή: ΝΤΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com