powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Γιατί η Νίκαια είναι μία οικογένεια

Written By Unknown on Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 | 12:51 π.μ.


Η Νίκαια πρωτίστως και πάνω απ' όλα είναι μία οικογένεια. Η χαρά των ποδοσφαιριστών μετά τη χθεσινή πολύ σημαντική νίκη ήταν έκδηλη και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με μία αναμνηστική φωτογραφία όπως αποτυπώνεται παραπάνω.

Νίκη «χρυσάφι» για τη Νίκαια

Written By Unknown on Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 11:36 μ.μ.


Υπάρχουν νίκες που απλώς σου δίνουν τρεις βαθμούς και υπάρχουν και νίκες εκείνες που είναι πιο γλυκές και πιο σημαντικές που σου δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Η ψυχωμένη σήμερα Νίκαια έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαλσαμάκη που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 32ο λεπτό πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ειρήνη 2005. -Γεμάτη ένταση και πάθος η αναμέτρηση που λίγο έλειψε να χαλάσει σε ορισμένες στιγμές με το διαιτητή Φιλακούρη να μοιράζει συνολικά 9 κίτρινες κάρτες.

Το ματς

Η Νίκαια μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και από το πρώτο λεπτό έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Είχε τον έλεγχο του κέντρου ωστόσο υστερούσε στη τελική πάσα και αδυνατούσε να βρει το ρήγμα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Παίζοντας κυρίως από τα άκρα με τους Βικάτο και Χατζή οι οποίοι είχαν και τη βοήθεια των μπακ, με τους Λαουτάρη και Τζαβάρα να ανεβαίνουν συχνά πυκνά έφτανε με αξιώσεις στα καρέ του Αλεξάκη δίχως όμως ουσία.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 17’ όταν και ο Φύπε δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Αλεξάκη να απομακρύνει σε κόρνερ ενώ στο 23’ ο Χατζής έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ δίχως όμως να τα καταφέρει. Ό, τι δεν πέτυχε ο Χατζής σημείωσε στο 32’ ο Βαλσαμάκης. Ο Λαουτάρης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βαλσαμάκης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0.

Πολλή ανώτερη η Νίκαια της αντιπάλου της στα πρώτα 45 λεπτά με την Ειρήνη 2005 να μη δημιουργεί ούτε υποψία ευκαιρίας και τον Μέμπελι να περνάει ένα ήσυχο απόγευμα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων όντας πίσω στο σκορ πραγματοποίησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δύο αλλαγές περνώντας τους Μαυρούδη και Δερμετζόγλου στις θέσεις των Κούμη και Θηραίου. Οι κινήσεις αυτές βοήθησαν την Ειρήνη 2005 να ξεμυτήσει και όντας πίσω στο σκορ ανέβηκε για την ισοφάριση.

Μόλις στο 4’ της επανάληψης ο Μαυρούδης που δημιούργησε πολλά προβλήματα με τη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έπιασε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βαλσαμάκης σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά η Ειρήνη 2005 ανέβασε στροφές και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση με πρωταγωνιστή και πάλι το Μαυρούδη. Αρχικά, στο 59’ βγήκε τετ α τετ με τον Μέμπελι αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ ενώ 68’ βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Μέμπελι αλλά ο Πάχος με σωτήριο τάκλιν τον πρόλαβε προτού εκτελέσει.

 Αυτές οι φάσεις αφύπνισαν τη Νίκαια και από το 60’ και ύστερα ανέκτησε και πάλι τα ηνία του αγώνα και απείλησε εκ νέου στο 79’ με τον Βικάτο αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ ενώ στο 86’ η προσπάθειά του έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η ενέργεια του Χατζή στο 89’. Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όταν και οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φέρουν τον αγώνα σε ισορροπία αλλά ο Μέμπελι απέκρουσε το σουτ του Καραμάδου Ε. από το ύψος του πέναλτι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΑΕ Νίκαια: Μέμπελι, Τζαβάρας, Λαουτάρης, Πάχος, Δασκαλάκης, Μπλέτσας, Χατζής (89’ Λουκάνι), Μούστα (68’ Τριανταφύλλου), Βαλσαμάκης (77’ Καλογερόγιαννης), Φύπε, Βικάτος  

Ειρήνη 2005: Αλεξάκης, Κουκουνάκης, Τσικώνης (58’ Κολάκου), Σιέκας, Καραμάδος Ε., Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζόγλου, Κούμης (46’ Δερμετζόγλου), Θηραίος (46’ Μαυρούδης), Αρχοντίδης, Καραμάδος Μ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Γιαννίκο και Γκολέ.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com