Home » » Ο Γιάννης Μωϋσιάδης εύχεται για το 2014

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης εύχεται για το 2014

Written By beautymark.gr on Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 11:51 π.μ.

Ο προπονητής της ΑΕ Νίκαιας, Γιάννης Μωϋσιάδης,αρχικά ευχήθηκε για τη νέα χρονιά που μπήκε, ευελπιστώντας το 2014 να είναι μία ευοίωνη χρονιά όπου το χαμόγελο του Έλληνα θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο πρόσωπό του.
Στη συνέχεια,αναφέρθηκε στην ΑΕ Νίκαιας επισημαίνοντας χωρίς υπεκφυγές καθώς δεν κρύβονται και ούτε κρύβονταν ποτέ, ότι ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο. Ωστόσο, πήγαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερες κατηγορίες που δυστυχώς δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας με αποτέλεσμα να αποδειχτούν λάθος επιλογές.
Τέλος, τόνισε πως κύριο μέλημά του είναι να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα. Δεν το ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕ Νίκαιας τη νέα χρονιά, αν θα είναι στην Α' ή στη Β'. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει χαράξει μια πορεία, στοχεύοντας η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τον φίλαθλο κόσμο, κάτι που εκλείπει φέτος. Αν επιτευχθούν αυτά, οι ποδοσφαιριστές θα έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και θα καταλάβουν ότι μέσα από αυτήν θα κατορθώσουν να πραγματοποιήσουν το βήμα παραπάνω, γιατί υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δύνανται να αναρριχηθούν ψηλότερα.  

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης 
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com