Home » » Ακαδημία

Ακαδημία

Written By beautymark.gr on Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 | 8:50 μ.μ.

H ποδοσφαιρική Ακαδημία μας με σύνθημα το ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ πρωτοστατεί ως σχολή ποδοσφαίρου που στοχεύει στην πρωτιά σε όλα τα επίπεδα προάγοντας τον υγιή αθλητισμό.
Αρχές, Αξίες, Ποδόσφαιρο, Οικογένεια, Σχολείο, Αθλητισμός, είναι οι λέξεις κλειδιά που διέπουν τη φιλοσοφία της ποδοσφαιρικής μας Ακαδημίας.
Στόχος της Ακαδημίας είναι η δημιουργία χρήσιμων ανθρώπων για την κοινωνία και κατόπιν η παραγωγή αθλητών υψηλών προδιαγραφών.

Το σχολείο πάντοτε προέχει.
Μόνο το γυμνασμένο μυαλό μπορεί να καθοδηγήσει ένα γυμνασμένο σώμα σε υψηλές αποδόσεις, ειδικά στα ομαδικά αθλήματα.
Έτσι λοιπόν η αρχική μας προσπάθεια είναι να καλλιεργήσουμε στο παιδί όλα εκείνα τα στοιχεία που θα το εντάξουν στην μικρή κοινωνία της ομάδας, ώστε να μάθει να πειθαρχεί, να απαιτεί, να ανταγωνίζεται σε ευγενή πλαίσια, να υπακούει σε νόμους και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις.
Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θα του διδάξει την ευγενή άμιλλα και την αξία της διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Θα του δώσει την χαρά της νίκης και θα του μάθει να αντιμετωπίζει την απογοήτευση της ήττας.
Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την γυμναστική θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ένα εύρωστο σώμα.
Ενταγμένο σε ένα τέτοιο κόσμο το παιδί δεν θα υποκύψει σε πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα.
Αποκτώντας όλα αυτά τα εφόδια ο μικρός αθλητής θα μπορέσει αν βέβαια θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην κατάλληλη ηλικία.
Η συμμετοχή του παιδιού στην Ακαδημία θα του δώσει όλες τις ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάλογα το επίπεδο που θα φτάσει θα συμμετέχει και σε ανάλογης δυναμικότητας πρωταθλήματα και φιλικά.

Από τους γονείς ζητούμε την αδιάλειπτη παρακολούθηση των προπονήσεων και των αγώνων και το θερμό χειροκρότημα των προσπαθειών των παιδιών άσχετα με το αποτέλεσμα τους μιας και στις μικρές ηλικίες βασικός στόχος είναι η ενθάρρυνση του παιδιού.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας τα 2 αυτά χρόνια και υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και τα όνειρα των παιδιών σας.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com