Home » » Δηλώσεις του προπονητή μας, Μαν. Βερίγου, για την κλήρωση του Πρωταθλήματος

Δηλώσεις του προπονητή μας, Μαν. Βερίγου, για την κλήρωση του Πρωταθλήματος

Written By Unknown on Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:24 μ.μ.


“Είναι βέβαιο ότι η ΑΕ Νίκαια θα πρωταγωνιστήσει!”

Το πρώτο του σχόλιο για τον καταρτισμό των ομίλων:
Είναι αλήθεια ότι η κλήρωση ανέδειξε έναν απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό όμιλο για την ΑΕ Νίκαια. Συγκεκριμένα, ο 2ος όμιλος του πρωταθλήματος Πειραιά, εκ των πραγμάτων, παρουσιάζει αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τον 1ο  γιατί σ’ αυτόν κληρώθηκαν σχεδόν όλες οι ομάδες που όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσουν. Αναφέρομαι στον Ίκαρο Καλλιθέας που έχει ενισχυθεί σημαντικά, στην Οδηγήτρια που πέρυσι είχε μια σπουδαία πορεία, στον Περαμαϊκό που προέρχεται από τη Γ’ Εθνική και είναι λογικό να διαθέτει ένα επιπλέον ατού σε σχέση με τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος και κάποιες ομάδες ακόμη που αναμένεται να διακριθούν.
Όμως, η ΑΕ Νίκαια δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται τους αντιπάλους. Αντίθετα, τους σέβεται κι ό,τι έχει να αποδείξει θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες μου έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, έχει παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο στα μέχρι τώρα φιλικά σημειώνοντας θετικά σκορ και βέβαια έχει ενισχυθεί από πολύ σημαντικές μεταγραφές.”

Η γενική του γνώμη για το φετινό πρωτάθλημα του Πειραιά:
“Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα ζήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα με περισσότερη αίγλη καθώς όπως προανέφερα σχεδόν όλες οι Πειραϊκές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες από τη Β’ και τη Γ’ εθνική αλλά και από ομάδες της Αθήνας. Φέτος, αναμένεται να δούμε διαφορετικό ποδόσφαιρο.”

Η πρόβλεψή του για την ΑΕ Νίκαια:

“Είναι βέβαιο ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει. Είμαι πεπεισμένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παιδιών ότι η ΑΕ Νίκαια θα έχει μια εξαιρετική παρουσία στον 2ο όμιλο και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να ανήκουμε στους ρυθμιστές του. Καλούμε τους φιλάθλους μας να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς γιατί ο κόσμος θα είναι η κινητήριος δύναμή μας για την επιτυχία.”
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com