Home » » Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία

Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία

Written By Unknown on Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 | 7:57 μ.μ.


Έχοντας το μυαλό της περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα η Νίκαια πήρε έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Περαμαικό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Τυχερή σε δύο περιπτώσεις αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο 16’ και στο 75’.

Το ματς

Η αναμέτρηση από άποψη θεάματος δεν προσέφερε πολλά στους θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Π. Νικολαΐδης. Λίγο το άγχος της πρεμιέρας και λίγο το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν λειτούργησαν ως ανασταλτικοί παράγοντες ώστε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Ο Περαμαϊκός πάντως μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 7’ έχασε καλή στιγμή να προηγηθεί όταν ο Φλέγκας ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμά του πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μέμπελι. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Λουκάνι στο 14’ από πλευράς Νίκαιας για να φτάσουμε στο 16’ όταν και οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μαυράκης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με τη μπάλα να σκάει μπροστά στον πορτιέρο της Νίκαιας ο οποίος πρόλαβε και έβαλε το χέρι του, με τη μπάλα εν τέλει να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ο Περαμαϊκός ήταν και πάλι στο προσκήνιο κι έπειτα από έξυπνη κομπίνα στο κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μαυράκη ο οποίος δοκίμασε το σουτ με τον Μέμπελι να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση πέφτοντας στη γωνιά του.

Στο πρώτο 20λεπτο ο Περαμαϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τη Νίκαια που είχε περιοριστεί σε έναν πιο συντηρητικό ρόλο έχοντας το μυαλό της κυρίως στα μετόπισθεν και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια με τους Λουκάνι και Βικάτο.

Από τα άκρα ήρθε και η επόμενη καλή στιγμή της Νίκαιας όταν και στο 43’ ο Βικάτος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε με τη μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Λαουτάρη, το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Μειμάρογλου.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκαια ήταν πιο ζωηρή. Ο Στάθης Φουρίκης με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Καλογερόγιαννη στη θέση του Βαλσαμάκη ενώ στο 65’ τον Γκάμπια σε αυτή του Μπλέτσα με τη Νίκαια να αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα και ταχύτητα. Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε ήταν αρκετά κινητικός και πίεζε όλες τις μπάλες αλλά μέχρι εκεί με τη Νίκαια να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Βέβαια δεν απειλήθηκε κιόλας. Η τετράδα της άμυνας με τους Πάχο, Δασκαλάκη, Λαουτάρη και Παπαδόπουλο ήταν αρκετά σταθερή καθαρίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες ενώ και ο Φύπε ήταν πανταχού παρών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσει εκτός περιοχής τον Περαμαϊκό με εξαίρεση μία φάση στο 75’ όταν και πάλι από κομπίνα σε κόρνερ, ο Φλέγκας σούταρε με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις

ΑΕ Νίκαια: Μέμπελι, Παπαδόπουλος, Λαουτάρης, Πάχος, Δασκαλάκης, Μπλέτσας (65’ Γκάμπια), Λουκάνι (76’ Τριανταφύλλου), Φύπε, Βαλσαμάκης (46’ Καλογερόγιαννης), Μούστα, Βικάτος

Πεαμαϊκός: Μεϊμάρογλου, Σταγάκης (79’ Θεοδοσίου), Μπάκας, Καλούδης, Διαμαντόπουλος, Φανής (59’ Αγουρσαλίδης), Στεφανής, Σακελλάριος, Φλέγκας, Μαυράκης, Κοσοπαπόφ (46’ Δεμερτζής)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σακκάς με βοηθούς τους Γιαννίκο και Δαμιανάκη.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com