Home » » ΑΕ Νίκαια: "Διαιτητής και βοηθός απέτυχαν ολοκληρωτικά"

ΑΕ Νίκαια: "Διαιτητής και βοηθός απέτυχαν ολοκληρωτικά"

Written By Unknown on Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 | 1:35 π.μ.



"Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θελαμε να εκφράσουμε το αίσθημα αδικίας που διακατέχει την ομάδα μας. Από την έναρξη του πρωταθλήματος η αντιμετώπιση που τυγχάνει η ΑΕ Νίκαια από διαιτητές και βοηθούς, προσβάλει το άθλημα και το κοινό αίσθημα του "ευ αγωνίζεσθαι". Πάγια τακτική του συλλόγου μας είναι να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, όμως σήμερα, Κυριακή 17/01/2016 στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά Περαμαϊκός- ΑΕ Νίκαια, αναγκαστήκαμε να παρακολουθήσουμε ένα "έργο", με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητη κ. Τσανάκα καθώς και τον βοηθό του κ. Ζορμπά και έτσι δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στην διαιτητική ανεπάρκειά τους.

Στον πρώτο ημίχρονο δόθηκε ως γκολ για τον Περαμαϊκό, ένα καθαρό οφ σάιντ, ενώ σε αντεπίθεση της ομάδας μας, ο παίκτης μας δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον αντίπαλό του (και με τα δύο πόδια)και αντί για απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε κίτρινη. Το ίδιο συνέβη και σε αντίστοιχο μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου, στην περιοχή του κέντρου, όπου και πάλι ο κ. Τσανάκας δεν υπέδειξε ούτε καν κίτρινη κάρτα, αντί να του δείξει κόκκινη και να τον αποβάλλει (ο παίκτης του Περαμαϊκού είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα).

Στα τελευτία λεπτά του αγώνα παίκτης της ομάδας μας ανατράπηκε από "τελευταίο" παίκτη του Περαμαϊκού μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε άουτ, αντί για πέναλτι. Διαιτητής και βοηθός απέτυχαν ολοκληρωτικά να διαχειριστούν σωστά την ομαλή ροή του παιχνιδιού, δεχόμενοι τις εσκεμμένες καθυστερήσεις των αντιπάλων μας και επιτρέποντας σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι υποχρέωσή μας να εκφράσουμε όλη αυτή την αγανάκτηση που δημιούργησε η διαιτησία και να επιδιώξουμε να θωρακίσουμε τον ιδρώτα των παικτών μας.

Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα να πράξουν τα δέοντα, έτσι ώστε να υπάρχει ήθος και ισονομία σε διαιτητές και βοηθούς, να κρίνονται και να τιμωρούνται όταν αυτό επιβάλλεται για το κάλο του ποδοσφαίρου και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Στο περιθώριο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης το Δ.Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περαμαϊκό για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας. Με τιμή Δ.Σ. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ "
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com