Home » » Τα λάθη στοίχισαν

Τα λάθη στοίχισαν

Written By Unknown on Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 | 8:28 μ.μ.


Στην 25η στροφή του πρωταθλήματος η Νίκαια φιλοξενούσε τον Αμπελακιακό όπου δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Τα λάθη στο χώρο του κέντρου, η απροσεξία στα τελειώματα των φάσεων ήταν στοιχεία που δεν της επέτρεψαν να πάρει έστω τον 1 βαθμό από την αναμέτρηση.

Ο Αμπελακιακός μπήκε πιο αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Πιέζοντας ψηλά δεν επέτρεπε στη Νίκαια να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχναν πιο απειλητικοί. Ωστόσο, εκείνη που έφτασε πρώτη με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ ήταν η Νίκαια. Στο 7' ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά, ο Χρήστου πραγματοποίησε τη συρτή σέντρα με τον Κάμπια να αφήνει στον επερχόμενο Φύπε αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στα σώματα και κατέληξε στην αγκαλιά του Μαγιάτη.

Στο 14' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Ψώινος βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μουντρίχα όπου δεν αστόχησε για το 0-1.

Μετά το τέρμα του Αμπελακιακού η Νίκαια έδειξε σημάδια ανάκαμψης αλλά λίγο τα λάθη στη μεσαία γραμμή και λίγο στην τελική πάσα της στερούσαν την ισοφάριση. Τα λήθη αυτά λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί και πάλι ο Αμπελακιακός στο 28' αλλά ο Μουντρίχας με διπλή απόκρουση διατήρησε το 0-1.

Από κείνο το σημείο και έπειτα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Νίκαια δημιούργησε φάσεις θέλοντας να πάει στα ίσα στην ανάπαυλα δίχως όμως να τα καταφέρει. Στο 35' ο Φύπε δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Μαγιάτη να διώχνει τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα 1-2 του Φύπε με τον Σπήλιο, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα αλλά η προβολή του Βαλσαμάκη δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα. Με τη συμπλήρωση 45' ο Φύπε απείλησε και πάλι με τον Μαγιάτη να του λέει όχι.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκαια σπαταλούσε τις ευκαιρίες και ο Αμπελακιακός έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 53' ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Νίκαιας, η μπάλα έφτασε στον Βαλσαμάκη που σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Μαγιάτη να αποκρούει. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά την απόκρουση ο Αμπελακιακός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ζώτο βρέθηκε απέναντι από τον Μουντρίχα με τον νεαρό τερματοφύλακα να βγαίνει νικητής. Ωστόσο, στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι πήραν το ριμπάουντ, έγινε ένα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κάνδια και ο διαιτητής Τζιούβελης υπέδειξε την παράβαση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπουτάλης που ήταν εύστοχος σημειώνοντας το 0-2. Στο 57' ο Ζώτο απείλησε εκ νέου με τον Μουντρίχα να κρατάει το 0-2 ενώ με τη συμπλήρωση 65' στον αγώνα η Νίκαια έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ αλλά ο Μαγιάτης απομάκρυνε σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Φύπε.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο αλλά ο Μουντρίχας δήλωσε και πάλι παρών διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα την προσπάθεια του Σκιαθίτη.

Στο 79' η Νίκαια δεν ήταν και πάλι εύστοχη καθώς η κεφαλιά του Βαλσαμάκη έπειτα από σέντρα του Σπήλιου πέρασε πάνω από τα οριζόντιο δοκάρι και όπως λέει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ότι όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ, δύο λεπτά αργότερα ο Αμπελακιακός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τον Σαρρηγιάννη που ήταν ο τελευταίος παραλήπτης ενός ωραίου συνδυασμού και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Παπαναστασίου, Μουρατίδης, Γεώργιζας, Κάνδιας, Τριανταφύλλου, Σπήλιος, Φύπε, Βαλσαμάκης, Χρήστου, Κάμπια

Αμπελακιακός: Μαγιάτης, Νάννος (79' Βασιλείου), Μπουτάλης, Αντιμαχίτης, Παπαδόπουλος, Σγούρδας, Ζώτο (84' Περσίδης), Σκιαθίτης, Θεοχάρης, Παπαθεοχάρης, Ψώιονος (71' Σαρρηγιάννης)


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιούβελης με βοηθούς τους Τίκα και Κεφαλιάκο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com