Home » » Η Νίκαια τα δοκάρια, το Μοσχάτο τα γκολ

Η Νίκαια τα δοκάρια, το Μοσχάτο τα γκολ

Written By Unknown on Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 | 6:33 μ.μ.


Για άλλη μια φορά τα δοκάρια εξελίχθηκαν σε κακό δαίμονα για τη Νίκαια και της στέρησαν τη δυνατότητα να χαμογελάσει στο τέλος. Η ομάδα του Γιάννη Μωυσιάδη όπως και στο παιχνίδι με την Οδηγήτρια είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και στο τέλος το πλήρωσε φεύγοντας με άδεια χέρια από το «Π. Νικολαΐδης» καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από το Μοσχάτο.

Με το σφύριγμα της έναρξης του διαιτητή Μιχελή, το Μοσχάτο έδειξε μία διάθεση να πάρει εκείνο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχοντας μία ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας επιχειρούσε να βρει ανοιχτές διόδους μπροστά από την εστία του Μακρή δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. Οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες του στο πρώτο μισό ήρθαν από στημένες φάσεις και μάλιστα πριν καλά καλά συμπληρωθούν 10’ λεπτά στον αγώνα, με τον Μακρή όμως να αντιδρά σωστά. Αρχικά στο 3’ έδιωξε με το ένα χέρι την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκη ενώ τρία λεπτά αργότερα απομάκρυνε σε κόρνερ το φάουλ του Ντόνε αυτή τη φορά.

Από την άλλη μεριά, η Νίκαια, στο πρώτο ημίχρονο είχε πιο κλασικές ευκαιρίες και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Μόλις στο 7’ ο Γιουβανέλης έβγαλε απέναντι από τον Κομινάκη τον Χρήστου με τον τελευταίο να επιχειρεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σαμλίδη έπειτα από κόρνερ του Ερρίκου στο 22’ και η προσπάθεια του Ερρίκου έξω από την περιοχή στο 30’. Από εκεί και ύστερα μίλησαν τα δοκάρια. Στο 37’ αντεπίθεση για τη Νίκαια, η μπάλα έφτασε στον Μιχαήλ που από δύσκολη γωνία επιχείρησε να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά το φαλτσαριστό σουτ του Καλογήρου πέρασε άουτ. Τελευταία μεγάλη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ήταν η κεφαλιά του Βαλσαμάκη στο 45’ που βρήκε στη συμβολή των δοκών παραμένοντας το 0-0. Μάλιστα στο 32’ η Νίκαια έχασε και τον Γιουβανέλη που ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και στην θέση του πέρασε ο Αθανασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο επαληθεύτηκε και πάλι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πως όταν δεν πετυχαίνεις γκολ στο τέλος δέχεσαι. Έτσι, το Μοσχάτο όντας πιο προσεκτικό στην τελική προσπάθεια κατάφερε να πάρει τη νίκη και του τρεις βαθμούς. Η ψυχρολουσία για τη Νίκαια ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 55’ το Μοσχάτο έκλεψε τη μπάλα στο το χώρο του κέντρου, βγήκε στην κόντρα και ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή πλασάροντας σωστά για το 0-1. Στη συνέχεια, η Νίκαια ανέβηκε αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αθανασόπουλου στο 56’ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η Νίκαια συνέχισε να πιέζει αλλά το Μοσχάτο είχε κλείσει καλά τους χώρους και στο 79’ ήρθε η επισφράγιση της νίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκη σημειώνοντας το τελικό 0-2.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Φίπε, Σαμλίδης, Βουρνάζος, Καλογήρου, Μιχαήλ, Γιουβανέλης (42’ λ.τρ Αθανασόπουλος), Βαλσαμάκης (57’ Σιδέρης), Ερρίκος (88’ Δασκαλάκης), Χρήστου

ΑΕ Μοσχάτου: Κομινάκης, Παπαφώτης, Μπαμπούνης, Καρδαράς, Ρωμανός, Παπαευθυμίου, Τσούκης, Γιαννακόπουλος, Ντόνε (76’ Αθανασόπουλος), Σπηλιωτάκης (65’ Δουληγέρης), Πλούσης (88’ Τζαβέλλας)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχελής με βοηθούς τους Κοντίζα και Γκολέ.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com