Home » » Δηλώσεις του στόπερ της ΑΕ Νίκαια, Ηρακλή Σαμλίδη

Δηλώσεις του στόπερ της ΑΕ Νίκαια, Ηρακλή Σαμλίδη

Written By Unknown on Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 | 3:52 μ.μ.


Ο στόπερ της ΑΕ Νίκαια, Ηρακλής Σαμλίδης, που αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Χανίων με δανεισμό αποτελώντας μια από τις τελευταίες προσθήκες του ανανεωμένου ρόστερ των “κανονιέρηδων” δήλωσε τα εξής για τη νέα του ομάδα, για τους στόχους της φετινής χρονιάς καθώς και για το πρωτάθλημα του Πειραιά στο οποίο συμμετέχει .
Τα πρώτα του σχόλια για την ΑΕ Νίκαια: “Ομολογώ ότι αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος που έχω βρεθεί από τον Α.Ο. Χανίων στην Α.Ε. Νίκαια ως δανεικός κι αυτό γιατί αν και ήμουν από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της, αντιλήφθηκα πολύ γρήγορα ότι οι Νικαιώτες φέτος έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Καταρχήν, η ομάδα παρουσίασε τη φανέλα της χρονιάς με μια λιτή αλλά πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση, κάτι που ήταν καινοτόμο για την κατηγορία της. Αυτό και μόνο με έπεισε ότι η ΑΕ Νίκαια έχει αποφασίσει να κάνει τη διαφορά και να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο του Πειραιά. Άλλωστε, ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφές εντάσσοντας στο δυναμικό της παίκτες που στην πλειοψηφία τους έχουν εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαι λοιπόν και εγώ ένας απ’ αυτούς και θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες ότι θα δώσω το καλύτερο του εαυτού μου ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει διεκδικώντας ό,τι καλύτερο!
Η γενική του άποψή του για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο: “Η αλήθεια είναι ότι συμμετέχω για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του Πειραιά. Παρόλα αυτά, έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει τι επικρατεί και θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά οι ομάδες του Πειραιά έχουν δυναμώσει αρκετά. Πιστεύω ότι η συμμετοχή του Εθνικού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ πρόσθεσε μια αίγλη παραπάνω συν του ότι με την μείωση των ομίλων της Γ’ Εθνικής από 6 σε 4 έπεσαν στο τοπικό πολλές δυνατές ομάδες οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι πιο ισχυρός. Στον 2ο όμιλο που αγωνίζεται η ΑΕ Νίκαια είναι πολλές οι δυνατές ομάδες οι οποίες θα κυνηγήσουν την πρωτιά. Αυτό αμέσως σημαίνει ότι ο κόσμος θα δει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.”
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com