ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 | 6:35 μ.μ.

Η ΑΕ Νίκαιας στην προσπάθεια της για την δημιουργία εφηβικού τμήματος για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά (παιδιά γεννηθέντα τα έτη (1997-1998) ανακοινώνει ότι από τις 14 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:15 στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» (δίπλα στο κλειστό της Άρσης Βαρών) θα αρχίσει προπονήσεις για την επιλογή παιδιών που θα επανδρώσουν το τμήμα.

Η ΑΕ Νίκαιας ήδη στην ανδρική της ομάδα χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία και αυτή ήταν και θα είναι η φιλοσοφία της και για τα επόμενα χρόνια.

Με την δημιουργία του εφηβικού τμήματος ο προπονητής της αντρικής ομάδας κ. Γιάννης Μωϋσιάδης αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο καθώς και το ΔΣ της ομάδος ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό τμήμα που οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία ανάλογα με την απόδοση τους να χτυπάνε και την πόρτα της ανδρικής ομάδας και να πάρουν εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Έτσι όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις και να μπουν στην διαδικασία επιλογής θα πρέπει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2013 να δηλώσουν συμμετοχή στο email kohas007@yahoo.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, την ακριβή ημερομηνία γέννησης τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά και τις θέσεις που αγωνίζονται.

Ανάλογα με την συμμετοχή θα ανακοινωθεί και αν θα υπάρξει και δεύτερη μέρα προπόνησης για την επιλογή των ποδοσφαιριστών.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com