Home » » Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο β' ημίχρονο και γνώρισε την ήττα

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο β' ημίχρονο και γνώρισε την ήττα

Written By Unknown on Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 | 1:32 π.μ.

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε κακή μέρα, η Νίκαια έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την 11η θέση και παράλληλα την πρωτιά στα play-out καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0. Πέταξε το πρώτο ημίχρονο όπου είχε μία ελαφρά υπεροχή την οποία δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα και στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε ποτέ και δέχτηκε ένα γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Το ματς

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Στμαπουλίδης παρέταξε τη Νίκαια χωρίς καμία αλλαγή συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στη Δραπετσώνα. Ωστόσο, η εικόνα της παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έψαχνε να βρει τα πατήματά της και οι μοναδικές φάσεις προήλθαν από στημένες μπάλες. Αρχικά, στο 4’ ο Χατζής εκτέλεσε το φάουλ με τον Σταυράκογλου να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε  στην αγκαλιά του Κουλούρη ενώ στο 12’ έπειτα από κόρνερ του Λαουτάρη, ο Χατζής σούταρε εκτός.

Για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 21’ πρώτα με ένα σουτ του Ταλαμπέκου που έδιωξε σε κόρνερ ο Μέμπελι κι έπειτα με την προσπάθεια του Μηνόγιαννη στο 29’ που δεν βρήκε στόχο.

Στο πρώτο μέρος, ναι μεν η Νίκαια δεν αντιμετώπιζε προβλήματα ανασταλτικά αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει κιόλας. Ο Καλογήρου με τον Μαλλιαρό δεν είχαν μπει στο επιθετικό κομμάτι με τη Νίκαια να προσπαθεί να δημιουργήσει από τα άκρα με τους Φύπε και Χατζή και στο 32’ στη μοναδική της ευκαιρία όπου κατάφερε να τρυπήσει την άμυνα του Άρη Αμφιάλης, ο Χατζής βρέθηκε απέναντι από τον Κουλούρη o οποίος πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο παίκτης που θα βοηθούσε στον transition έλειπε με αποτέλεσμα οι όποιες απειλές να προέλθουν από μακρινά σουτ όπως του Καλογήρου στο 41’ και ένα φάουλ του Φύπε στο 43’ τα οποία εξουδετέρωσε ο Κουλούρης.

Στην επανάληψη η Νίκαια παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με τον Φύπε στο 51’, έμοιαζε σαν να μη βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον έλεγχο του κέντρου και έφταναν με ευκολία μπροστά από τα καρέ του Μέμπελι και στο 66’ άγγιξαν το γκολ αλλά ο Μέμπελι έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Ταλαμπέκου έξω από την περιοχή.

Ο Σταμπουλίδης βλέποντας τη Νίκαια να έχει χάσει τη ταυτότητά της στο γήπεδο πέρασε τον Βικάτο στο παιχνίδι στη θέση του Μαλλιαρού και τον Φύπε δεκάρι. Όμως τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν και η πίεση του Άρη Αμφιάλης ολοένα και αυξανόταν και στο 71’ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταλαμπέκου, σε ανατροπή του Γεωργαλάκη από τον Τριανταφύλλου, γκολ που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Άρης Αμφιάλης: Κουλούρης, Χούσος, Μπολώτης, Προδρομίδης, Μηνόγιαννης (40’ λ.τρ. Ασλάνογλου), Παπαδόπουλος, Σβώλης, Πετρόγκωνας, Γεωργαλάκης, Ταλαμπέκος, Μπάχος

Νίκαια: Μέμπελι, Θανόπουλος, Λαουτάρης (77’ Τζαβάρας), Λίτσο, Κιουράνης, Τριανταφύλλου, Χατζής, Μαλλιαρός (67’ Βικάτος), Σταυράκογλου, Φύπε, Καλογήρου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουρναράκης με βοηθούς τους Περδικούρη και Λιακώνη.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com